Gerçek Yarış Budur İşte Reel Racing 2 v000314 ( HD+apk+sd)

Sponsorlu Bağlantılar

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fakat SDCARD/android/data veya SDCARD/android/obb içine attığım sd dosyasını tanımıyor en baştan dosya indirmek için wi-fi açmamı istiyor.Klasör isminde bir sorun olduğunu zannetmiyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? sd dosyasını silip indirmeye başlattım klasör ismi aynı.Fakat internetim adil kullanıma ulaştığı için telefondan indirmem çok zor :) bu sorunu araştıracağım çözersem sizinle de paylaşırım veya bilen varsa cevaplarsa çok iyi olur :)

Kardeşim klosörü sil ve dediğin gibi wifi ile hangi klosör oluşturup yüklüyor ona bak.Sonra tekrardan wifi oluşturduğu klosör gibi at.Olması lazım.
S3e uymuyor oyun

furkican_16

furkican_16

Üye
:tşk:

5300

Üye
Tablete attım sd dosyasınıda fakat oyunu açınca önce turuncu bir ekran geliyor sonra ekran siyah oluyor ve sağ altta yuvarlak bir şey dönüyor ama bir türlü oyun ekranı gelmiyor.

aloneburak

aloneburak

Üye
Rica etsem biriniz apk'yi farklı bir siteye upload edebilir misiniz :( Şimdiden teşekkür ederim

enver_techno

enver_techno

Üye
Şu büyük çaplı data dosyaları olmasa tadından yenmez yani..

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Tablete attım sd dosyasınıda fakat oyunu açınca önce turuncu bir ekran geliyor sonra ekran siyah oluyor ve sağ altta yuvarlak bir şey dönüyor ama bir türlü oyun ekranı gelmiyor.

Oyun uyumlu değil telefonunuzla.Uyumlu olanı indiriniz.

aloneburak:Arşivden silmişim kardeşim biri yardımcı olur umarım :(

ortak42

ortak42

Üye
arkadaşlar yükledim çalışmadı.ilk önce apk yi kurdum sonra hiç girmeden sd dosyasını karttaki android dataya attım sonra oyuna girdim ama dowload ekranı karşıma çıkıyor...

Fundamentals

Fundamentals

Üye
SAol Kardeşim :)

dereder

Üye
Süpersin dostum.teşekürler

kaankara16

kaankara16

Üye
Hocam android telefona şöyle bi 8 gb aşağısı kesmez bence :) Benim müziklerim 2 gb yer kaplıyor sadece :)

Rica ederim arkadaşlar.İyi eğlenceler :oke:

Haklisin dostum benimde muziklerim 2 gb kapliyor arkadas kotu yapmis 4gb alarak karti s3 ten once 5800 vardi onda bile 8 gb kart kullandim s3tede 8 gb kullaniyorum ama telefon hafizasi bile dolmadi adam gibi

maximme

Üye
beyler ben galaxymini kullanicisiyim sd dosyasini telefondan indiriorum az kaldi insaalah ooyun ii cikar simdiden elinize salik kardesim
galaxymini kalditir dimi.?

corrosive

Üye
rarın şifresi ne kardes :D

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
:tşk:

By_torque

By_torque

Üye
Ellerine sağlik kardeş real racing 3 kilitleniyordu süper oldu :d :d :d

sercan42_

Üye
sagol

buzier

Üye
galaxy s4 denedim açılmıyor. kenarda dönüyor ama oyun başlamıyor...

Saygılar...

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Rar şifresi olmaması lazım.S4de çalışmaz internetten araştırıp uygun sürümünü yükleyebilirsin dostum.Oyun videosu eklenmiştir:oke:

anilari35

anilari35

Üye
başlık düzeltilsin lütfen real racing olması gerekiyor

dj_akreppp

Üye
hocam arabanın arka camı siyah rengli cam gözükmüyor cam nasıl ayarlanır

lyon_69

lyon_69

Üye
ahbap bunu adı ne :bilmm

Üst Alt