Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yazının altını kalın çizgiyle çizemedim.Çünkü bugüne kadar kullandığım tüm nokialar içerisinde en güzel telefon o nedenle ufak tefek hatalar yüzünden kasmamak gerek.

fatsalı5234

Üye
ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yok

forever_love

forever_love

Üye
Bence süper telefon 4 aydır N8 kullanıyorum hiç bir sorun yok + kablosuZ klavye & fare bağlayıp hd ekran tv ye bağlayıp kullanabiliyosun flaş bellek takılıyo. Kamera resim video çekimi süper. iphone4 hız olarak iyi ama özellik olarak n8 kadar değil

• Beğen
Tepkiler: iatis
umutap

umutap

Üye
1 yıldır kullanıyorum. Geçen hafta yeni telefon almak istesem ne alırım diye araştırma yaptım. N8 den iyisini bulamadım. Gerisi hikaye

Masha

Masha

Üye
İyi telefonda tasarımı çok kötü ya..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N8 in en şahane tarafı tasarımı , böyle bir tasarım yok olmayacak...

• Beğen
Tepkiler: serotonin
cihan3454

cihan3454

Üye
N8 gercekten harika bir cihaz. Su anda galaksy s2 ye gecis yaptim ama N8 in de hakkini yemeyim 6 aydir severek kullandigim bi telefon du n8. Kamerası ile ses kalitesi ile geniş hafizasi ile canlı amoled ekrani ile mükemmel bir cihaz N8. ilk versiyonlarında hatalar olmus olabilir ama yeni yazılımlarla bu hatalar da giderilmiş. android le ios ile yazılımla donanımla uğraşmak istemeyen kişiler için çok iyi bir telefon N8. Akşama kadar asphalt 6 oynasam banamisin demez.

• Beğen
Tepkiler: serotonin

Elmir584

Üye
bence nokia artik öldu arkadaslar. Android li samsunglar 1numara

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Asla.Her işimi gören bi telefon olduğu için asla pişman olmam :oke::alkis

xinanux

Üye
HAYIR pişman değilim...

aqx

Üye
Bak dostum yazım uzun olabilir ama söylediklerim işine yarar ;) benim dayım almıştı 1.5 sene önce 1 milyara avea türkcell den falan değil alışveriş merkezinden ve telefon iyi ancak tek bir kötü yanı var internette parmaklarınla istediğin gezme hızını pek yaşayamıyorsun yani büyültüp küçültmede aniden en küçük hale gelebiliyo ama sana xperia neo yu öneririm hem yeni hem android güncellendiğinde 4.0 oluyo müthiş bir telefon n8 de öyle ama symbian geçti artık dostum ;)

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
6 aydır kullanıyorum. Kesinlikle süper. Bir de uygulamalar bol olsa idi daha da süper olacaktı.

kureoglu78

Üye
ben 5 ay oldu alalı tek pişmanlığım sıkıntılı zamanımda aldım ama değer güzel telefon nokia şu güncellemelerde belle serisinide çıkarsada yüklesek

Dampierre

Dampierre

Üye
eh, kaliteli kameralı bir android telefonum olsaydı daha mutlu olurdum fakat n8'im çoğu işimi görüyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 harika bir telefon,belle ile daha bir güzel oldu.asla bu cihazda android olsun istemezdim(olsaydı da zaten almazdım)MeeGo olsun isterdim ama.

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Valla ben bu siteden bi arkadaş sayesinde yılbaşında elektroworld den 850 tl ye aldım Allah ondan razı olsun çok memnunum. Kaldıki ilk dokunmatik telefonum N8 özelliklerinin pek bilmiyorum ama harika bi telefon anlıyıcanız hiç pişman değilim....

tavbiy

tavbiy

Üye
yıllarca n95 kullandım ve asla pişman olmadım n95 kullandıma ama n95 si duvara carptım ve mecburen n8 aldım iyi. ki almısım......

assembler

Üye
1 yılı aşkın süredir N8 kullanıyorum. Kamerası ve tasarımı beni çok etkiledi. Tatil fotoğraflarımı onunla çektim ve çok güzel sahneler yakaladım. Mail ve sosyal ağlar uygulamaları, Mekanist vb. uygulamaları ile tadından yenmez bir telefon. Son zamanlarda şarj sorunu çıkarmaya başladı. Bataryanın ömrünü yedim heralde. Sık sık şarj etmekten yarım gün anca gidiyor artık. Sabah dolduruyorum, akşam bitiyor. Servise götürüp test ettirecem bakalım ne diyecekler.

thump

Üye
arkadaşlar bugün android telefon aldm t20 n8 kullanıcısıydım 2gün boyunca t20yi kullandm gerçekten çok kötü iyi yanı hd oyunlar uygulamalar çok kötü yanı oyunlara çok geç giriyor girdiği zaman tel. Çok fena ısınıyor menüsü androidin menüsü desen çok berbat nagivasyon programını açtım gerçekten tel yavşladı menü tuşuna bastım kapatmaya zorla dedi .s n8i kardeşimden hmn aldm t20yi verdim arkadaşlar sırf bi oyun uygulama için nokiadan fazgeçmeyin performans bakımından oyun hızı uygulama hızı bakımından nokia androidden 2 kat daha hızlı yan yana koydum ve denedim ama androidin symbiandan 2 özelliği güzel bir oyum kalitesi ikinciside flas player ama facebookda oyunlar çok kasıyor oynanmıyor bile sırf tel. Denededim onun için nokiadan faz geçmem nokia bişe çıkarttımı adam gibi çıkartıyor ben bunu anladım androidi kullandıktan sonra

osikaan95

Üye
alali 7 ay oldu ve kesinlikle harika bir telefon yapilan symbian anna guncellenmesindn snrada tarayici baya bi hizlandi

Üst Alt