GökhanERMCLR
Üye
Amoled ekranlar her zaman daha canlidir ama gercek renklerin uzagindadir bunu arastirabilirsinAyrica niye deli gibi savunuyorsun s3 u niye herkese kabullendirmeye calisiyorsun kendi dusunceni kisiye gpre degisir bu alacak adam 2sinide eline alir kendisi karar verirDaha dogrusu seninki s3 u savunma degil gmd yi kotulemek
Tarafsız görüş için teşekkürler...Kardeşim yeni aldı Discovery'i. Bende iPhone 4S var. Karşılaştırmaların çoğunda üstün geldi.Ekran kalitesi bence çok iyi.Sadece android olduğu için stabil gelmedi.Belkide iOS'a alıştığım içindir.Bence o fiyata o telefon alınır. Discovery 2 hakkında hiçbir bilgim yok. Onu da araştırmak gerekir.
Sakın ama sakın s3 alma
azmı yaniFazla mı? İlk çıktığında fiyatıyla şimdiki fiyatını karşılaştır. İyice ucuzladı, hatta ucuzlamaya devam ediyor. 900 liranın altına da inebilirse Discovery'ye para verilmez, az bir miktar daha koyulup S3 veya Nexus 4 alınır. Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki Discovery'nin hiç kusuru yok.
azmı yanimoto g discovery nexus 4 discovery 2 ve discovery elite çıkacak bu cihazlar dururkan s3 alınırmı haa 500-600 olur o zaman alırız bu kadar basit bu olayyada marka takıntın vardır illa samsung olacak türkleri adam yerine koymayıp güncelleme vermeselerde,verse bile 3-4 ay süründürsede samsung olacak aldıktan 2-3 ay sonra stabilite sorunları yaşasamda samsung olacak falan diyorsan o zaman alabilrsin için rahat bir şekilde
Discovery ile s3 arasindaki farklari sayarmisiniz?Sen anlamadın galiba demek istediğimi. Ben Samsung'u savunmuyorum. Hatta sevmiyorum da. Discovery varken S3 alınmaz demeyin lütfen. Aralarındaki fark bariz belli. Ayrıca Discovery 2 ve Discovery Elite daha çıkmadı, çıkınca bakarız. Moto G ise orta segment bir cihaz. Yani bir Galaxy S3 olamaz. Nexus 4 dersen o ayrı, ben de dedim zaten Nexus 4 ya da S3 alınır diye.
Discovery ile s3 arasindaki farklari sayarmisiniz?
Cunku o fiyat o cihaza fazla+samsungun agiz kokusu guncelleme konusunda
Daha ucuz birsuru secenek varken s3 almak suanda vallaha salaklik
Discoveryde 64 gb kart denedim calisti nfc olabilir ama kim ne kadar kullaniyor orasini bilemem kendi hafizasi demissin discoveryde direk sd atip kurabiliyorsun bu sorun deil ips plus bilindigi uzere apple cihazlarda retina olarak kullaniliyor .Batarya tamamen o ana ksdar kullanim sekli ve gun icindeki kullanima bagli kasa kalitesinde fark varmis gibi gozukuyor ama kac kere dustu cizik dahi yok arkadasim gecen 40 cmden dik dusurdu s3 un ekrani param parca islemcisi iyi demssin olabilir ama power vrsgx544mp ile bu acigi rahatlikla kapatiyor s3 de bilindigi uzere mali 400 var fason uretim sadece gulerimDaha yüksek kapasiteli hafıza kartı destekliyor. Kendi hafızası daha yüksek. NFC var. İşlemcisi kesinlikle Discovery'ninkinden daha iyi. Ekran daha canlı (bu kişiye göre değişir, belki de IPS Plus daha iyidir). Bataryası daha çok dayanıyor. Kasa kalitesi farkı var. Kamerası bariz daha iyi. Son olarak biri markanın kralı, diğeri fason üretim. Bildiğimiz gibi Discovery aslında çekik gözlü malı olan Gionee Elife E3...
Discoveryde 64 gb kart denedim calisti nfc olabilir ama kim ne kadar kullaniyor orasini bilemem kendi hafizasi demissin discoveryde direk sd atip kurabiliyorsun bu sorun deil ips plus bilindigi uzere apple cihazlarda retina olarak kullaniliyor .Batarya tamamen o ana ksdar kullanim sekli ve gun icindeki kullanima bagli kasa kalitesinde fark varmis gibi gozukuyor ama kac kere dustu cizik dahi yok arkadasim gecen 40 cmden dik dusurdu s3 un ekrani param parca islemcisi iyi demssin olabilir ama power vrsgx544mp ile bu acigi rahatlikla kapatiyor s3 de bilindigi uzere mali 400 var fason uretim sadece gulerimkolay gelsinYukrdaki arkadasa katiliyorum elite beklemelsin olmazsa moto g nexus 4 bak onlardaa olmazsa discovery alabilisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?