Haber Gionee M2017 akıllı telefon 26 Aralık tarihinde duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gionee M2017 akıllı telefon 26 Aralık tarihinde duyurulacak
Çinli Gionee, 26 Aralık tarihinde yeni akıllı telefonu M2017'yi gün yüzüne çıkartacak.

Çin'in önemli teknoloji firmalarından birisi olan Gionee, dün yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı. Bu cihaz Gionee P7 adı ile gelirken, dünyanın en büyük pazarlarından olan Hindistan'da satışa sunulmuş durumda.



Firma yeni modeller sunmaya devam edecek ve bunlardan birisi de Gionee M2017 olarak adlandırılmış. Bu yeni cihaz geçtiğimiz ay içerisinde Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkmıştı. TENAA üzerinden akıllı telefonun hem görselleri gelmiş, hem de teknik özelliklerine dair bazı detaylar gün yüzüne çıkmıştı.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gionee, cihazı için bir teaser görsel de sundu. Bu görselde Çinli sinema oyuncuları Xu Fan ve Feng Xiaogang yer alıyordu.

Gionee, şimdi de bu akıllı telefon modeli Gionee M2017'nin tanıtılacağı etkinliğin tarihini duyurdu. Cihaz 26 Aralık tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte resmi olarak tanıtılacak.

Cihazın özelliklerine bakarsak eğer, Gionee M2017, 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefon 6GB sistem belleğine sahip olacak ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 128GB olarak geliyor.

Gionee M2017, 1.96Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacak. Akıllı telefonun arkasında 13MP + 12MP olmak üzere çift kamera yer alacak ve ön kamera da 8MP olarak gelecek. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun ayrıca 7.000mAh gibi oldukça yüksek batarya ile geleceği de ifade edilmekte.

Gionee M2017 akıllı telefon 26 Aralık tarihinde duyurulacak
 
lazye

lazye

Üye
7000 mah çok iyi bir batarya helal olsun ama inşallah mediatek işlemciyle gelmez snapdragonla gelir hayırlsıı bakalım
 


Üst Alt