maskedboy
Üye
gm nin asphalt7yi kasarak oynatması oyunun optimizasyonu ile alakalı.gelipte 520 asphalt7yi daha iyi oynatıyor demeyin.isterseniz modern combat4 deneyin farkı görün.gta vice city veya real racing3te deneyebilirsiniz deneyebilirseniz 520de
şimdi hangisi daha iyi dersin krdeşim
Optimizason problemi bizim suçumuz değil. MC4 512MB RAM'li telefonlara indirilemiyor bile. O yüzden karşılaştıramayızGTA VC ile Real Racing 3 zaten gelmedi daha. Başka? Hala eminim 520'nin Discovery'den daha akıcı Asphalt 7 oynattığına.
- - - Eklendi - - -
Discovery daha iyi kesinlikle. Ama ben sana oyunla aran olmadığı için Lumia 520 önermiştim. Günlük kullanıma daha uygun olduğu için
samsung alarkadaşlar tanıdığınız bi telefoncu veya satan birisi varsa iletişime geçsin benle bu antalya ilinde yok
- - - Eklendi - - -
sonunda stok gelmiş telpaya
- - - Eklendi - - -
telefoncularda yok nereyi arasam napacan o telefonu git samsung al diyor bu nedir yaw
optimizasyon problemi bizim suçumuz değil demişanlamıyosun heralde belki o videodaki adam powervr için olan data dosyalarını değilde başka bi gpu için olan data dosylarını indirmiştir? gelipte burda gm asphalt7 kasıyor.ama 520 kasmıyor demeye gerek yok.o zaman okuyanlar 520nin oyun perf. daha iyi diye anlayabilirler rr3 ve gta vc nin olmadığını bende biliyorum.ondan bile bile onları dedim ayrıca.kıstas olarak asphalt7 haricinde bi oyun alın görün farkı
asphalt7 kasıyor.ama 520 kasmıyor demeye gerek yok. okuyanlar 520nin oyun perf. daha iyi diye anlayabilirler
O zaman bu cihaza sahip olan arkadaşlardan biri marketten Asphalt 7'yi indirmeden göremeyeceğiz. O halde kimse Discovery Asphalt 7'yi Lumia 520'den daha iyi oynatıyor da diyemezŞunu da söyleyeyim ben Discovery kötü demiyorum ki. Almayı da düşünüyorum. Neden hepiniz fanboy gibi üstüme geliyorsunuz? Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz?
- - - Eklendi - - -
Ben zaten 520'nin oyun performansı Discovery'den daha iyi demedim ki. Üstteki çok bilmiş arkadaşım Lumia 520'ye "b*ktan" telefon dedi. Ben de o yüzden "b*ktan dediğin telefon Asphalt 7'de Discovery'den daha az kasıyor" dedim. Hepiniz yanlış anlamışsınız.
Hala anlatamiyorumben diyorumki oyun karsilastirmasi yapacaksaniz baska bir oyun bulun diyorum.asphalt7 yi kistas olarak almayin yani
Kardeşim sen beni yanlış anladın. Üstteki çok bilmiş arkadaşım Lumia 520'ye b*ktan telefon dedi. Ben de b*ktan dediğin telefon Disc.'den daha iyi Asphalt 7 oynatıyor dedim. Ben de biliyorum Discovery'nin daha iyi olduğunu. Ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
520 mi discoverymi derken gittim s3 mini aldım sizce iyi yapmışmıyım bulunduğum yerde kimse satmıyo discovery bende çaresiz s3 mini aldım
520 mi discoverymi derken gittim s3 mini aldım sizce iyi yapmışmıyım bulunduğum yerde kimse satmıyo discovery bende çaresiz s3 mini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?