KxTR79
Üye
-
Konu Sahibi
-
senin eski imza daha küçüktüşu anda sistemlerin iyi olma kıstası popülerlik. bunun nedeni reklamdır bana göre. symbian bu kadar pazarlansaydı ve arkasında duran olsaydı şu an android ve ios almış başını gitmiş olmazdı.
- - - Eklendi - - -
benim eski imzayı bulmuşsun.
senin eski imza daha küçüktü
aynen symbian rezalet olarak görülüyor.bi karşılaştırsınlar aynı telefonşlarda o zaman görürdüm ama iş işten geçti bari meego kurtulsun çünkü onun hakkı o hak ediyor kurtulmayı
benmidoğrudur abi aslında senınkini çalıcaktım da ayıp olurdu yani bunu bulabildim büyük müyük idare eder iznin olursa
- - - Eklendi - - -
tabikide symbian rezalet değil.abi donanım kötü olduğu halde çoğu şeyde tokatlıyor diğer sistemleri
pazarlamadan ziyade symbiana şu arm11 i bile koymasalardı yeterdi adamakıllı arm cortex falan iyi olurduhem bak n9 a reklamı neredeyse hiç yapılmadı cihaz daha çiçeği burnundayken destek vermiyecez denildi ama gel gör ki yadsınamayacak kadar sağlam bir kullanıcı kitlesi oluştu
çift çekirdekli modellerinin performansları nasıldır acaba
arm'nin işlemci tablosuna bakarsanız cortex'lerin en performanslı işlemci modelleri olduğunu görürsünüz. arm11 ise en altlarda. yalnız arm11'in bile çift çekirdekli modelleri varmış.
- - - Eklendi - - -
al dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?