GM Discovery 2 [GM Discovery 2+ TWRP Yedek]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
telefondan indirip denedim bilgisayardan indirip denedim ama olmuyor
Valla hi anlamadım bi sende olmuyor :) cihazının bu yedekten önce bi sorunu vardır kesin yada sen yükleyemiyorsun başka açıklaması yok
Telpa resmi güncelleme yok diyor, arkadaşın yayınladığı resim fake heralde

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
olabilir bende denedim hiçbir şey bulmuyor.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
2+ stock logo dosyası eklenmiştir :oke:

handsomeguy

Üye
Valla hi anlamadım bi sende olmuyor :) cihazının bu yedekten önce bi sorunu vardır kesin yada sen yükleyemiyorsun başka açıklaması yok
Telpa resmi güncelleme yok diyor, arkadaşın yayınladığı resim fake heralde
benim fotoya mı fake diyorsun?
eğer öyleyse o foto sahte değil. sizin telefonlarınız güncelleme almıyorsa telefonlarınızın sorunu

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: karakule1421
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi

Konuya tüm driverler eklendi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: karakule1421
leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Bende çalışmadı. 3 farklı twrp sürümünde denedim ve 3 defada farklı cihazlardan indirdim, custpack'i yüklerken failed diyip bitiriyor işlemleri. :'( Cihaz plus. Eğer çalıştırabilen biri varsa flashlanabilir zip haline getirip yeniden deniyeceğim.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Bende çalışmadı. 3 farklı twrp sürümünde denedim ve 3 defada farklı cihazlardan indirdim, custpack'i yüklerken failed diyip bitiriyor işlemleri. :'( Cihaz plus. Eğer çalıştırabilen biri varsa flashlanabilir zip haline getirip yeniden deniyeceğim.
çince cwm olsaydı flash tool ile yüklenebilirdi ama twrp olmuyor malesef sıkıştırma türü farklı
çince cwm olsaydı flash tool ile yüklenebilirdi ama twrp olmuyor malesef sıkıştırma türü farklı

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye

Twrp sistemi ve custpackı tar halinde sıkıştırarak dosya uzantısını win yapıyor çok da farklı birşey yok. Flash tooldan değil direk twrp den yada cwmdan install metoduyla kurulmasını sağlıyacaktım ama elimine altında bunu yapcak bilgisayar yok. Telefondan denedim ama tar dosyasını pcdeki gibi ayrıştıramıyor hiç bir program.

Buyrun nasıl yapılacağı anlatılmış :

Ufak tefek dikkat edilmesi gereken şeylerde var en basiti 'custpack'ıda ayrıştırmak gibi, ve meta inf klasörünüde custpack klasörünü kullanan bir romdan almak gibi.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Twrp sistemi ve custpackı tar halinde sıkıştırarak dosya uzantısını win yapıyor çok da farklı birşey yok. Flash tooldan değil direk twrp den yada cwmdan install metoduyla kurulmasını sağlıyacaktım ama elimine altında bunu yapcak bilgisayar yok. Telefondan denedim ama tar dosyasını pcdeki gibi ayrıştıramıyor hiç bir program.

Buyrun nasıl yapılacağı anlatılmış :

Ufak tefek dikkat edilmesi gereken şeylerde var en basiti 'custpack'ıda ayrıştırmak gibi, ve meta inf klasörünüde custpack klasörünü kullanan bir romdan almak gibi.
Teşekkürler bilgi için fırsatını bulayım incelerim :oke:
Hem twrp hemde cwm yedeklerini uygun meta.inf ile zip yapıp denedim ama logodan sonra tepki vermiyor

• Beğen
Tepkiler: leonkennedy35
leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Maalesef orjinal romda ekstradan custpack olması işi bozuyo dikkat ettiyseniz system.tar komple çıkmıyor. Build prop system tar içinde kalıyo ve çıkarmak isteyince custpack ile ilgili bir şeyler söyleniyo program :D Düzeltmek için uzun uğraş lazım, hafta sonu rootsuz halde abimin güncelleme alabilen d2+ sından backup alacağım isterseniz upload ederim.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef orjinal romda ekstradan custpack olması işi bozuyo dikkat ettiyseniz system.tar komple çıkmıyor. Build prop system tar içinde kalıyo ve çıkarmak isteyince custpack ile ilgili bir şeyler söyleniyo program :D Düzeltmek için uzun uğraş lazım, hafta sonu rootsuz halde abimin güncelleme alabilen d2+ sından backup alacağım isterseniz upload ederim.
Orjinal recoveryden alırsan iş görmez, TWRP ile al mümkünse komple rom yedeği :oke:

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Orjinal recoveryden alırsan iş görmez, TWRP ile al mümkünse komple rom yedeği :oke:
Aslında işimi sağlama alayım diye hem çin cwmden hem twrpden hemde alınabiliyorsa orjinalden alayım diye düşünmüştüm :D :D

• Beğen
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
kardo Güncelleme Alabilen GMD 2+ yeni V sürümlü romu varya onu paylaşabilirmisin ?
Bu orjinal Stock rommu
Bu yukarıdaki 2015 klasör DİE bizi paylasmissin o ne ise yarar birde PC ile mi yapilior

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
kardo Güncelleme Alabilen GMD 2+ yeni V sürümlü romu varya onu paylaşabilirmisin ?
Bu orjinal Stock rommu
Bu yukarıdaki 2015 klasör DİE bizi paylasmissin o ne ise yarar birde PC ile mi yapilior
Orjinal romun rootlu yedeği, pc ile değil recoveryden restore yapacaksın

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapicaz işde twrp de gozukmuyorki?
aslında bu konu hakkında bir video çekilse iyi olurdu :spr

Yedeği uygun klasör içinde hafıza kartına at, recoveryden wipe kısmından anvantec bölümüne gir oradan cache,data,system,custpack,dalvik seçip çubuğu kaydır .işlam bittikten sonra ana sayfadaki mounth bölümünden system vecustpackın tikini kaldır.Sonra restoreye gir, storege ye basıp cdkartı seç yedeği görür zaten seçıp çübuğu kaydır

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Orjinal boot logo hangisi linkkk please garantiye golkucam sim gormuyor hoporlor catlak hoporlorden ses gelmiyor

Üst Alt