Gereksiz Teşekkür Mesajları

Sponsorlu Bağlantılar

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Bu güzel konu için yandaki üye ******* adlı üyemize teşekkür etti. Yazısının görünmesindense Benim; ''Çok teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin emeğine sağlık.'' demem arasında çok fark vardır.Bence gayet güzel hiç ellenmesin.İSteyen istediği gibi yapsın.

Bana görede gereksiz teşekkür mesajı yazan şahıs , konuda kirlilik yaratarak hem konu sahibine hem de konuda yardım bekleyen kullanıcılara büyük bi Saygısızlık yapıyor !!!

Odysseus

Odysseus

Üye
Şunu belirtmek isterim

Yardım etmek amacıyla konu açan arkadaşımız zaten konusuna yazılan mesajları takip edip cevaplamakta. Fakat yardım konusu olmayıp ta o konuya girip yardım isteek zaten başlı başına saçma bir fikir.

Konu: Muhteşem java oyunları
Cevap: N73'üm var donuyor.

Ben bu soruya cevap verme isteği bile duymam. Paylaşım amaçlı açtığım bir konuda teşekkür mesajı yerine bu tip yardım önerileri kirlilik oluşturuyor diye düşünüyorum. Tam tersi durumda da yardım için açtığım bir konuda herhangi bir yardımım olmamasına rağmen teşekkür eden arkadaşlar kirlilik oluşturuyor. Bence küfür, uygunsuz mesajlar, anlamsız mesajlar görmektense teşekkür mesajı görmek yine de daha iyidir. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Sitemizdeki konulara Teşekkür Etmek isterseniz teşekkür butonu kullanıyorsunuz ancak konuyu açan üyenin emeğine teşekkür edip, kişiyi motive etmek, takdir etmek istiyorsanız ayrıyetten bir de mesaj olarak da teşekkür etmek gerçekten en güzel davranış. Yani sistemi bütünleşik kullanmanın çok yerinde olacagini düşünüyorum. Sadece buton kullanın yada sadece tşk yazın diyemeyiz o yüzden

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Şunu belirtmek isterim

Yardım etmek amacıyla konu açan arkadaşımız zaten konusuna yazılan mesajları takip edip cevaplamakta. Fakat yardım konusu olmayıp ta o konuya girip yardım isteek zaten başlı başına saçma bir fikir.

Ben bu soruya cevap verme isteği bile duymam. Paylaşım amaçlı açtığım bir konuda teşekkür mesajı yerine bu tip yardım önerileri kirlilik oluşturuyor diye düşünüyorum. Tam tersi durumda da yardım için açtığım bir konuda herhangi bir yardımım olmamasına rağmen teşekkür eden arkadaşlar kirlilik oluşturuyor. Bence küfür, uygunsuz mesajlar, anlamsız mesajlar görmektense teşekkür mesajı görmek yine de daha iyidir. :oke:

Paylaşımda bulunan kişi o konuyu madem takip ediyorsa, teşekkür mesajlarını aldığı kadar, Şikayet, Sorun Bildirme gibi durumlarıda üzerine Alması Gerekir !!!!

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Paylaşımda bulunan kişi o konuyu madem takip ediyorsa, teşekkür mesajlarını aldığı kadar, Şikayet, Sorun Bildirme gibi durumlarıda üzerine Alması Gerekir !!!!
İyide heralde Adem abi sunu demek isdedi
Egerr adamın telefonu donuyosa ben ne yapabilirim bu bir kirliliktir ve sorun kendindedir ve diger üyelri kötü etkiler.
Tabiki oyun açılmıyorsa bu oyun bozuk demek zorunda

Odysseus

Odysseus

Üye
Evet bunu söylemek istedim. Yeterince açık. Oyun upload edip konu açan birisini, başka birisinin N73'ünün bozuk olması ilgilendirmez. N73'ü bozuk ise konu açık şikayetini belirtmeli, ya da yardım etmek amaçlı konu açan birisine sormalı. Böylece sorular arada kaynamaz ve böylece neden soruma cevap vermiyorsunuz diye girip küfürler edilmez.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:oke:

.

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
İyide heralde Adem abi sunu demek isdedi
Egerr adamın telefonu donuyosa ben ne yapabilirim bu bir kirliliktir ve sorun kendindedir ve diger üyelri kötü etkiler.
Tabiki oyun açılmıyorsa bu oyun bozuk demek zorunda

İyide Örneğin kullanıcının telefonu Sis dosyalarını desteklemiyo, ama adam "Telefonum desteklemedi" şeklinde konuya mesaj atıyo.Bunun sorumluluğu kullanıcıda fakat konuyu açan kişi ilgili link (program,oyun vs.)vererek telefonunun neyi desteklediğini bildirmek zorundadır !!! Aksi halde konuyla ilgisizlikten dolayı konuyu açan kişi sorumlu olur !!! şimdi anladınız mı???

Odysseus

Odysseus

Üye

Bu şekilde yazılan sorulardan bahsediyorum. Tabi ki konuyla ilgisi olan mesaja cevap vermek durumunda. Ama ben oyun yüklemişim, gelip telefonunun donduğunu söylüyor. Farkındaysanız oyunla ilgisi yok. İlgisi var olsa oyun yükledim telefonum donuyor derdi ve cevap alabilirdi. Demek istediğim bu. Şimdi anladınız mı ?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Saten maxicepte konu açarken oyunun ön izlemesi, türü, boyutu v.s yazılmak zorundadır.

--------------- Ekleme ---------------

Bak ne güzel sohbet ediyoruz karışan varmı sen istediğin yere istediğin konu aç adminler onu doğru yere taşır :D işin şakası.

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, herkese tşk ediyorum, Gereksiz Teşekkür Mesajlarına DEVAMMM!!!!

ALPARS™

ALPARS™

Üye
iyide o zaman üyeler nasıl yüzbaşı üstteğmen olacak diyenlerede çözüm benden olsun.Mesaj yerine konular açarak rütbe atlasınlar:)

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
iyide o zaman üyeler nasıl yüzbaşı üstteğmen olacak diyenlerede çözüm benden olsun.Mesaj yerine konular açarak rütbe atlasınlar:)

Hİç olurmuuuuuu????

Teşekkür mesajı sayesinde hiç emek harcamadan, çok kolay rütbe kazanırsın?Niye konu açmak gibi bir zahmete gireceksiniz ki??

Odysseus

Odysseus

Üye
Rütbe atlayıp saygınlık kazanmak gibi bir düşüncesi olan arkadaşımız zaten konulara tşk yazıp çıkmıyor. Fikrini ortaya koyarak gözümüzde büyüyor.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Kimin ne yaptığı ortada tüm konulara tşk yazıp rütbe alan arkadaşlarında başımızın üstünde yeri var sonuçta emek harcayıp üyeleri teşvik ediyor.

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Rütbe atlayıp saygınlık kazanmak gibi bir düşüncesi olan arkadaşımız zaten konulara tşk yazıp çıkmıyor. Fikrini ortaya koyarak gözümüzde büyüyor.

Sırf forumdaki yarışmalara katılmak için mesaj sayısını artıran üyeleri saymazsak evet, gözümüzde büyüyolar kesinlikle

Odysseus

Odysseus

Üye
Kimin ne yaptığı ortada tüm konulara tşk yazıp rütbe alan arkadaşlarında başımızın üstünde yeri var sonuçta emek harcayıp üyeleri teşvik ediyor.

:oke: Ama emek sadece tşk yazmak ile gösterilmez. Yorumlar, okunma sayısı üyeleri daha fazla teşvik eder.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Sadece teşekkür derken iyi konuya tşk gerektiğinde şikayat eder gerektiğinde kırık linki kendi verir...öyle işde:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu da üyelerin şevkini kırıyor:D 1000 kişi okumuş 6 kişi yorum yapmış 1 teşekkür botonuna basılmış

Üst Alt