Yardım Gm Discovery 2+ yazilimsal sorun cozumu?

Sponsorlu Bağlantılar

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery 2+ yazilimsal sorun cozumu?
merhaba arkadaslar ben discovery 2+ kullaniyorum ve yazilimsal sorun yasiyorum sarji cok cabuk bitiyor ve gec saej oluyor bana bir yardim edermisiniz acil :(

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Şarjı full doldurup es dosya yöneticisinden batterystats.bin arattır ve sil

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
üstten cihaz bölümünü seç ve batterystats diye aratıp bulman lazım, bulamazsan kalibrasyon uygulamasını yükle oda aynı işi görüyor

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
üstten cihaz bölümünü seç ve batterystats diye aratıp bulman lazım, bulamazsan kalibrasyon uygulamasını yükle oda aynı işi görüyor
Hallettim buldum sildim ama yine ayni gidiyor sarji hizli bitiyor 2 dakikada 1 dis gidiyor o derece soyliim acil yardim edin yazilim nasil atilir biliyormusun :( yazilim atinca duzelior
Ya bu sarj bi bendemi bu kadar hizli bitiyor yoksa sizdedemi ayni discovery 2+ plus cihazim sendede hizli bitiyormu sarj oyle boyle cabuk bitiyor yani çıldıracağım anasini satayım
Bu parlaklik bolumune tikladigim zaman acilmiyor bide bunun cozumu nedir?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bildirim çubuğundaki parlaklık bölümüne güç tasarrufunu kapatınca tıklayabilirsin, yazılım olarak farklı romlar var veya benim paylaştığım twrp orjinal yedeği yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: liyla633
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim çubuğundaki parlaklık bölümüne güç tasarrufunu kapatınca tıklayabilirsin, yazılım olarak farklı romlar var veya benim paylaştığım twrp orjinal yedeği yükleyebilirsin
Allah rizasi icin bana yardim et telefon recovery moduna girmior
O mobileuncle mtk uygulamasinda yanlis birsey yaptim galiba ondan olabilirmi?

405 eror

Üye
Allah rizasi icin bana yardim et telefon recovery moduna girmior
O mobileuncle mtk uygulamasinda yanlis birsey yaptim galiba ondan olabilirmi?

Ya benim bidigim bataryanin okadar hizli bitmesi yazilimsal olamaz kardes eminmisin bi format at istersen olmadi yeni rom oda olmazsa git yeni batarya al yani son care de bi telefoncuya gotur donanimsal sa hallederler ama guvenilir bir telefon cuya gotur gotureceksen cogu icinden malzeme caliyor

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Ya benim bidigim bataryanin okadar hizli bitmesi yazilimsal olamaz kardes eminmisin bi format at istersen olmadi yeni rom oda olmazsa git yeni batarya al yani son care de bi telefoncuya gotur donanimsal sa hallederler ama guvenilir bir telefon cuya gotur gotureceksen cogu icinden malzeme caliyor
Telefon recovery moduna girmiyor yav ne ypacagim simdi valla garantiyr yolladim yazilimsal dedi

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Rashr nerden yuklenio

405 eror

Üye
En
En bastakini indirdim ne yapicam simdi
Recovery yukleme bolumu varsa ordan philz yada cwm yi sec yoksa google amcaya modelinle beraber hangi recoveryi istiyisan arat bul indirip depolamadan sec e bas
Olmazsa flashify yi de deneyebilirsin

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Recovery yukleme bolumu varsa ordan philz yada cwm yi sec yoksa google amcaya modelinle beraber hangi recoveryi istiyisan arat bul indirip depolamadan sec e bas
Olmazsa flashify yi de deneyebilirsin
Kardo onu hallettimde rom atmayi dusunuyorum simdi geri stock rom yukleyebilirmiyim? Yada goruntulu arama yapabilme varmi bu rom larda yoksa cozumleri varmi?

405 eror

Üye
Kardo onu hallettimde rom atmayi dusunuyorum simdi geri stock rom yukleyebilirmiyim? Yada goruntulu arama yapabilme varmi bu rom larda yoksa cozumleri varmi?
Oncelikle seninki icin rom felan bilmiyorum yardimci olamicam bu konuda goruntulu arama istiyosan cm tabanli olmayan bir rom yuklemen lazim cm lerde yok cunku. Stock roma donmek de cok kolay ya baskasinin paylasdigi bir yedegi indir ya kendin yedek al yada stock yazilimin rom olanini indir.
Ha bu arada yeni rom flash lamadan once mutlaka wipe lari yap yapmazsan yukleyince bazilari acilmiyor. Birde imei yedegini al nolur nolmaz

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Stock yazilimi olani indirecem birde yedek alma ne Oluyor anlatsan bi kardes oruc oruc ugrastiriorum senide k.b :(

405 eror

Üye
Stock yazilimi olani indirecem birde yedek alma ne Oluyor anlatsan bi kardes oruc oruc ugrastiriorum senide k.b :(
İnce dusunuyorsun saol ama ben kalp hastasiyim oruc tutamiyom :) yedek almak icin de eger cwm yada philz se backup and restore ye basip backup yapacaksin twrp ye se onu bilmiyorum

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
İnce dusunuyorsun saol ama ben kalp hastasiyim oruc tutamiyom :) yedek almak icin de eger cwm yada philz se backup and restore ye basip backup yapacaksin twrp ye se onu bilmiyorum
Gecmis olsun kardesim bendeki cwm ama japonca bildigin turkce bir cwm varmi?