Gionee Elife E8 akıllı telefon gelecek hafta Hindistan’da satışa sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Gionee Elife E8 akıllı telefon gelecek hafta Hindistan’da satışa sunulabilir
Seneye elite 2 olarak getirebilir belki gm bu cihazı :eller:


Gionee, yeni üst seviye phablet modellerinden Elife E8’i Hindistan pazarına sunuyor…


Çin’in lider akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Gionee, özellikle ince tasarıma sahip akıllı telefon modelleri ile dikkat çekerken, geçtiğimiz Haziran ayında Gionee Elife E8 adı ile üst seviye bir phablet modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti.



Bu akıllı telefon büyük bir merakla beklenirken, Gionee cephesinden gelen teaser bir duyuruya göre gelecek hafta içerisinde Hindistan pazarında satışa sunulabilir.

Gionee, yeni bir görsel paylaşarak bir duyuru gerçekleştirdi. Buna göre 8 Ekim tarihinde firma Hindistan pazarında yeni bir akıllı telefon modeli sunmaya hazırlanıyor ve iddialara göre de bu yeni akıllı telefon Gionee Elife E8 olacak.

Henüz bu cihazın Hindistan’da hangi fiyat etiketi ile satışa sunulacağı bilinmezken, Çin’de RMB 3,999 (Yaklaşık $630) olarak satın alınabildiğini belirtelim.

Gionee Elife E8 akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 6 inç büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X10 olarak yer alıyor.

Gionee’nin akıllısı 3GB sistem belleği içereiyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. 3.500mAh batarya içeren cihaz 24MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile birlikte geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 5.1 Lollipop olmakta. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da akıllı telefonda yer alıyor.


http://www.maxicep.com/cep-telefonl...a-hindistanda-satisa-sunulabilir-h207476.html
 


Üst Alt