GM Discovery 2 [GM Discovery 2+ TWRP Yedek]

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
link bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
link bekliyorum.çok saolun hocam

• Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Discovery 2 için olur mu ?

• Beğen
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
Settings.apk değiştirilmeli aynı zamanda MTK tools ile 2. Bir IMEI yüklemen gerekebilir. 2.IMEI numarasını kendi görme ihtimali de yüksek.

• Beğen
Tepkiler: ESRİYEN ve ÇaRşI 2387

ESRİYEN

Üye
Dostum bende trwp yüklü bu 1.28 kb lık dosyayı biryere atmam gerekir mi.

• Beğen
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
700-800 MB civarinda bi dosya olucak bunu da /TWRP/DIABLOXPLUS/BACKUPS altına koyup restore yapmanız gerekir. Dosyayı eksik yada hatalı indirmissiniz

• Beğen
Tepkiler: ESRİYEN
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
700-800 MB civarinda bi dosya olucak bunu da /TWRP/DIABLOXPLUS/BACKUPS altına koyup restore yapmanız gerekir. Dosyayı eksik yada hatalı indirmissiniz
Arkadaş sadece üstte verdiğim klasör linkini indirmiş

• Beğen
Tepkiler: karakule1421

ESRİYEN

Üye
dostlar yanlış birşey yapmak istemiyorum.Hatam varsa uyarın lütfen .önce trwp rardan çıkarılacal içindeki DIABLOXPLUS dosyasının içine 700 mb lık dosya rardan çıkarılarak atılacak .oluşan dosya telefon hafızasına atılacak.telefon kapatılıp recovery modda açılıp temizlik yapılıp restora dan yedek yüklenecek.bu konu ile ilgili bilgim yok kusura bakmayın.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
dostlar yanlış birşey yapmak istemiyorum.Hatam varsa uyarın lütfen .önce trwp rardan çıkarılacal içindeki DIABLOXPLUS dosyasının içine 700 mb lık dosya rardan çıkarılarak atılacak .oluşan dosya telefon hafızasına atılacak.telefon kapatılıp recovery modda açılıp temizlik yapılıp restora dan yedek yüklenecek.bu konu ile ilgili bilgim yok kusura bakmayın.
Aynen öyle kardeşim :oke:
Hafıza kartına atsanda olur

• Beğen
Tepkiler: karakule1421 ve ESRİYEN

alican277

Üye
arkadaşlar hic birsey anlamadim yardim edin lutfen hangi dosyayi hangi dosyaya aticam aciklayici sekilde yazarmisiniz ?

• Beğen
Tepkiler: TheLost72

ESRİYEN

Üye
Trwp yi rardan çıkar. İçindeki diabloxplus klasörünün içine içinde yazılım olan rar dosyasını çıkar. Sonra hafıza kartına o şekilde at.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hic birsey anlamadim yardim edin lutfen hangi dosyayi hangi dosyaya aticam aciklayici sekilde yazarmisiniz ?
Bu linktekini indirip en iç klasöre

Aşağıdaki yedek dosyasını çıkarıp hafıza kartına atacaksın

TWRP/BACKUP/DIABLOXPLUS/2015-05-21--04-17-18
Şeklinde olacak anlaşılmayacak bişey yok :oke:

• Beğen

alican277

Üye
Olmuyor hertürlü yaptım olmuyor cihazı orjinal haline çeviremedim :angry::bangin:

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
sd kartda TWRP adında klassör oluştur.içinde " BACKUP " adında bi klasör daha oluştur onun içine " DIABLOXPLUS " adında bi klasör daha oluştur bu klasörün içine " 2015-05-21--04-17-18 " bu isimli indirdiğin klasörü kopyala.Telefonu recovery den başlat restore den geri yükle

Üst Alt