ÇaRşI 2387
Üye
1.sayfada en alttaki 1mb lik eklentiden indirOrjinal boot logo hangisi linkkk please garantiye golkucam sim gormuyor hoporlor catlak hoporlorden ses gelmiyor
1.sayfada en alttaki 1mb lik eklentiden indirOrjinal boot logo hangisi linkkk please garantiye golkucam sim gormuyor hoporlor catlak hoporlorden ses gelmiyor
teşekkürler maxicep ailesi sorunsuz bir şekilde orjinal romu kurdum teşekkür ederim hocam emeklerin için

Benim plusta bişey yok şimdilikBeyler yeni guncelleme geldi onu kurun![]()
Benimkide plus senin sarj kac gunde gidiyor bugun garantiye goturdum batarya ve ekran degisimi yaptilarBenim plusta bişey yok şimdilik

Benim plus 1 günü rahat çıkarıyor yoğun kullanımdaBenimkide plus senin sarj kac gunde gidiyor bugun garantiye goturdum batarya ve ekran degisimi yaptilar![]()
MasallahBenim plus 1 günü rahat çıkarıyor yoğun kullanımda
Güncelleme sürümü ve yenilik ne?Masallah
Rootlu cihazdan güncelleme alınmıyor kiSey diecem bu kingroot ile root atsak yazilim guncelleme alabilirmiyiz?
Pek yenilik yok aslinda bir kac tane android uygulamasi koymuslar

Onunla bir alakası yok yazılımsal sorun bu yazılım midir donanım midir ne ayak anlamış değilim telpaya goturuyoruz yapıp geri yolluyor zatenDenedigim romlarda 2dakikada 1 şarj gidiyor. fu ll parlaklikta. Şarj için google uygulamalarinda kullanmadigini sil, google ve facebook çok şarj harciyor
Önceden rootladıysan ve anakart değişmediyse zaten güncelleme alamazsın bundan sonraROM atmamam lazim sonra nasıl güncelleme alırım zaten ariycam bu telpayi degistirmiyoruz derse ana avrad sovecem serefsizlere valla bu ne dır yaz kimsede boyle sorun yok bi bende var amq
Bence açmasın çünkü şu küçük beyaz şeyler kırılıyor kendimden biliyorumTelefonun arka kapağı aslında aciliyo, eger acabilirsin aç bak bataryaya yeni gibi duruyormu

Bencede kullanmadığınız zamanlarda bu iki uygulamayı dondurun derimDenedigim romlarda 2dakikada 1 şarj gidiyor. fu ll parlaklikta. Şarj için google uygulamalarinda kullanmadigini sil, google ve facebook çok şarj harciyor