Gerçek Yarış Budur İşte Reel Racing 2 v000314 ( HD+apk+sd)

Sponsorlu Bağlantılar

cj-rap

Üye
bmw z4 hatasi veriyor ve oyundan atiyor!

furqan44

furqan44

Üye
Merhabalar.. HTC ONE X model telefonum var oyunu yükledim sd yi attım oyun açılırken sağ altta o yuvarlak şey dönüp duruyor yani 10dakka bile döndü öylece sorun nedir ?

cod123

Üye
htc one x e yükledim oyunu acinca biraz bekledi bende kapattim tekrar actim oyunu ve acti saolasin arkadasim

furqan44

furqan44

Üye
htc one x e yükledim oyunu acinca biraz bekledi bende kapattim tekrar actim oyunu ve acti saolasin arkadasim

kardeşim nasıl oldu ben birkaç defa denedim olmadı aç kapa aç kapa olmadı :/

pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
Arkadaşlar daha öncede söylemiştim oyunu yükledim ama olmamıştı bidaha denedim şimdi oldu sanırım telefonum benle eğleniyo neyse çalıştı :) herşey için :tşk:

cj-rap

Üye
ya tmm calisior cok gusel ama 2.kupa da bmw z4 bolumu var ayrica pitlane da da hata veriyor daha once hata dosyasi paylasilmis ama linki bozuk

tequilaq

tequilaq

Üye
geçenlerde oyunun önceden çalıştığını ama şimdi çalışmadığını yazmıştım onu yazarken ics belası hiç aklıma gelmemişti marketteki yorumları okuyunca aynen bendeki gibi oynunun yarım kaldığını okuyunca kafam şarj etti:D daha bi sürü şey çalışmadığı ve çıldırttığı için 2.3.6ya döndüm ve kesinlikle çalışacağına eminim.kısacası eğer ics güncelledinizse bu oyuna hiç boşuna uğraşmayın

wanted_007

Üye
başlangıç ea games geliyo sonra sag alta daire doluyo ama oyun açılmıyor yardımcı olurmusunuz ????

sserhatcan

Üye
teşekkürler bmw z4 hatası için buradaki dosyayı indir android data içindeki reel racing dosyası içindeki res dosyasına kopyala dğiştir.

karacocuk52

karacocuk52

Üye
tesekkürler

cj-rap

Üye
bu dosyayi kendi tarayicisinda basarisiz dio opera da indiriyor. ilginc :)

mademan05

Üye
eline sağlık

cihatgenc

cihatgenc

Üye
deneyelim bakalım güzel bişeye benziyor. Sagolasın

ferdigecici

Üye
apk yi kurdum sd'yi attım oyun açılıyor..açılırken 600 mb download istiyor zaten apk 900küsür mb..hayır dediğimde oyun açılıyor fakat sürüm olmuoyr..sorun nedir acaba yardım edebilecek olan varmı?

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

corus54

corus54

Üye
nerden bulursunuz böyle paylaşim sitelerını virüs kaynıyor tegmensen tegmenlıgını bıl kımseyı günahha sokma

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Şunu belirteyim Galaxy s2 android 4.0 da oyun açılmıyor. Boşuna denemeyiniz

gkhndurna

Üye
xpreia neo v 4.0 ics yukledm bazı arkadaşlarda oldugu gibi surekli doluyo ibaresi çıkıyo ama ekran gelmiyo nasıl çözebiliriz?

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
İcs ile uyumsuz konuya eklenirse boşuna kota gitmez .

Üst Alt