GM Discovery 2 [GM Discovery 2+ TWRP Yedek]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: karakule1421

ecel227

Üye
teşekkürler maxicep ailesi sorunsuz bir şekilde orjinal romu kurdum teşekkür ederim hocam emeklerin için

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Beyler yeni guncelleme geldi onu kurun :)

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Sey diecem bu kingroot ile root atsak yazilim guncelleme alabilirmiyiz?
Pek yenilik yok aslinda bir kac tane android uygulamasi koymuslar

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Sey diecem bu kingroot ile root atsak yazilim guncelleme alabilirmiyiz?
Pek yenilik yok aslinda bir kac tane android uygulamasi koymuslar
Rootlu cihazdan güncelleme alınmıyor ki
Artık sen twrp recoveryden bi yedek alıp paylaşırsın :)
Ses gitti :)

• Beğen
Tepkiler: TheLost72
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Alirimda orijinalliği gitmezmi twrp recovery yapmam için rootlamam lazim?
Siz su şarj sıkıntıma bir çağre bulun söz paylasacam! Şarjım 1 dkkada 1 dış gidiyor acil :( bugün garantiye göturdüm bataryayi değiştirdik dediler sorun hala devam ediyor serefsiz telpa degistirmedi

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Denedigim romlarda 2dakikada 1 şarj gidiyor. Full parlaklikta. Şarj için google uygulamalarinda kullanmadigini sil, google ve facebook çok şarj harciyor

• Beğen
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Denedigim romlarda 2dakikada 1 şarj gidiyor. fu ll parlaklikta. Şarj için google uygulamalarinda kullanmadigini sil, google ve facebook çok şarj harciyor
Onunla bir alakası yok yazılımsal sorun bu yazılım midir donanım midir ne ayak anlamış değilim telpaya goturuyoruz yapıp geri yolluyor zaten
bugün o kadar cefa çektim taaa mecidiyekoye gittim yapıp geri verdi fakat hala ayni şarj yine hızlı bitiyor koduumun telpasi

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Stock rom kullanma derim ben sana çok gereksiz uygulama var ve yazilims olarak sorunlu, daha stabil bir roma geç, miui gibi roma geç.

• Beğen
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
ROM atmamam lazim sonra nasıl güncelleme alırım zaten ariycam bu telpayi degistirmiyoruz derse ana avrad sovecem serefsizlere valla bu ne dır yaz kimsede boyle sorun yok bi bende var amq

• Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Telefonun arka kapağı aslında aciliyo, eger acabilirsin aç bak bataryaya yeni gibi duruyormu

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı full şarj edip es dosya yöneticisiyle cihaz/ data/system klasöründeki batterystats.bin dosyasını silip öyle kullan.Birde full parlaklık demişsin onu yarıya düşür. bôyle tabiki hemen biter
ROM atmamam lazim sonra nasıl güncelleme alırım zaten ariycam bu telpayi degistirmiyoruz derse ana avrad sovecem serefsizlere valla bu ne dır yaz kimsede boyle sorun yok bi bende var amq
Önceden rootladıysan ve anakart değişmediyse zaten güncelleme alamazsın bundan sonra
Telefonun arka kapağı aslında aciliyo, eger acabilirsin aç bak bataryaya yeni gibi duruyormu
Bence açmasın çünkü şu küçük beyaz şeyler kırılıyor kendimden biliyorum :)
Denedigim romlarda 2dakikada 1 şarj gidiyor. fu ll parlaklikta. Şarj için google uygulamalarinda kullanmadigini sil, google ve facebook çok şarj harciyor
Bencede kullanmadığınız zamanlarda bu iki uygulamayı dondurun derim :oke:

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Greenify uygulamasini kullan çok sade ve kullanisli

• Beğen
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Yok çarşı ben telefonu servise verdim herşeyin onlar halletti o yeni yazılım atmışlar yani root mot herşey gitmiş yeni yazılım attılar eskisinin silip :) şuan güncelleme alabiliyorum :)

Üst Alt