Tavsiye GM Discovery hala alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Onu tartışmaya bile lüzum yok zaten. :D

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Son düzenleme:
Kerim.

Kerim.

Üye
2. el s3 al discovery den kat kat üstün discovery nin ekran kalitesi berbat :S
Berbat?
Benim icin s3ten daha iyi ekrani hem gunes altinda hem beyaz renkler icin hem keskinlik bakimindan.renkler konusundada soluk degil kesinlikle gayet guzel.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bana göre alınır ekranı olsun hızı olsun çok iyi telefon

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Kardeşim foumdaki arkadaşlara göre s3 ten gmd daha iyimiş sen gmd al.. ;)

smh60

smh60

Üye
S3 daha iyi tartısmaya gerek yok

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Kamera konusunda s3 daha iyi ama gmd hiçte hafife alınacak bir telefon değil...

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Hafife alınmayabilir ama oyun performansı islemci kamera güncelleme destegi bunlar çok önemli farklar arkadasımda s3 var onda ekran daha canlı kesinlikle:)

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
Buna kanaat getirdiysen ben bişey diyemiyorum artık sana.. Benden bu kadar ii geceler..
Git karsilastir gunes altinda. Veya web sayfasi ac bi tane anlarsin ne dedigimi.neyse zaten discovery varken iki kati fiyatina s3 alanlarin hepsi boyle:ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa-26 ve Dede
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Git karsilastir gunes altinda. Veya web sayfasi ac bi tane anlarsin ne dedigimi.neyse zaten discovery varken iki kati fiyatina s3 aldigin icin boyle konusuyosun sıkıntı yok:ehe

:D :oke::sukur::muha: İi geceler ..

safkan2007

safkan2007

Üye
General Mobile Discovery 4gb kullanıyorum cokta menunum en son cıkan oyunları bile mesela
4 bile cok rahatlıkla oynuyorum ekranına gelince ekranı hiç bir sıkıntı yok son derece akıcı ve net s3 ile yarışacak telefon ben anlamıyrum arkadaş bizim milletimizde bir marka hastalıgı var gider 1000 tl 200 tl cihazlara sırıf markası var diye alın teriyle kazandıgınız paraları verisiniz hiç gerek yok adamlar yapmış ıncelik dersen var perfonmans dersen var o pahalı telefonların yaptıgı herşeyi yapıyor hatda fazlası var en güzeli çif sim kartını bile kulanıyorsun vede adamlar ilgileniyor

smh60

smh60

Üye
Güneş altında denemedim ama s3 ün ekranı kesinlikle daha canlı

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve FeLonieS
anilari35

anilari35

Üye
Amoled ekranlar her zaman daha canlidir ama gercek renklerin uzagindadir bunu arastirabilirsinAyrica niye deli gibi savunuyorsun s3 u niye herkese kabullendirmeye calisiyorsun kendi dusunceni kisiye gpre degisir bu alacak adam 2sinide eline alir kendisi karar verirDaha dogrusu seninki s3 u savunma degil gmd yi kotulemek

Üst Alt