Telefonu aç kapa yaptım şimdi bende de glance çalışmıyor![]()
Bi işte harbiden terslik var![]()
Başka açıklaması olamaz .Bu background ekleyince falan mı oluyor bende herangi bi sorun yok
Bende sadece saat ve bildirimler gorunuyor herangi bi sorun yok bin uygulama falan sebep oluyor olmasınBiri bizimle fena halde kafa buluyorBaşka açıklaması olamaz .
Background ile alakası yok .
Bende sadece saat ve bildirimler gorunuyor herangi bi sorun yok bin uygulama falan sebep oluyor olmasın
benimki de sabah öyleydi soft resetle düzeldi![]()

üstte demişler anı videoları uygulamasından kaynaklanıyor olabilir soft reset birçok şeyin çözümü olabilir bence gayet manıtıklı bir yol pcde de yaparım genelde arada sistemin yeniden başlaması gerekiyor kafası karışmış olabilir sonuçta kusursuz değilSorunun ne olduğunu bilmeden soft reset atmak bana mantıklı gelmiyor . Her sorun olduğunda soft reset mi atıcaz![]()

Dün gece anı videoları'nı yükledim biraz kurcalayıp yattım. Sabah bi ara saate bakayım dedim, ekranın ters olduğunu gördüm, uykusuzluktan beynim döndü heralde dedim ve geri yattım
Sorunun anı videolarından olduğunu düşünüyorum benSorma yav gören gülüyor. Ben yaptım diyorumBiri bizimle fena halde kafa buluyorBaşka açıklaması olamaz .
Background ile alakası yok .

Sorunun ana kaynağı anı videoları değil kulüp ana konusunda anı videoları daha yayınlanmadan önce @YkPkY bu sorunu dile getirmişti. 8.1 den sonra ortaya çıkan bir sorun.
İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 525 - MaxiCep