my_own
Üye
Arkadaşlar ben çok sık telefon değiştiren birisiyim 2011 ocakta aldığım gümüş grisi N8 imden sıkıldığım için mayıs ayında satıp kendime iphone 4 aldım ilk dakka ilk şok aracımın blutooth sistemini görmüyor.Sonra çevremdeki hiçbir blutoothu görmediğini farkettim.Bencilce.Başka marka telefonla görüntülü görüşme yapamıyorsun bencilce jailbreak yapmazsan uygulama yükleyemiyorsun çünki applestoredaki free uygulamalar ve oyunların çoğu dandik.İşe yarayan güzel olanları paralı.Sonra baktım kendimi sınırlı hissettim ve paraya kıydım htc evo 3d aldım android işletim sitemli çabuk ısınıyor ve ikide bir reset atıyor servise yolladım işlemci hızının yüksek olmasından ısınıyor işlemciyi yakmamak adına da önlem olarak reset atıyor normal dediler araştırdım nette çok fazla aynı dertten muzdarip adam var.Öyle günde 1-2 olsa neyse neredeyse 20-25 dk da bir reset.Ve onu da sattım ve yine nokia n8 aldım pişman değilim.Bence birçok açıdan diğer telefonlardan üstün eksi yanıysa yavaş bir telefon bunu kabul edelim mesela ben 32 gb iphone 4 ün 28.9 gb doldurdum ama telefon bana mısın demeli.Bence nokia n8i yaparken 1-Daha güçlü bir işlemci kullanmalıydı 2-Symbian yerine Androidle anlaşmalıydı.Yavaş da olsa ben artık n8 kullanıcam ve artık değiştirmeyi düşünmüyorum.