gm discovery mi lumia 520 mi

discovery ile 520yi karşılaştırıp 520 diyorsanız bişey demiyorum artık

Arkadaş oyun önemsiz demiş ama? Yoksa ben de ikisi arasında seçim yapsam Discovery derim. Çünkü ben oyun oynuyorum. Film izliyorum. Internette geziniyorum. Bunlar için tabi ki Discovery...

- - - Eklendi - - -

O zaman firmalara söyle de Touchwiz, Sense gibi arayüz kullanmasınlar Ayrıca WP marketi sanıldığı kadar fakir değil. Sanırım hiç girip bakmıyorsunuz. Oyun sıkıntı olabilir ama uygulama sıkıntı olmaz. Bolca uygulama var. Girip bi göz atmanızı tavsiye ederim

wp akici olabilir ama discoverynin daha pek cok artisi var.

- - - Eklendi - - -

bende l920 kullsniyorum ama discovery. oneriyorum

zaten aradığım uygulamayı buluyim dediğin an cevap gm discovery oldu

Konu Sahibi
bunu satan bi site yok kimsede kalmamış bu sitede satan birisi varmı varsa mesaj atsın birisi bana

sorman hata. General mobile discovery

Kerim.

Üye
oyun hariçte discovery çok daha iyi bence her konuda

lumiaları tek artısı kamera başka bir şey yok

Konu Sahibi
telefonu hiçbiryerde bulamadım kala kala lumia 520 kalcaz artık yapcak bişey yok

nalcam22

Üye
burda var ama 15 günde geliyormuş

Hayır öyle demiyor. Wp kullanmama rağmen Discovery'yi 520'ye tercih ederim. O yüzden onu öneriyorum diyor.

"920 kullanıyorum ve Discovery öneriyorum" dedi.

lumiaları tek artısı kamera başka bir şey yok

Sen öyle san. İşte hiç WP8 kullanmadığının kanıtı. Şunu söyleyeyim ben Android de kullanmıştım.

telefonu hiçbiryerde bulamadım kala kala lumia 520 kalcaz artık yapcak bişey yok

Pişman olmayacağına eminim.

--Eklendi lo--

Şunu da söyleyeyim ben GM Discovery kötü demiyorum. Hatta almayı düşünüyorum. Alınca Lumia 620'm ile karşılaştırma da yapabilirim. Ama bu arkadaş için oyun önemsizmiş. O yüzden günlük kullanım için Lumia 520 daha mantıklı diye düşünüyorum

Konu Sahibi
önümüz askerlik telefoncuları bidaha gezip bulamadık 520 alıcaz artık

Hayır diyor ki ben lumia 920 kullanıyorum ama General Mobile Discovery'yi , Lumia 520'ye tercih ederim diyor.

Kerim.

Üye
gm nin asphalt7yi kasarak oynatması oyunun optimizasyonu ile alakalı.gelipte 520 asphalt7yi daha iyi oynatıyor demeyin.isterseniz modern combat4 deneyin farkı görün.gta vice city veya real racing3te deneyebilirsiniz deneyebilirseniz 520de

Tepkiler: enterneoll
    Konu Sahibi
şimdi hangisi daha iyi dersin krdeşim