Gerçek Yarış Budur İşte Reel Racing 2 v000314 ( HD+apk+sd)

Sponsorlu Bağlantılar

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek Yarış Budur İşte Reel Racing 2 v000314 ( HD+apk+sd)
Oyunun kuruluşu:Oncelikle bütün internet bağlantılarını kesin.Oyunu kurun daha sonra sd dosyasını android/data uzantısına kopyalayın.Oyunu açın ilk açılışta demo olarak görunecektir fakat 2. acılışta tam sürüm haline gelicekti
OYUN VİDEOSU
[video=youtube;gX-6MpdLcMo]https://www.youtube.com/watch?v=gX-6MpdLcMo[/video]

apk:

sd:

İndirmek için Yavaş hızda indirmeye basın sonra açılan sayfada tekrar yavaş hızda indirmeye basın 60 saniye bekleyin ekrana gelen metni kutucuğa yazın.İndirme hızı..kb ye tıklayın

Alıntı...

• Beğen
Tepkiler: ardakan12, necmettin44, seytan_avcisi ve 9 diğerleri

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 için Galaxy S (PowerVR) olanı indirmiştim, yazılarla alakalı grafik sorunu vardı fakat oyun çok stabildi... Grafikleri güzel bir oyun teşekkürler...:oke:

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar.osmanayman
fikirlerini paylaştığın için ayrıca ben teşekkür ederim
:tşk:

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
emegine teşekürler

aşikar53

aşikar53

Üye
Tesekkurler

musatan

musatan

Üye
teşekkürler
yarışın ortasında oyundan atmaz inşallah

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyunda sorun yokta 2gb kartın yarısı doldu .)

goblet

goblet

Üye
En kısa zamanda deneyeceğim. Paylaşım için teşekkür ederim.

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda sorun yokta 2gb kartın yarısı doldu .)
Hocam android telefona şöyle bi 8 gb aşağısı kesmez bence :) Benim müziklerim 2 gb yer kaplıyor sadece :)

Rica ederim arkadaşlar.İyi eğlenceler :oke:

• Beğen
Tepkiler: sarsuq
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
oha oyuna bak... Bunun symbian için olanı yomu acep...

frk uzn

frk uzn

Üye
t20 açarmı

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Ns_Lion
:Symbian baktım ama bulamadım

frk uzn: ​Bilmiyorum malesef deneyip görmek lazım

frk uzn

frk uzn

Üye
tm ben bunu yarın denıyım t20 kullanıcısı olarak burdan bilgilendiririm

tequilaq

tequilaq

Üye
araba yarışında gerçekten üstüne yok..marketteki demosunu oynadımdı mükemmeldi o yüzden özellikle tekrar indirdim belki çalışır diye ama ama maalesef hüsran..alıntı yaptığın sd dosyasıyla da denedim baktım çalışmıyor kendim wirelessten 918 mb indirdim ama
oyunun açılış videosundan sonra öylece kalıyor hiç uğraşmayın yani sizde boşuna

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı yaptığım forumdan oyun ile ilgili yorumlar:
vodafone 945 biraz kasması dışında sorunsuz çalıştırıyor.

paylaşım için teşekkürler.

Kardeşim oyun muhteşem. emeğin için tekrar teşekkürler. 994 MB lik SD dosyasınıda attım. süper kaliteli bir oyun. Galaxy Ace'de denenmiştir yazabilirsin artık. Sorunsuz oynanıyor

Tskler. Galaxy mini cihazımda oynuorum. Cok harika bi oyun yapmıslar

galaxy sl i9003 te apk yı ve sd dosyasını burdan indirdim telefona attım çalışmadı (yarış ekranı kap kara) ben de oyunu kapatıp sd dosyasını sildim ve wifi den indirdim (369 mb indirdi, telefonun modeline göre boyut değişiyor) ve oyuna girdim sorun yok çalışıyor (wifi kapattım oyuna girmeden önce)

Daha çok yorum var arkadaşlar.Bazı telefonlarda uyumluluk sorunu çıkıyor sanırım.

osmanayman

osmanayman

Üye
N900'de kullandığım android galaxy s tabanlı olduğu için sağlam bir yerden indirip yüklemiştim yazılarla alakalı grafik sorunu dışında sorun yoktu... Galaxy s ve diğer power vr tabanlı telefonlar için sorunsuz çalışıyor... Burak kardeşim senin için bir sorun (haksızlık) olmayacaksa linki paylaşmak isterdim... Faydalanmak isteyenler faydalanırdı... :oke:

okanka_xd

Üye
usta oyun açılmıyor bende :( bunca zamandır hiç böyle bişey olmamıştı. oyunun sd'sini attım hala download yazısı geliyor bana :S

tequilaq

tequilaq

Üye
Alıntı yaptığım forumdan oyun ile ilgili yorumlar:
vodafone 945 biraz kasması dışında sorunsuz çalıştırıyor.

paylaşım için teşekkürler.

Kardeşim oyun muhteşem. emeğin için tekrar teşekkürler. 994 MB lik SD dosyasınıda attım. süper kaliteli bir oyun. Galaxy Ace'de denenmiştir yazabilirsin artık. Sorunsuz oynanıyor

Tskler. Galaxy mini cihazımda oynuorum. Cok harika bi oyun yapmıslar

galaxy sl i9003 te apk yı ve sd dosyasını burdan indirdim telefona attım çalışmadı (yarış ekranı kap kara) ben de oyunu kapatıp sd dosyasını sildim ve wifi den indirdim (369 mb indirdi, telefonun modeline göre boyut değişiyor) ve oyuna girdim sorun yok çalışıyor (wifi kapattım oyuna girmeden önce)

Daha çok yorum var arkadaşlar.Bazı telefonlarda uyumluluk sorunu çıkıyor sanırım.

alıntı yaptığın yeri biliyorum ki nerdeyse 20 sayfalık bir yorum var orda zaten ama açıkçası ben ilk burda rastladığım için buraya yazdım hatta oyunun ismini bile yanlış yazmış açan arkadaş sende sanırım alıntıya yamuk olmasın diye öyle almışsın:eheilk mesajımda marketteki orjinalini zaten oynadığımı yazmıştım yani telefon çalıştırmıyo değil ama ya apk dosyasında ya sd dosyalarında bir sorun var ama apk dosyasını kurup wirlessden ayrı da indirdim yine aynı hatta markette bu oyuna kötü demek ayıptır diye bir yorumum da var :) sonuçta ben naptımsa çalıştıramadım rootsuz s2 de deneyip çalıştırabilen olurda buraya yazarsa eyvallah

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
:) eve gidince ilgilenicem kardeşim :D Ben dikkat etmemiştim başlığa önerin için teşekkürler :ehe Forumla sınavlarımız yüzünden ilgilenemiyorum 1 2 haftaya kafam rahat olucak.Her sorunla tek tek ilgilenicem İnşallah :) İyi forumlar:oke:

Üst Alt