link bekliyorum.
link bekliyorum.çok saolun hocam

Hiçbir fikrim yok fazlası var eksiği yok aslında denemek lazımDiscovery 2 için olur mu ?

Discovery 2 için olur mu ?
Build.prop ayarlarıyla halledilebilir belkiOlabilir fakat rom discovery 2+'ın haliyle 2.sim kartını görmeyebilir
O klasörün en içine yedeği atacaksınDostum bende trwp yüklü bu 1.28 kb lık dosyayı biryere atmam gerekir mi.

Arkadaş sadece üstte verdiğim klasör linkini indirmiş700-800 MB civarinda bi dosya olucak bunu da /TWRP/DIABLOXPLUS/BACKUPS altına koyup restore yapmanız gerekir. Dosyayı eksik yada hatalı indirmissiniz
Aynen öyle kardeşimdostlar yanlış birşey yapmak istemiyorum.Hatam varsa uyarın lütfen .önce trwp rardan çıkarılacal içindeki DIABLOXPLUS dosyasının içine 700 mb lık dosya rardan çıkarılarak atılacak .oluşan dosya telefon hafızasına atılacak.telefon kapatılıp recovery modda açılıp temizlik yapılıp restora dan yedek yüklenecek.bu konu ile ilgili bilgim yok kusura bakmayın.

Bu linktekini indirip en iç klasörearkadaşlar hic birsey anlamadim yardim edin lutfen hangi dosyayi hangi dosyaya aticam aciklayici sekilde yazarmisiniz ?