Eyw knkŞarjı fu ll doldurup es dosya yöneticisinden batterystats.bin arattır ve sil
Yazdim oge bulunmadi dior?Şarjı fu ll doldurup es dosya yöneticisinden batterystats.bin arattır ve sil
Hallettim buldum sildim ama yine ayni gidiyor sarji hizli bitiyor 2 dakikada 1 dis gidiyor o derece soyliim acil yardim edin yazilim nasil atilir biliyormusunüstten cihaz bölümünü seç ve batterystats diye aratıp bulman lazım, bulamazsan kalibrasyon uygulamasını yükle oda aynı işi görüyor
yazilim atinca duzeliorYa bu sarj bi bendemi bu kadar hizli bitiyor yoksa sizdedemi ayni discovery 2+ plus cihazim sendede hizli bitiyormu sarj oyle boyle cabuk bitiyor yani çıldıracağım anasini satayımüstten cihaz bölümünü seç ve batterystats diye aratıp bulman lazım, bulamazsan kalibrasyon uygulamasını yükle oda aynı işi görüyor
Bu parlaklik bolumune tikladigim zaman acilmiyor bide bunun cozumu nedir?üstten cihaz bölümünü seç ve batterystats diye aratıp bulman lazım, bulamazsan kalibrasyon uygulamasını yükle oda aynı işi görüyor
Allah rizasi icin bana yardim et telefon recovery moduna girmiorBildirim çubuğundaki parlaklık bölümüne güç tasarrufunu kapatınca tıklayabilirsin, yazılım olarak farklı romlar var veya benim paylaştığım twrp orjinal yedeği yükleyebilirsin
Allah rizasi icin bana yardim et telefon recovery moduna girmior
O mobileuncle mtk uygulamasinda yanlis birsey yaptim galiba ondan olabilirmi?
Telefon recovery moduna girmiyor yav ne ypacagim simdi valla garantiyr yolladim yazilimsal dediYa benim bidigim bataryanin okadar hizli bitmesi yazilimsal olamaz kardes eminmisin bi format at istersen olmadi yeni rom oda olmazsa git yeni batarya al yani son care de bi telefoncuya gotur donanimsal sa hallederler ama guvenilir bir telefon cuya gotur gotureceksen cogu icinden malzeme caliyor
Recovery i silmis olabilirsin rashr yukle philz i flash laTelefon recovery moduna girmiyor yav ne ypacagim simdi valla garantiyr yolladim yazilimsal dedi
Play storeRashr nerden yuklenio
En bastakini indirdim ne yapicam simdiPlay store
Recovery yukleme bolumu varsa ordan philz yada cwm yi sec yoksa google amcaya modelinle beraber hangi recoveryi istiyisan arat bul indirip depolamadan sec e basEn
En bastakini indirdim ne yapicam simdi
Kardo onu hallettimde rom atmayi dusunuyorum simdi geri stock rom yukleyebilirmiyim? Yada goruntulu arama yapabilme varmi bu rom larda yoksa cozumleri varmi?Recovery yukleme bolumu varsa ordan philz yada cwm yi sec yoksa google amcaya modelinle beraber hangi recoveryi istiyisan arat bul indirip depolamadan sec e bas
Olmazsa flashify yi de deneyebilirsin
Oncelikle seninki icin rom felan bilmiyorum yardimci olamicam bu konuda goruntulu arama istiyosan cm tabanli olmayan bir rom yuklemen lazim cm lerde yok cunku. Stock roma donmek de cok kolay ya baskasinin paylasdigi bir yedegi indir ya kendin yedek al yada stock yazilimin rom olanini indir.Kardo onu hallettimde rom atmayi dusunuyorum simdi geri stock rom yukleyebilirmiyim? Yada goruntulu arama yapabilme varmi bu rom larda yoksa cozumleri varmi?
İnce dusunuyorsun saol ama ben kalp hastasiyim oruc tutamiyomStock yazilimi olani indirecem birde yedek alma ne Oluyor anlatsan bi kardes oruc oruc ugrastiriorum senide k.b![]()
yedek almak icin de eger cwm yada philz se backup and restore ye basip backup yapacaksin twrp ye se onu bilmiyorumGecmis olsun kardesim bendeki cwm ama japonca bildigin turkce bir cwm varmi?İnce dusunuyorsun saol ama ben kalp hastasiyim oruc tutamiyomyedek almak icin de eger cwm yada philz se backup and restore ye basip backup yapacaksin twrp ye se onu bilmiyorum
Saolsin. Maalesef yok ama bakarim simdiGecmis olsun kardesim bendeki cwm ama japonca bildigin turkce bir cwm varmi?