Gionee M6 ve M6 Plus resmi olarak tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gionee M6 ve M6 Plus resmi olarak tanıtıldı
Gionee, iki yeni akıllı telefon modelinin resmi duyurusunu gerçekleştirdi...




Her dönem Çinli akıllı telefon üreticileri ilgi çeken modellerini pazara sunmaya devam ederken, bunlardan bir tanesi de özellikle bütçe dostu modelleri ile adından söz ettiren Gionee oldu.



Bir süredir firmanın 26 Temmuz tarihinde bir duyuru etkinliği gerçekleştireceğine dair bilgileri sizlere sunuyorduk. Beklendiği gibi etkinliğini gerçekleştiren Gionee, iki yeni akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı.

Gionee'nin bu yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesi Gionee M6 olurken, diğeri de bu cihazın daha üst versiyonu olan Gionee M6 Plus oldu.

Gionee M6 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, akıllı telefon 4GB sistem belleği ile geliyor. Ayrıca dahili veri kapasitesi açısından bakıldığında da 32GB / 64GB / 128GB olmak üzere üç farklı seçenek olarak gelmekte. Batarya ise 5.000mAh olarak yer alıyor.



1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciden güç alan akıllı telefon Gionee M6'nın arkasında LED flaş desteğine sahip 13MP kamera bulunmakta.

Gionee M6 Plus ise 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde ekran ile gelirken, 6.020mAh gibi yüksek kapasite batarya içermekte. 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon sadece 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan Gionee M6 Plus ve küçük model Gionee M6 ilk planda Çin'de satışa çıkacak.

Gionee M6 ve M6 Plus resmi olarak tanıtıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
furyzer0

furyzer0

Üye
Bizim nüfus kadar çinde akıllı telefon modeli var galiba :D

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt