Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
abdozer

abdozer

Üye
kesinlikle pişman değilim.2 aydır kullanıyorum müthiş bir telefon.hiç bir sorun yaşamadım.Kendi hatamdan kaynaklanan sorun hariç.Virüs programı kurmuştum ,aynı programı kaldırmadan üzerine kurunca kilitlendi tlf.bende format attım düzeldi.tavsiye ederim

athirsizi_008

Üye
arkadaşlar n8 son derce mükemmel bir telefon ne ararsan var ayrıca n8 ile face girip hem sohbet hemde aynı anda video bile izleniyor flaşhy player istemıyor arkadaşlar bunu da ayrıca eklerım çünkü çoğu kşi açılmıyor dıyor

ascada

ascada

Üye
arkadaşlar n8 son derce mükemmel bir telefon ne ararsan var ayrıca n8 ile face girip hem sohbet hemde aynı anda video bile izleniyor flaşhy player istemıyor arkadaşlar bunu da ayrıca eklerım çünkü çoğu kşi açılmıyor dıyor

video izlenmiyo bende.sen nerden giriyosun face ye?:allalla:

----------Eklendi @ 19:07:46 ---------- Yazıldı @ 18:58:16 ----------

ya bu cihazı kötüleyenlere şaşıyorum gerçekten anlamış deyilim... bu özellikler hangi met ettiğiniz 1ghzlik android telefonlarda var yada wave de var söylermisiniz daha kendi mağazanızdan indirdiğiniz programları hafıza kartına atamıyorsunuz onun için bile program lazım ayriyettn bana bu olar ta nokia 3230 u hatırlattı kaç sene geçti bunu nokia çoktan halletti ana gel gelelim androidler halledemedi:hmmm tamam bazı arkadaşlar almış kullanmış n8 de pişmanmış allah aşkına ne yapmak istiyorsunki telle jet motoru takıp uçmayımı söyleyin ya geçenlerde aynı oyunu wave 2 li bi arkadaşa attım ve bir arkadaştada n97 vardı beyenmediğimiz n97 bile çatır çatır oyunu oynarken wave 2 gözümün önünde açılıp kapanmalar resetler sapıtmalar nediyim artık size bilemiyorum hd videomu izliyormuyum tvime bağlıyormuyum 50 saat kesintisiz müziğimi dinliyormuyum arabada kendi mp3 listemi dinliyormuyum fm verici sayesinde cam gibi net resimlerimi çekiyormuyum özel günlerimi hd video kaydıyla ölümsüzleştire biliyormuyum flash bellekteki herşeyi sorun olmadan ve pc olmadan hallede biliyormuyum canım sıkıldığında oyunları açıp oynuyormuyum çok zamanım olsa telefon ekranından olucağına pcden oynarım yani dert deyil nebileyim artık aklıma bişey de gelmiyor allah aşkına merak ediyorum siz telefondan beklentiniz ne ne istiyorsunuzda bu cihaz yapmıyor aya ayakmı basmak istiyorsunuz aldığınız cihazla ozaman yanlış malzeme bakıyorsunuz bitane uzay mekii alın ya bune ya yemişim wavenizi androidinizi he androidde sorun vardı mesajlar kendi kendine siliniyordu google tarafından ne oldu çözüldümü:hmmm en basit olan msjları bile tutamayan teli ben neyapıyım siz o işlemciyle sybiam atın telefonunuda bakalım ne oluyor o tel daha dün htc çıktı babanızmış gibi bağlanmışsınız nedir bu sacmalık kimse yokken nokia vardı ve herzamanda olucak samsung gitsin cep telefonu yerine televizyon üretsin iphone gitsin bilgisayar üretsin sonyde walkmana devam işi bilene nokia bıraksın hadi bakalım dükkanın önünü kapatmayın DAĞALIN ULAN...

:yuru:yuru:d::d::d: aynen savulun ulennn....

• Beğen
Tepkiler: pRime.

mcelenoglu

Üye
video izlenmiyo bende.sen nerden giriyosun face ye?:allalla:

----------Eklendi @ 19:07:46 ---------- Yazıldı @ 18:58:16 ----------

:yuru:yuru:d::d::d: aynen savulun ulennn....
var ya süper konuşmuşsun helal olsun sana beee!!!!!!!!!

rowel35

rowel35

Üye
şuana dek kullandığım en sağlam telefon:) bu arada bir kaç gün öncesinde HTC DESIRE 2 sanırım dev gibi bi ekranı var güzel bişeye benziyordu 2 gün kullandım ama n8 bi başka:)
tek eksik beim için kamerada fazla zum olanağı yok:)

saltukbugra

Üye
Bu özelliklerde başka bir telefon yok arkadaşlar. Xenon flaş, usb giriş, hdmı video, 12 mp fotoğraf, carl zeis optik, sınırsız uygulama, mükmmel kasa, yüksek çözürlüklü güzel dokunmatik ekran, daha önemli bir şeyden bahsedeyim, çok geniş garanti servis ağı, yaygın oluşunun getirmiş olduğu farklılıklar. (örnek şarjınız mı bitti, girin bir bakkala şarj edin, garanti bittikten sonra rast gele bir yerde götürün arızasını yaptırın vb.) kullanırken aklıma gelen bunlar daha çok fazla şey aklıma gelmiyor. Bu fiyata bu özelliklerde başka telefon yok arkadaşlar.

• Beğen
[alikan]

[alikan]

Üye
Evet N8 aldığım için artık pişmanım. 1070 tl verip N8 aldım, üstüne biraz daha bırakıp iPhone 4 alsam daha iyi olurmuş diyorum artık. Kuzenime i4 aldık 1 haftadır elimde telefon ve beni N8 den soğuttu. Sadece 12mp kamera ve 3-5 tane Hd oyun ile bu işler ancak bi yere kadar yürüyor. Oyun fazlalığı ve kalitesi, işlemci hızı ve en önemlisi stabil olması, Browser'ın daha iyi olması ios işletim sisteminin başlı başına stabil ve S3 ten iyi olması, programların işlevsel ve N8 e göre 100 kat daha fazla olması, Retina display ekranın hem çözünürlük hem parlaklıkta N8 e acayip derecede fark atması beni N8 den soğuttu ne diyim üzülüyorum aslında telefonumu hala seviyorum ama bir hafta iphone 4 kullanınca N8 ciddi anlamda ikinci planda kalıyor. Yok pc ye bağlanıyor yok mouse bağlanıyor yok harici oluyor vs vs bunlar herkesin işine heran yaramıyor o yüzden bence N8 uzun vadede özellikle güncelleme kıtlığı ve Nokianın bu konuda insanlarla dalga geçmesi sebebiyle insanı soğutuyor. Size tavsiyem N8 'inizi seviyorsanız kesinlikle iPhone 4 ten uzak durun soğutur. Kişisel görüşümdür...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben ikisinede sahip olma taraftarıyım...
Telefonumu çok seviyorum harika cihaz ama hiç bir telefon 4/4 lük değildir..
N8 inde eksik yanı çok iPhone'nunda...
Ama ikisi bir araya geldiğinde 4/4 lük bir şey çıkıor ortaya ....

iPhone'u kısa kısa inceledim uzun süreler kullanma imkanım olmadı..
Ama 1 sene kadar iPod nano 4. - 5.nesil kullandım ve bana müzik - video yüklerken ne çileler çektirdiğini biliyorum sonuçta iphone dada aynı ... O yüzden ikisi telefonuda kullanma taraftarıyım

N8-iPhone aşkı :)

nonamex

Üye
Symbian gibi ölü bir işletim sistemine yatırım yapmak bu saatten sonra hata olur.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Symbian gibi ölü bir işletim sistemine yatırım yapmak bu saatten sonra hata olur.
<br />
<br />
nerde gorsem ölü ölü ölü diyorsun hani nerde imam nerde cemaat.aynı yerde sayıp duruyorsun...

• Beğen

nonamex

Üye
<br />
<br />
nerde gorsem ölü ölü ölü diyorsun hani nerde imam nerde cemaat.aynı yerde sayıp duruyorsun...

Cenaze törenini kaçırmışsınız siz, o yüzden hala symbian symbian diye inat ediyorsunuz şimdi anladım :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
Cenaze törenini kaçırmışsınız siz, o yüzden hala symbian symbian diye inat ediyorsunuz şimdi anladım :ehe

arkadaş senin sorunun ne ? neyi batıyor bu sistemin sat kurtul . bu senin yaptığın kullanıcılara özellikle symbian kullanıcılarına ayıp boşa kirletiyorsun bu forumu. ele avuca gelir bilgi verdiğinde yok tek yaptığın kötülemek. en azından destekli yazda üç beş fikir yazsınlar sana.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve iatis
pRime.

pRime.

Üye
arkadaş senin sorunun ne ? neyi batıyor bu sistemin sat kurtul . bu senin yaptığın kullanıcılara özellikle symbian kullanıcılarına ayıp boşa kirletiyorsun bu forumu. ele avuca gelir bilgi verdiğinde yok tek yaptığın kötülemek. en azından destekli yazda üç beş fikir yazsınlar sana.

Ben çok dedim sat diye ona ama nafile.

nonamex

Üye

Destekli mi yazayım daha ne destekli yazayım merak ediyorum. Symbianın yaşadığı çöküntü ortada Nokia batmamak için Windows Phone'a gitti koşa koşa..
Symbian'dan başka platforma geçen çok, ama Başka platformlardan Symbian'a geçen yok..
Neden acaba ? Biraz düşünün bakalım :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
Destekli mi yazayım daha ne destekli yazayım merak ediyorum. Symbianın yaşadığı çöküntü ortada Nokia batmamak için Windows Phone'a gitti koşa koşa..
Symbian'dan başka platforma geçen çok, ama Başka platformlardan Symbian'a geçen yok..

madem bu kadar kötü ve başka sisteme geçen çok, sen niye halen symbian'dasın?

gerçekten merak ediyorum heryerde kötüleyip duruyorsun ama kullandığın cihaz symbian'lı N8 hem kötüleyip hem neden kullanmaya devam ediorsun.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve iatis
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
varya öyle bi anlatıyorsunki nonamex sanki nokia iflas açıkladı,elindeki cihazların tamamı sıkıntılı,herkes arkasından atlı kovalarmış gibi teknik servislere akın etmişte diğer şirketler zirvedeymiş gibi bi sallıyorsun...

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
"hem kötüleyip duruyorsun hem neden kullanıyorsun&#8221;
işte bu lafa bayıldım nonamexcim bu lafa cevap bekliyorum :evet:

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
madem bu kadar kötü ve başka sisteme geçen çok, sen niye halen symbian'dasın?

gerçekten merak ediyorum heryerde kötüleyip duruyorsun ama kullandığın cihaz symbian'lı N8 hem kötüleyip hem neden kullanmaya devam ediorsun.

Ben çok sordum ona bunu fakat her seferinde "symbian bitti, siz fanboysunuz" cevabını aldım.

----------Eklendi @ 15:58:01 ---------- Yazıldı @ 15:57:32 ----------

varya öyle bi anlatıyorsunki nonamex sanki nokia iflas açıkladı,elindeki cihazların tamamı sıkıntılı,herkes arkasından atlı kovalarmış gibi teknik servislere akın etmişte diğer şirketler zirvedeymiş gibi bi sallıyorsun...

+++

franzliszt

franzliszt

Üye

şimdi benim bmw x5 im var x6 çıktı diye niye gidip alim(motorları tork oranları farklı olacak) manyakmıyım ben ?? memnunumki kullanıyorum sen baya bir kendi içinde batan hatta symbiandan kaçışan topluluk hayalleri kurmuşsun nokia batıyor sanmışsın ,symbian kullanıcıları biter windows a geçer sen yine kudurur egondan ona sataşırsın sistemin suçu yok senin çekememezliğin var bence yanılıyormuyum. çünkü daha ben ne forumda gördüm sisteme yönelik sorunlar ne başka yerde gördüm , hatalar gördüm tabiki ama ya n8 fabrika üretim hatası yada kullanıcıların klasör oluşturmasından dolayı , buna karşılık çok daha beter hataları android ios ve badada gördüm , ama ben gidipde cihazları bu yönden görmedim iyi taraflarından gördüm . ve eğer karşılaştırırsak diğer işletim sistemlerinin sorunları symbiandan fazla tek az sorun çıkartan ios oda sana özgürlüğünü vermediği için cihazı zorlayamıyorsun anca hacklersen . ok

• Beğen

nonamex

Üye

Üst Alt