Glu Oyunları Sınırsız Hile Yeni Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

romaryu

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamami hata veriyor yoksa deer hunter mi veriyor

lale63

lale63

Üye
Deer hunter reloaded basarili arkadaslar yapamayan arkadaslara anlataym.ben an itibariyle yaptm.once silin uygulamayi sonra indirin oyuna girin en basta verdigi alistirma gorevlerini gecin yanlizca birini gecin cikin oyndan proyu acin hileyi uygulayn internet baglantisini kapatn oyuna girin gorevlere baslayn hemen vermez bi gorevn sonunda 1 glu coins veriyor oyun onu aldiginizda 999.999 oluyor para bu arada telefn s3 mini yapamayana yardm ederim bende oldu yani

• Beğen
Tepkiler: romaryu
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Deer hunter reloaded basarili arkadaslar yapamayan arkadaslara anlataym.ben an itibariyle yaptm.once silin uygulamayi sonra indirin oyuna girin en basta verdigi alistirma gorevlerini gecin yanlizca birini gecin cikin oyndan proyu acin hileyi uygulayn internet baglantisini kapatn oyuna girin gorevlere baslayn hemen vermez bi gorevn sonunda 1 glu coins veriyor oyun onu aldiginizda 999.999 oluyor para bu arada telefn s3 mini yapamayana yardm ederim bende oldu yani

tesekkurler en kisa surede deneyecegim.

- - - Eklendi - - -

Uygulamami hata veriyor yoksa deer hunter mi veriyor

uygulama hata veriyor.

lale63

lale63

Üye
Yapamayan aarkadaslara yardm ederim

• Beğen
Tepkiler: muraterten
RowneSM

RowneSM

Üye
Aydinlatici ve detayli bilgi icin tesekkurler. Pro. Yukledim herhangi bir sorun cikmadi. Yararli paylasim. ;))

Virüs olmadığınıda kendin kanıtladın. Androidde virüs olmaz. Virüs programlarının kendisi boş iş zaten biraz araştırırsan bilgiyi kendin kanıtlarsın zaten :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
lale63

lale63

Üye

Oyunda problem yok, uygulama calismiyor bende. Hata veriyor. Elindeki dosyayi paylasma imkanin var midir? Yada baska bir fikrin?

qfs.mobi/f712440 al kardes telefondan ancak bu siteye upload ettim kullandigim bu zaten direk burdan indirdim

memmet31

Üye
bn denedim ilkinde oldu daha sonra oyunu silmek zorunda kaldım tekrar yuklediğimde bi türlü yapamadım çözümü nedir acaba bu arada verdiği altın miktarı 999999999...teşekkürler emeğinize sağlık....

• Beğen
Tepkiler: muraterten
Systemathic

Systemathic

Üye
:tşk:

freeze_king

freeze_king

Üye
Teşekkürler

kingmaster76

kingmaster76

Üye
Güzel paylaşım

kingmaster76

kingmaster76

Üye
Güzel@

Toxic_Kiss

Toxic_Kiss

Üye
Root geeeklimi

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Eyvallah

mürteza16

mürteza16

Üye
tesekkurler

shankar1

Üye
eternty warriorda denedim gayet başarili tsk ellerine sağlık :)

Üst Alt