Telefon Tavsiyesi Gm Discovery Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

DDPROG

Üye
Benimde şu an elimde samsung galaxy w var. Sizce satıp gm discovery almalımıyım yoksa nisana kadar beklemelimiyim? Ayrıca gmd alırsam 2 yıl kullanıcagım bu yüzden güncelleme oyunları açması stabilliği vb. önemli benim için.

xxynsdark

xxynsdark

Üye
Daha dun aldim pismanim hattim calismiyor pin koduna gidiyorum ama hatti görmüyor 3g yi acip kapatiyorum öyle görüyor bunun bir çözümü yok mu

wymy

wymy

Üye
Hep sorunlu modeller size geliyor neden bende sorun yok ? Vodafone var bende

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Gmd nin gpu su 286mhz de çalışıyor ve hd ekran olduğu için yüksek grafikte sıkıntı yapıyor örneğin asphalt8 ve rr3 te yüksek grafikte oldukça kasıyor s3 le aynı özelliklerde derken gpu yu hesaba katmıyorsunuz s3 gpu su 400mhz de çalışıyorGmd deki gpu s4 te kullanılan gpu ile aynı diyorsunuz ama s4 teki 533mhz de çalışıyor gmd ninki 286mhz

• Beğen
Tepkiler: criminalx32
criminalx32

criminalx32

Üye
Gmd nin gpu su 286mhz de çalışıyor ve hd ekran olduğu için yüksek grafikte sıkıntı yapıyor örneğin asphalt8 ve rr3 te yüksek grafikte oldukça kasıyor s3 le aynı özelliklerde derken gpu yu hesaba katmıyorsunuz s3 gpu su 400mhz de çalışıyorGmd deki gpu s4 te kullanılan gpu ile aynı diyorsunuz ama s4 teki 533mhz de çalışıyor gmd ninki 286mhz
NFS Shiftte kasıyor arabada bir şey yok gibi görünüyor fakat kenarlara ve ağaçlara bakınca net bir şekilde anlaşılıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt