Gionee P5 mini akıllı telefon, giriş seviyesi özellikleri ile duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Gionee P5 mini akıllı telefon, giriş seviyesi özellikleri ile duyuruldu
Gionee’den yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon duyurusu geldi…



Akıllı telefon pazarının ilgi çekici üreticilerinden olan Çin kökenli Gionee, 2016’da da yeni modellerini sunmaya devam ederken, iki yeni akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirdi. Bu cihazlardan bir tanesi kapaklı Android akıllı telefon modeli olarak farklı tasarım ile gelen Gionee W909 olurken, diğeri de giriş seviyesi özellikler içeren Gionee P5 mini oldu.



Gionee’nin yeni akıllı telefon modeli olan P5 mini, 4.5″ büyüklüğünde dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 854×480 piksel olarak belirlenmiş. Akıllı telefon gücünü ise 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6580M yonga setinden almakta.

Yeni akıllı telefon sade ve canlı tasarımı ile dikkat çekerken, özellikle de gençleri hedeflediğini söyleyebiliriz. 1GB sistem belleği yeni Gionee P5 mini’de yer alıyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 8GB olarak belirlenmiş. Bu kapasite microSD kart ile daha da artırılabiliyor.

Gionee P5 mini’nin arka yüzünde 5MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 2MP çözünürlük sunuyor. 1.800mAh batarya içeren cihazın işletim sistemi ise Google Android 5.0 Lollipop olarak belirlenmiş.



132 mm x 66 mm x 9.1 mm ölçülere sahip olan ve 153gr ağırlık ile gelen yeni Gionee P5 mini akıllı telefon çift SIM kart desteği de sunmakta.Siyah, mavi ve beyaz renklerle sunulacak olan cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında ise henüz açıklama gelmiş değil.




Gionee P5 mini akıllı telefon giriş seviyesi özellikleri ile duyuruldu - MaxiCep
 


Üst Alt