Enteresan

kim o adamlar merak ettim. Facebook aylardır Hindistan ve Afrika ülkeleri için 2G gibi düşük internet hızı olan ülkelerde kullanılmak üzere özel bir uygulama geliştirmeye çalışırken bizimkiler olayı çözmüş.
Baya bir cevap yazmıştım ki sayfa resetlendi yazdıklarım silindi. Bur da bile sıkıntı varben Facebook için ağlıyorum. Eve geçince tekrar yazacağım

silinenleri.
Enteresan

kim o adamlar merak ettim. Facebook aylardır Hindistan ve Afrika ülkeleri için 2G gibi düşük internet hızı olan ülkelerde kullanılmak üzere özel bir uygulama geliştirmeye çalışırken bizimkiler olayı çözmüş.
üstad Onlar ki bizim köyün Çobanları. ucuz diye Avea Woops(tabi 2g hızında)+Android veya iPhone 4/4s kullanan yedek batarya ile dağda koyun kuzu otlatan normal yurdum Çobanları

Gördüğüm muhteşemlik şöyle ki
vatandaş 40-50 mblık bir videoyu yüklüyor. o esnada uygulamanın tüm nimetlerinden faydalanırken bir yandan da videolar upload oluyor. bense onların yanında Turkcellin vermiş olduğu Çift taşıyıcılı 18-20 mbit hızındaki internetimle bırakın videoyu, fotoğrafı da geçtim, gelen bildirimin olduğu durum güncellemesini bile açamıyorum Muhteşem(!) Facebook uygulamamızdan. dolayısıyla varsa yoksa mobil facebook sayfasını masaüstüne pinleyip kullanıyorum. onda da yorum ve durum güncellemelerinde kişi adı yazınca etiket olayı olmadığından geri uygulamadan etiket yapmak durumunda kalıyorum. sırf fotoğraf yükleme sıkıntısından kaynaklı Facebook ta fotoğraf paylaşabilmek için sırasıyla;
1- 6tag'dan fotoğrafı paylaşıp
2-facebook web sayfasından kişileri etiketleyip
3- Uygulamadan gelen yorumlara cevap verebiliyorum.
6Tag ile şakır şakır fotoğraf paylaşabiliyor iken bunu Facabook üzerinden yapamıyor isem Demek ki sıkıntı internetten değil. o halde Gulyabani facebook. Dert çok abim bizde.
Uygulamada çilenin ne olduğunu ne Androidçiler ne de iOS*çular bilir. bizi en iyi bizimkiler bilir...