Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçek Yarış Budur İşte Reel Racing 2 v000314 ( HD+apk+sd)
Sponsorlu Bağlantılar
bursa1616
Üye
gio kaldırırmı
MaxipmaN
Üye
dehşet bişey ya
alenkolik
Üye
bi oyun ancak bu kadar guzel olur. Grafik super oyun akiciligi super hersey super. Oyunun sonunda muthis bi araba veriyor )
Apk linki düzenlenmiştir.İyi eğlenceler arkadaşlar
aliemreyetgin78
Üye
Teşekkürler güzel grafikli bir oyun paylaşım mükemmel
melgklay1
Üye
s2'de çalışmadı yine indirmek istiyor. sdyi attım gereken yere ama yokmuş gibi yine istiyo.. Ya hala şu s2'de bi araba yarısı oynayamadim ona yanıyorum.. Asphalti parayla alacam artık.. Olmadı bunuda alacam
Kingmortall
Üye
n8 açmaz heralde
melgklay1
Üye
n8 android degilki arkadaşım yanlış bolumdesin.. Symbian s^3 bölümüne bak
- - - Eklendi - - -
burak arkadaşım bana bi çözüm sun ya valla hala bi yarış oynayamadim sinir oldum.. Yokmudur bu s2 için bi çözüm? Hayır dandik bi tel degilki kaldirmiyor diyeyim.. Acaba gpu uygunmu değil?
xlight853
Üye
Remember Me
Üye
kesinzafer
Üye
1gb ' yakın hafızada yer tutuyor.asfalt oyunları gibi teşekkürler
TuRKGuCu
Üye
Atrix te çalışırmı android te yeniyim yardım ..!!!
telefoncu_38
Üye
arkadaşlar düzgün bir yere upload edin lütfen.yapmayın bunu bize.telefondan indiremiyoz
oyunu indiren biri mobilden sorun çıkarmayacak bir yere upload edebilirmi.elinize yapışmaz arkadaşlar.bekliyoruz...
akşam11
Üye
ya arkadaslar oyunu ilk yukleyisimde oynuyosum sorun cikmadan simdi yukledigimde oyunu indiriyo oyunu aciyorum siyah ekran oluyo biraz bekliyorum oyun kapaniyo yardim tel maxiplus5