Öneri Glance Background Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Glance Background Sorunu
Arkadaşlar sorun bugün kendiliğinden başladı . Glance ekranı ters olarak görünüyor . Yani daha anlaşılır bir dille ifade etmem gerekirse şu an glance ekranındaki saat ve resim telefonun üzerindeki nokia yazısına bakıyor :) telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama birkaç saat sonra tekrar bozuluyor . Nedenini çözemedim . Kaldırıp tekrar yükledim hala devam ediyor .

Son düzenleme:

dakamon

dakamon

Üye
Evet bende de oldu noluyor lan dedi hatta acaba telefonu ters mi tutuyorum dedim :D sonra bi soft reset attım düzeldi :D

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet bende de oldu noluyor lan dedi hatta acaba telefonu ters mi tutuyorum dedim :D sonra bi soft reset attım düzeldi :D

Tost Makinası ile gönderildi.

Bir tek bende olmadıysa bişey buna neden oluyor demektir . Acaba ne :) reset atmadan çözmek istiyorum sorunu :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

...decode...

...decode...

Üye
bir yerde " Anı Videoları " uygulaması yüklendiyse onun kaldırılması çözüm olabilir diye okumuştum, deneyin isterseniz.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
telefonu kapatıp açın sorun düzeliyor... Soft resete gerek yok şehir efsanesi bunlar :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herşeye de aç kapa aç kapa nerede kaldı o zaman stabilite :)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Bay H

Bay H

Üye
8.1 ile gelen çok acayip bir hata. Benim telefonda ters durup yarısının gözükmediği oluyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir yerde " Anı Videoları " uygulaması yüklendiyse onun kaldırılması çözüm olabilir diye okumuştum, deneyin isterseniz.

Cidden aslında anı videolarını yüklemeden önce yoktu bu sorun :) bi alakası var mı bilmiyorum ama deniycem.

Edit : İşe yaramadı :)

Son düzenleme:
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonu kapatıp açın sorun düzeliyor... Soft resete gerek yok şehir efsanesi bunlar :)

Telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama geçici olarak. Sonra yine bozuluyor :) Yazdım zaten ilk mesajda

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Buyuk ihtimal 8.1'in final versiyonu olmadığı için hatalardan biridir :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
Valla soft reset kolayıma geliyor. Sen soft reseti galiba bi nevi sıfırlama olara düşünüyorsun :) soft resette kapat aç yapıyor işte bi nevi.

skynet

Üye
Anı videolarını bende yükledim ama bende sorun yok :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dücane

dücane

Üye
Siz yine sanslisiniz, dünden beri glance bende hic calismiyor, bos ekran var sadece

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Siz yine sanslisiniz, dünden beri glance bende hic calismiyor, bos ekran var sadece

Herkeste aynı sorunun çıkması tesadüf olmasa gerek . Acaba nedir sorunun nedeni :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Aynen bu sorunu dün gece yaşadım az daha büyüye inanacaktım :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

skynet

Üye
Telefonu aç kapa yaptım şimdi bende de glance çalışmıyor :D

Tacettinn