Size objektif olim bakın 3 telefon a da sahibim iş açısından hediye ıvır zıvır,
İphone4
N8
Galaxy S
İphone Hızlı ama dez avantajı pil ve ömrü az bir telefon(TÜRK KULANICILAR AÇISINDAN)
N8:açıkcası önceden 3gS kullandım 3gs ten hızlı evet ama şunu unutmayın Multi taskte 4 ten fazla program açıksa kasılma yapıyor, Temaları sadece NOKİA nın ofical temalarını kullanın çünkü bit sayısı n8 in dahili grafik işlemcisini yoruyo GEREKSİZ SPB fln kullanmayın kullandım hiç gerek yok ki android havası HTC havası yok, kulaklığında problem yaşıyorum bağzen ama tekrar söylüyorum BEN ŞUANA KADAR 2 AY OLDU BİR HATA Bİ SORUN İLE KARŞILAŞMADIM BBİLGİSAYARI NASIL KULLANIYORSANIZ N8 İ ÖYLE KULLANIN 20 TANE CALL OF DUTY BLACK OPS AÇARSANIZ NOLUR? N8 DEDE AYNISI OLUR
Galaxy S e gelince evet güzel görseli bi telefon N8 gibi AMOLED teknolojisi fln fişman var(ama retina display kadar olamaz) bunlar sizi büyüleyen şeyler değil 600 lerdeki çözünürlük amoled i tam anlamıyla konuşturamıyosunuz, evimde hd amoled 3d tv var amoled in özelliği yenileme hızı ve renk canlılığıdır ama netlik konusunda retinal display kadar iyi değildir ve en önemli konu hızı iphone 4 ten hızlı deniliyor siza açık konuşmak gerekirse bu telefon galaxy s bence lafta 1gigahertz deniyo ama bu makina performans olarak N8 kadar iyi değil nerden anladım diyiceksiniz telefonda (n8,İphone4,GalaxyS) 8 tane oyun açtım multitask ten kapatmak istedim ve inanırmısınız en hızlı işlem yapan N8 di galaxy kapatana kadar anası ağladı iphone işlemcisinden yırtıyor o konuda...bi telefonu hızından değil kitlendiğinde toparlama performansına göre değerlendirin bence
sonuç N8 alın müzik dinleyin filim izleyin memnun kalıcaksınız kamerası ztn güzel Logitech Z5500 ümü 5.1 chanel ayrıştırabiliyor bu canavar ki hayran kaldım ve cihazımı en çok zorluyan alet ne iphone ne bilmemne nede Cosmio x500 laptopum, oyunlarınızı ovi den indirin tabi sitemizi unutmayın sitemizdende indirin ama ovide lite olanları burdan signed olanları indirin bu arada ovi itunes olma yolunda hızla ilerliyo hadi hayırlısı
N8in uygulamaları hızlı kapatması işlemcinin "yavaş" olduğunu kanıtlıyor mu sizce, çoğu arkadaş 1 ghzli telefonlar yüzünden işlemciye yavaş diyor da?
Hadi n8e aynı anda ve aynı donanımla bada android yükleseler, 1 ghz telefonlara göre yavaş olup olmadığı anlaşılır da; işletim sistemleri farklı olurken nasıl oluyor da işlemci yavaş deniyor anlamıyorum.
dostum N8in bataryalari lithuim bataryadir eski bataryalar gibi degildir mrk etmeteknoloji ilerledi dostum bu lithuim bataryanin ozelligi sarjin tek dis olmasa bile 3-4 dis olsa bile sarja taksan zarar vermiyor eski teller de bu yok.. 1 dis kalcak ancak oyle sarj etsen bataryaya zarar vermemis olursun ama N8de ole degil istedgin zaman sarj edersin + Lithuim bataryanin bir ozelligi de 5-1o sene gider batarya degisme sorunu flanda olmaz 5 senye kim ole kim kala
![]()
+
bnde hic pisman degilm allahtan almisim 1o numara telefon![]()

Açıkçası hiç pişman değilim ben.Yalnız son 2 gündür tel. günde 1-2 kez resetledi kendisini.Canım biraz ona sıkıldı.Forumlarda okuduğum kadarıyla sonsuz bir döngü halinde oluyormuş bazılarında.Allah'a şükür bende öyle değil. erkara_64 abide saolsun yardımda bulundu bana.Dediğini yaptım.Şuanlık herhangi bir resetleme olmadı.İnşallah olmazda.
Eğer olursa da 1 hafta dolmadığı için değiştirilmesini isteyeceğim.Ama N8 den vazgeçmem.Birçok telefon kullandım N8 e hayran kaldığım kadar hiçbirine hayran kalmamıştım.N8 bambaşka gerçekten.
her önüne gelen programı kurma özellikle de oviden KRAL FM sakın ama sakın yoksa yine cihaz sürekli resetlenir..güle güle kullan
dostlar sağolsun kardeşim..ben başkalarının bilgisinden faydalanıyorsam ve başkalarına da bildiğim bilgileri aktarabiliosam ne mutlu bana...forumun amacı nedir ki zaten bilgi paylaşımı![]()
burda şu ön plana çıkıyor bazı arkadaşlar hayatında ilk kez symbian kullanıyor yada bu işleri bilmiyor burdan 2 satır hata okuyup eywah diyorlar...kardeşimiz nerden baksan 1 ay n8 siz kalacaktı neyse ki kurtardıkher önüne gelen programı kurma özellikle de oviden KRAL FM sakın ama sakın yoksa yine cihaz sürekli resetlenir..güle güle kullan
![]()