Tavsiye LUMİA 950XL MI VEYA HUWAİ MATE 8 Mİ YADA LG V10 MU HANGİSİNİ ALMALIYIM

Sponsorlu Bağlantılar

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
LUMİA 950XL MI VEYA HUWAİ MATE 8 Mİ YADA LG V10 MU HANGİSİNİ ALMALIYIM
Arkadaşlar onumuzdeki yıl tel değiştirecem han gi teli almalıyım yardımcı olursanız lumia 950 xl mi - huwai mate 8 mi - lg v10 mu uçununde ozellikleri guzel kararsız kaldım lumia ları saten kullandım l920 kullanıcısıydım ama bazı sıkıntılardan dolayı note 3 kullanıyorum ama android pek sarmıyor tabi bunun nedeni note 3 olsa gerek sizin tevsiyelerinize önem veriyorum bu konuda şim Didem teşekkurler ederim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Android pek sarmıyorsa geriye sadece lumia kalıyor:)aslında ms gerekli güncellemeleri çok geciktirmeden yayınlarsa lumiadan devam et derim.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurler

yeumyang

yeumyang

Moderator
lg v10 diyecektim android pek sarmıyor demişsiniz geriye zaten lumia 950 xl kalıyor mıcrosoft un bugüne kadar çıkardığı en iyi cihaz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar onumuzdeki yıl tel değiştirecem han gi teli almalıyım yardımcı olursanız lumia 950 xl mi - huwai mate 8 mi - lg v10 mu uçununde ozellikleri guzel kararsız kaldım lumia ları saten kullandım l920 kullanıcısıydım ama bazı sıkıntılardan dolayı note 3 kullanıyorum ama android pek sarmıyor tabi bunun nedeni note 3 olsa gerek sizin tevsiyelerinize önem veriyorum bu konuda şim Didem teşekkurler ederim
sordukların arasından v10 almalısın.
bana sorarsan g5 veya s7'yi kesinlikle beklemelisin. s6 edge ön kamerası 1520 arka kamerasından daha net fotoğraf çekiyor. note4 de aynı şekilde. 950xl veya diğer modelin çok bi yol kat ettiğini sanmıyorum. kaldı ki sabırlı biri değilseniz windowsa hiç bulaşmayın.

ArMaGeDdOn_87

Üye
hala 950 XL öneren arkadaşlar var anlamıyorum :) windowsun hali ortada daha önünde uzun yolu var,telefon seçimi için ise kesinlikle iPhone 6s diyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hala 950 XL öneren arkadaşlar var anlamıyorum :) windowsun hali ortada daha önünde uzun yolu var,telefon seçimi için ise kesinlikle iPhone 6s diyorum
Dikkat ettiysen ben orda şartlı bir öneri yaptım,eğer güncellemeleri geciktirmeden yayınlarsa dedim,,şuan için tabiiki bitmemiş bir sistemin cihazına bende 2500.00 ₺ vermem.

ON9

ON9

Üye
Huaweinin malzeme kalitesi lg'ye gore katbekat iyidir bence geriye tasarım beğeni kalıyor. Huaweinin de güncelleme desteği soru işareti gibi geliyor. Adam olsa Micropsoft Açık ara önde diyecem ama Adam değil işte. Ben Oyumu Huaweiden yana kullanıyorum kılıfsız jelatinsiz cihaz kullanan biri olarak. Lg tamamen Samsung çakması 2. Sınıf malzeme kullanan sıradan bir marka gibi geliyor bana.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Dikkat ettiysen ben orda şartlı bir öneri yaptım,eğer güncellemeleri geciktirmeden yayınlarsa dedim,,şuan için tabiiki bitmemiş bir sistemin cihazına bende 2500.00 ₺ vermem.
bu işin gecikmesi mi var mağazanın tam yerine gelmesi bile belli değil,benim tahminim iOS düzeyine gelmesi 2017 yi rahat bulur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar herkesin mağaza beklentisi farklı bana göre mağazada 3-5 tane daha beklediğim uygulama var,ama bir başkası için durum farklıdır.

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar herkesin mağaza beklentisi farklı bana göre mağazada 3-5 tane daha beklediğim uygulama var,ama bir başkası için durum farklıdır.
valla uygulama çeşitliliği açısından bir kaçı hariç sıkıntı yaşamıyorum ama olanların da ne halta yaradığını anlamış değilim. Mesela bir Facebook var evlere şenlik. Adamlar 2g hızında video paylaşıyor. Ben daha şehrin göbeğinde 10-15 mbit hızla anasayfa gelmiyor!!. Boyle uygulamalar gelecekse gelmesin daha iyi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
az bekle surface phone yada s820 li lumia çıkınca onu al

Polymath

Polymath

Üye
Huawei mate 8. Bence harika bir telefon. Tasarim kalite arayuz cok iyi. G7den biliyorum. Batarya performansida guzel. Guncelleme çabuk veriyor amirallerine huawei. Biz 5.1 aldik g7 icin ama bence stabil aldik. Ama aldik. Ayrica g7 ye Android 6yida vercek dusunun hangi firma 800 tllik tele Android 6 veriyor :)

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Android sıkıcı derken cihazların etkisinde var note 3 kullanıyorum şu anda ama note 3 te android sıkıyor lg v10 ve mate 8 de android den sıkılırmıyım lumia sıkıcı değil ama l920 kullanırken gelen guncelleme beni çıldırtan uygulamaların açılması geri kapanması cevap vermeyen uygulamalar şu anda lumia 630 da var bende aynı sıkıntılar devam ediyor

vegatablo

vegatablo

Üye
Huaweinin malzeme kalitesi lg'ye gore katbekat iyidir bence geriye tasarım beğeni kalıyor. Huaweinin de güncelleme desteği soru işareti gibi geliyor. Adam olsa Micropsoft Açık ara önde diyecem ama Adam değil işte. Ben Oyumu Huaweiden yana kullanıyorum kılıfsız jelatinsiz cihaz kullanan biri olarak. Lg tamamen Samsung çakması 2. Sınıf malzeme kullanan sıradan bir marka gibi geliyor bana.
Lg v10 çelik iceren bir cihaz lansmanda kendileri kaç kez yere atarak gösterdi yine diğer teknoloji kanalları düşürme testi yaptı arayuz olarak stabil ve samsung çakmasi demissin ama androidi android yapanin samsung olduğunu unutma bence lg v10 almalisin kardeş 64 gb tek seçenekle geliyor ikinci ekran gayet kullanışlı 4 gb ram arka kapak çıkabiliyor ekran zaten üstüne yok belki g4 inc küçük olduğu için daha net kamerası gerçekten çok iyi tek sorunu biraz ağır ve bataryası 3000 mAh 3600 felan olsa tadından yenmezdi parmak izide hızlı tecrübeyle sabittir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mesela bir Facebook var evlere şenlik. Adamlar 2g hızında video paylaşıyor. Ben daha şehrin göbeğinde 10-15 mbit hızla anasayfa gelmiyor!!. Boyle uygulamalar gelecekse gelmesin daha iyi.
Enteresan:hmmm kim o adamlar merak ettim. Facebook aylardır Hindistan ve Afrika ülkeleri için 2G gibi düşük internet hızı olan ülkelerde kullanılmak üzere özel bir uygulama geliştirmeye çalışırken bizimkiler olayı çözmüş.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Aybin.Kilic
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Wİndows Alınacaksa Bu ZAmanlarda 950 xl Olmamış 1520 ya da 640 xl alınmalıdır . lg mi Huawei mi ? tabiki Huawei

ON9

ON9

Üye
Enteresan:hmmm kim o adamlar merak ettim. Facebook aylardır Hindistan ve Afrika ülkeleri için 2G gibi düşük internet hızı olan ülkelerde kullanılmak üzere özel bir uygulama geliştirmeye çalışırken bizimkiler olayı çözmüş.
Baya bir cevap yazmıştım ki sayfa resetlendi yazdıklarım silindi. Bur da bile sıkıntı varben Facebook için ağlıyorum. Eve geçince tekrar yazacağım ;) silinenleri.
üstad Onlar ki bizim köyün Çobanları. ucuz diye Avea Woops(tabi 2g hızında)+Android veya iPhone 4/4s kullanan yedek batarya ile dağda koyun kuzu otlatan normal yurdum Çobanları :D
Gördüğüm muhteşemlik şöyle ki
vatandaş 40-50 mblık bir videoyu yüklüyor. o esnada uygulamanın tüm nimetlerinden faydalanırken bir yandan da videolar upload oluyor. bense onların yanında Turkcellin vermiş olduğu Çift taşıyıcılı 18-20 mbit hızındaki internetimle bırakın videoyu, fotoğrafı da geçtim, gelen bildirimin olduğu durum güncellemesini bile açamıyorum Muhteşem(!) Facebook uygulamamızdan. dolayısıyla varsa yoksa mobil facebook sayfasını masaüstüne pinleyip kullanıyorum. onda da yorum ve durum güncellemelerinde kişi adı yazınca etiket olayı olmadığından geri uygulamadan etiket yapmak durumunda kalıyorum. sırf fotoğraf yükleme sıkıntısından kaynaklı Facebook ta fotoğraf paylaşabilmek için sırasıyla;
1- 6tag'dan fotoğrafı paylaşıp
2-facebook web sayfasından kişileri etiketleyip
3- Uygulamadan gelen yorumlara cevap verebiliyorum.

6Tag ile şakır şakır fotoğraf paylaşabiliyor iken bunu Facabook üzerinden yapamıyor isem Demek ki sıkıntı internetten değil. o halde Gulyabani facebook. Dert çok abim bizde.
Uygulamada çilenin ne olduğunu ne Androidçiler ne de iOS*çular bilir. bizi en iyi bizimkiler bilir...:bilmem:

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
Her nekadar wp sıkıntıları olsada kullanılmaya değer bi cihaz 950xl bence denemelisin wp10 tamamlanmamış olsada kararlı bir şekilde çalışıyor aktif bir wp10 mobile kullanıcısıyım şikayetim var mı yok

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt