İps ekrana kotu diyorsunuz ya ne diyimiphone daki retina ekrandan var ustunde arastir sharp uretimi
Ben gördüğüme bakarımİps ekrana kotu diyorsunuz ya ne diyimiphone daki retina ekrandan var ustunde arastir sharp uretimi
isime bakmam..Berbat?2. el s3 al discovery den kat kat üstün discovery nin ekran kalitesi berbat :S
S3 daha iyi tartısmaya gerek yok
ya söylenenlere baksana kardeş
.. helal olsun sanaHafife alınmayabilir ama oyun performansı islemci kamera güncelleme destegi bunlar çok önemli farklar arkadasımda s3 var onda ekran daha canlı kesinlikle![]()

Ben EKRANI s3ten daha iyi dedim beni kastediyosanKardeşim foumdaki arkadaşlara göre s3 ten gmd daha iyimiş sen gmd al..![]()
Buna kanaat getirdiysen ben bişey diyemiyorum artık sana.. Benden bu kadar ii geceler..Ben EKRANI s3ten daha iyi dedim beni kastediyosan
Git karsilastir gunes altinda. Veya web sayfasi ac bi tane anlarsin ne dedigimi.neyse zaten discovery varken iki kati fiyatina s3 alanlarin hepsi boyleBuna kanaat getirdiysen ben bişey diyemiyorum artık sana.. Benden bu kadar ii geceler..

Git karsilastir gunes altinda. Veya web sayfasi ac bi tane anlarsin ne dedigimi.neyse zaten discovery varken iki kati fiyatina s3 aldigin icin boyle konusuyosun sıkıntı yok![]()

İi geceler ..Kabullenmesi zor![]()
İi geceler ..

Renk doygunlugu konusunda s3 daha onde katiliyorum ama dusuncem gene ayniGüneş altında denemedim ama s3 ün ekranı kesinlikle daha canlı
Kabullenmesi zor![]()
yapcak bişey yok 
Yakında biri çıkar s4 mü gmd mi der