Gereksiz Teşekkür Mesajları

Sponsorlu Bağlantılar

ALPARS™

ALPARS™

Üye
ona kalırsa açtığım konulara bakıyom bin defa dowloand olmuş ne teşekkür nede bi sağol diyen yok:nono:.Buna bakıp konu açmayım mı mecburen açıyoruz( paylaşmak güzel teşekkür etmek daha güzel).

--------------- Ekleme ---------------

buna tek çare var ya mesaj yazmadan yada teşekkür etmeden linkleri göremezsin uygulamasını maxicepte başlatmak.:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Mustafa bahsettiğin uygulama çok çekici olmuyor. Maxicep'ten önce girdiğim bazı forumlarda bu durum vardı. Çekici gelmediği için üye olmuyordum.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Evet bu uygulamayı hiç sevmiyorum(ben konularınıza tşk yazılmıyorsa konu açmayın demedim teşvik dedim)
tek çôzüm karşılık beklemeden konu açmak. Teşekkür karşılığında konu açmıyoruz paylaşım için konuya tşk etmek karşıdakinin insaniyetine kalmış biz değistiremeyiz bence link gizleyerek zorla tşk ettirmek yanlış

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, Bu projede hiç bi yere yürümüyo...

turkordu

turkordu

Üye
Konulara teşekkür edilmesi bir bakıma konunun güncel kalmasını da sağlamakta.

Salihyet

Salihyet

Üye
kaygınız rütbeyse, onbaşı veya general olmanızın önemi yoktur.. Bu tür davranışda bulunan arkadaşların zaten hiç bir şey elde edemediğini , buna müsade etmeyeceğimi bilmenizi isterim.. iyi forumlar..

ttgg

ttgg

Üye
Bu güzel konu için yandaki üye ******* adlı üyemize teşekkür etti. Yazısının görünmesindense Benim; ''Çok teşekkür ederim kardeşim ellerin dert görmesin emeğine sağlık.'' demem arasında çok fark vardır.Bence gayet güzel hiç ellenmesin.İSteyen istediği gibi yapsın.

katılıyorum kardeş.. birincisi emek farkı var ikinciside bu siteye bişeler katmak istiyosak mesaj atarak rütbemizi yükseltelimki azim gelsin .

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Haklısınn !!

bydoqan

bydoqan

Üye
çok mantıklı birsey söyledin kardes

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
ama konunun diğer üyelern sledikleri nolcak acaba

Ozan

Ozan

Admin
ama konunun diğer üyelern sledikleri nolcak acaba
Şu an konuları değerlendiren bir sistem bu açıkcası.
Mesajların degerlendirilmesini düşünmüyoruz çünkü mesajlar da değerlendirilirse teşekkür butonu kullanımında gereksiz kirli artışlar olacaktır

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Teşekkür butonu ile teşekkür yazısı arasında fark var tabi ama bu yazı şeklide önemli!
Bana tşk yazacaksa hiç sesini çıkarmasın, alsın içeriğini gitsin ağbicim! Böyle de teşekkür edilmez, neymiş 'yürekten tşk' ya boşversenize..:D :spr

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür butonu ile teşekkür yazısı arasında fark var tabi ama bu yazı şeklide önemli!
Bana tşk yazacaksa hiç sesini çıkarmasın, alsın içeriğini gitsin ağbicim! Böyle de teşekkür edilmez, neymiş 'yürekten tşk' ya boşversenize..:D :spr

Katılıyorum :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Haklısınız.

Üst Alt