Invoke
Üye
Bunu sen o arkadaşa söyle yine GMD GMD diyicektir ayrıca biz şuanda s3 ile discovery hakkında konusuyoruz..
Bunu sen o arkadaşa söyle yine GMD GMD diyicektir ayrıca biz şuanda s3 ile discovery hakkında konusuyoruz..
Arkadaşlar bu konu çok gereksiz uzadı nexus4>s3>gmd. Ama ücüde gayet iyi cihazlar
tmm gökhan kardeş 1500tlye aldıgın s3 telefonun gmd den daha iyi bir telefon rahatladınmı git şinci rahat rahat otur izle filminiBunu sen o arkadaşa söyle yine GMD GMD diyicektir ayrıca biz şuanda s3 ile discovery hakkında konusuyoruz..
1500tlye aldıgın s3 telefonun gmd den daha iyi bir telefon
Evet itina ile takip ediyorum ben ulaştıracam değerli arkadaşlaraMüjde arkadaşlar...!!!
Samsung ve Gm bu konuda telefonlarını savunan herkese o modelden bedava gönderecekmiş
Evet itina ile takip ediyorum ben ulaştıracam değerli arkadaşlara
Şimdilik seviyeli tartışıyoruz.
S3 un gmd den nfc islemci ve dahili hafiza dan baska artisu yok gmdninkileri de saymaya gerek yok bu kadar basit
Cok daha fazla artisi varS3 un gmd den nfc islemci ve dahili hafiza dan baska artisu yok gmdninkileri de saymaya gerek yok bu kadar basit
ekran incelik hafiflik gpu hoporlor 3g 42 mbps(s3 de 21 mbps) pixel yogunlugu(312) s3 de 306 rootsuz şekilde direk sd karta uygulama kurabilme stock sürümleri daha stabil vs. vs.Aferin böyle devam et. Discovery'nin S3'ten üstün yanı ne?
ekran incelik hafiflik gpu hoporlor 3g 42 mbps(s3 de 21 mbps) pixel yogunlugu(312) s3 de 306 rootsuz şekilde direk sd karta uygulama kurabilme stock sürümleri daha stabil vs. vs.
ayrıca yarı fiyatı
şunuda ekleyim batarya konusunda 2g de s3 daha başarılıymış 3g de discovery
İslemcisi ustun ama cok fark yok en azindan mali400 ile powervrsgx544mp arasindaki fark kadar yok
Fazla uzadi konu.discovery kullanicisi olarak soyluyorum s3 daha iyi.ama 1.000lira ona vermek yerine 600liraya discovery almak daha mantikli.aradaki farklara 400lira vermeye degmez.
Bende onu diyorum s3 daha iyi ama discovery almak daha mantikliYok ben zaten fiyatından bahsetmiyorum. S3 yerine Discovery tabi ki de alınabilir. Ama Discovery, S3'ten daha iyi değil. Sadece f/p ürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?