Öneri Glance Background Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Bu background ekleyince falan mı oluyor bende herangi bi sorun yok

alical33

alical33

Üye
Biri bizimle fena halde kafa buluyor :D Başka açıklaması olamaz .

Background ile alakası yok .
Bende sadece saat ve bildirimler gorunuyor herangi bi sorun yok bin uygulama falan sebep oluyor olmasın

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende sadece saat ve bildirimler gorunuyor herangi bi sorun yok bin uygulama falan sebep oluyor olmasın

Henüz sebebini bulamadık . Bir uygulamadan kaynaklanıyor ise eğer bu uygulamayı buradaki herkes kullanıyor demektir .

alical33

alical33

Üye
Benim dışımda herkes inşallah çozum bulunur bi an once

csH

csH

Üye
benimki de sabah öyleydi soft resetle düzeldi :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
csH

csH

Üye
Sorunun ne olduğunu bilmeden soft reset atmak bana mantıklı gelmiyor . Her sorun olduğunda soft reset mi atıcaz :)
üstte demişler anı videoları uygulamasından kaynaklanıyor olabilir soft reset birçok şeyin çözümü olabilir bence gayet manıtıklı bir yol pcde de yaparım genelde arada sistemin yeniden başlaması gerekiyor kafası karışmış olabilir sonuçta kusursuz değil :)

emz

emz

Üye
Ben 520 kullanıyorum glance yok ama size bir tavsiyem var. Bence tarihi bu olaylar olmadan önceki bir zamana ayarlatıp deneyin. Hepinizde varsa işe yarayabilir. Herkes aynı programı kurmamıştır veya aynı hatayı almamıştır. Tarih çözüm olabilir. Otomatiği kapatın ve geçen haftaya ayarlayın.

Telgrafla gonderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende şu an bir sorun görünmüyor :hmmm

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Ben de bu sorundan dolayı konu açmak için girmiştim şuan foruma meğer tek değilmişim :) Dün gece anı videoları'nı yükledim biraz kurcalayıp yattım. Sabah bi ara saate bakayım dedim, ekranın ters olduğunu gördüm, uykusuzluktan beynim döndü heralde dedim ve geri yattım :D Sorunun anı videolarından olduğunu düşünüyorum ben

• Beğen
Tepkiler: emz ve csH
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar sorun herhangi bir uygulamadan kaynaklı değil. Tamamen Windows Phone 8.1 ve Lumia Black uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Belki burada yeni yeni ortaya çıkıyor ama yurt dışında Windows Phone 8.1 geliştirici ön izleme yayınlandığından beri var.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
İki dakikalık araştırmada çözüm de bulunuyormuş:ehe

Telefonun tarihini 2125 yılına alın. Ayarlardan göz atmaya gelin. Tarihi değiştirdiğiniz için sertifika hatası vericek. Kaldır tuşuna tıklayıp göz atmayı silin. Sonra tarihi düzeltin ve telefonu yeniden başlatın. Son olarak göz atma uygulamasını tekrar yükleyin.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, YkPkY ve emz
ardacumhur

ardacumhur

Üye
İşte bu kadar ;)

Bu terste bi işlik var demiştim dimi :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Tarihi 2125 yaptığımız da sistem uygulamaları gibi diğer video,oyun,müzik gibi uygulamalarda kaldırılıyor mu ?
Denedim uyarı veriyor kaldırılsın mı diye ama işe yaramıyor =/

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar bende de bu gün olmaya başladı aynı sorun şimdiye kadar yoktu bende bu sabah anı videolarını yükledim ondan sonra oldu acaba gerçekten ondan mı oluyo

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
test etmeden neden yayınlarlar şu uygulamaları anlamam..

Takipçi Satın Al

Üst Alt