Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
muratbeyim

muratbeyim

Üye
Iphone ve N8 arasında kararsız kalmıştım. Şimdi iyi ki N8 almışım diyorum. Cihaz çok harika ve her yönüyle şimdilik ihtiyaçlarıma karşılık veriyor.

redcloud

Üye
telefonu bugün aldım ve ilk defa dokunmatik telefon kullanıyorum. telefonu çözmem 1-2 günümü alır herhalde. kullanım klavuzunuda kitapçık yerine telefona yüklemişler hiç işlevi yok. telefonu 3gden yararlanayım , tv izleyeyim , arada birde nete gireyim diye aldım zaten çok teknoloji meraklısı değilim. köprü trafiğinde zamanımı geçirebilecek bi alet olduğuna inanıyorum. bir sorum olacak bu symbian sistemde oyun yüklemek için kırma, root gibi bi işlem yapmamız gerekiyormu ? eğer gerekiyorsa aldığıma çok pişmanım, gerekmiyorsa iyiki almışım :)

emre2574

emre2574

Üye
kardeş çok haklısın telefonları karalıyorlar çok yerde gördüm bunu hiç kullanmadan telefona kötü dıyorlar yok hatalıymıs yok kotuymus yok -sı sı varmıs hangı elektronık malzeme tam ki sureklı teknolojı gelısıyor

ertus

Üye
hayı cok güzel bir telefon

cancan5000

Üye
Size objektif olim bakın 3 telefon a da sahibim iş açısından hediye ıvır zıvır,
İphone4
N8
Galaxy S

İphone Hızlı ama dez avantajı pil ve ömrü az bir telefon(TÜRK KULANICILAR AÇISINDAN)
N8:açıkcası önceden 3gS kullandım 3gs ten hızlı evet ama şunu unutmayın Multi taskte 4 ten fazla program açıksa kasılma yapıyor, Temaları sadece NOKİA nın ofical temalarını kullanın çünkü bit sayısı n8 in dahili grafik işlemcisini yoruyo GEREKSİZ SPB fln kullanmayın kullandım hiç gerek yok ki android havası HTC havası yok, kulaklığında problem yaşıyorum bağzen ama tekrar söylüyorum BEN ŞUANA KADAR 2 AY OLDU BİR HATA Bİ SORUN İLE KARŞILAŞMADIM BBİLGİSAYARI NASIL KULLANIYORSANIZ N8 İ ÖYLE KULLANIN 20 TANE CALL OF DUTY BLACK OPS AÇARSANIZ NOLUR? N8 DEDE AYNISI OLUR
Galaxy S e gelince evet güzel görseli bi telefon N8 gibi AMOLED teknolojisi fln fişman var(ama retina display kadar olamaz) bunlar sizi büyüleyen şeyler değil 600 lerdeki çözünürlük amoled i tam anlamıyla konuşturamıyosunuz, evimde hd amoled 3d tv var amoled in özelliği yenileme hızı ve renk canlılığıdır ama netlik konusunda retinal display kadar iyi değildir ve en önemli konu hızı iphone 4 ten hızlı deniliyor siza açık konuşmak gerekirse bu telefon galaxy s bence lafta 1gigahertz deniyo ama bu makina performans olarak N8 kadar iyi değil nerden anladım diyiceksiniz telefonda (n8,İphone4,GalaxyS) 8 tane oyun açtım multitask ten kapatmak istedim ve inanırmısınız en hızlı işlem yapan N8 di galaxy kapatana kadar anası ağladı iphone işlemcisinden yırtıyor o konuda...bi telefonu hızından değil kitlendiğinde toparlama performansına göre değerlendirin bence

sonuç N8 alın müzik dinleyin filim izleyin memnun kalıcaksınız kamerası ztn güzel Logitech Z5500 ümü 5.1 chanel ayrıştırabiliyor bu canavar ki hayran kaldım ve cihazımı en çok zorluyan alet ne iphone ne bilmemne nede Cosmio x500 laptopum, oyunlarınızı ovi den indirin tabi sitemizi unutmayın sitemizdende indirin ama ovide lite olanları burdan signed olanları indirin bu arada ovi itunes olma yolunda hızla ilerliyo hadi hayırlısı

pcwolf

pcwolf

Üye
Size objektif olim bakın 3 telefon a da sahibim iş açısından hediye ıvır zıvır,
İphone4
N8
Galaxy S

İphone Hızlı ama dez avantajı pil ve ömrü az bir telefon(TÜRK KULANICILAR AÇISINDAN)
N8:açıkcası önceden 3gS kullandım 3gs ten hızlı evet ama şunu unutmayın Multi taskte 4 ten fazla program açıksa kasılma yapıyor, Temaları sadece NOKİA nın ofical temalarını kullanın çünkü bit sayısı n8 in dahili grafik işlemcisini yoruyo GEREKSİZ SPB fln kullanmayın kullandım hiç gerek yok ki android havası HTC havası yok, kulaklığında problem yaşıyorum bağzen ama tekrar söylüyorum BEN ŞUANA KADAR 2 AY OLDU BİR HATA Bİ SORUN İLE KARŞILAŞMADIM BBİLGİSAYARI NASIL KULLANIYORSANIZ N8 İ ÖYLE KULLANIN 20 TANE CALL OF DUTY BLACK OPS AÇARSANIZ NOLUR? N8 DEDE AYNISI OLUR
Galaxy S e gelince evet güzel görseli bi telefon N8 gibi AMOLED teknolojisi fln fişman var(ama retina display kadar olamaz) bunlar sizi büyüleyen şeyler değil 600 lerdeki çözünürlük amoled i tam anlamıyla konuşturamıyosunuz, evimde hd amoled 3d tv var amoled in özelliği yenileme hızı ve renk canlılığıdır ama netlik konusunda retinal display kadar iyi değildir ve en önemli konu hızı iphone 4 ten hızlı deniliyor siza açık konuşmak gerekirse bu telefon galaxy s bence lafta 1gigahertz deniyo ama bu makina performans olarak N8 kadar iyi değil nerden anladım diyiceksiniz telefonda (n8,İphone4,GalaxyS) 8 tane oyun açtım multitask ten kapatmak istedim ve inanırmısınız en hızlı işlem yapan N8 di galaxy kapatana kadar anası ağladı iphone işlemcisinden yırtıyor o konuda...bi telefonu hızından değil kitlendiğinde toparlama performansına göre değerlendirin bence

sonuç N8 alın müzik dinleyin filim izleyin memnun kalıcaksınız kamerası ztn güzel Logitech Z5500 ümü 5.1 chanel ayrıştırabiliyor bu canavar ki hayran kaldım ve cihazımı en çok zorluyan alet ne iphone ne bilmemne nede Cosmio x500 laptopum, oyunlarınızı ovi den indirin tabi sitemizi unutmayın sitemizdende indirin ama ovide lite olanları burdan signed olanları indirin bu arada ovi itunes olma yolunda hızla ilerliyo hadi hayırlısı

N8in uygulamaları hızlı kapatması işlemcinin "yavaş" olduğunu kanıtlıyor mu sizce, çoğu arkadaş 1 ghzli telefonlar yüzünden işlemciye yavaş diyor da?

Hadi n8e aynı anda ve aynı donanımla bada android yükleseler, 1 ghz telefonlara göre yavaş olup olmadığı anlaşılır da; işletim sistemleri farklı olurken nasıl oluyor da işlemci yavaş deniyor anlamıyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
yani sonuçta pardus kullanmış bir üye olarak hakket her işletim sisteminin ihyiyaçları farklı ben pardus 1 ghz 256 mb ramla çoştuğunu çok gördüm sonuçta symbian 3 sistem ihtiyaçları az is nokia fazla phalı olmasın diye bu işe kalkışmış olamaz mı

cancan5000

Üye
N8in uygulamaları hızlı kapatması işlemcinin "yavaş" olduğunu kanıtlıyor mu sizce, çoğu arkadaş 1 ghzli telefonlar yüzünden işlemciye yavaş diyor da?

Hadi n8e aynı anda ve aynı donanımla bada android yükleseler, 1 ghz telefonlara göre yavaş olup olmadığı anlaşılır da; işletim sistemleri farklı olurken nasıl oluyor da işlemci yavaş deniyor anlamıyorum.

şunu eklemek istiyorum

Android
Apple
ve symbian da aynı programları açtım...
kendini en kolay toparlıyan N8 oldu

Bu arada 3ünde ortak bi problemi fark ettim, bu makinaların pilleri %45 lere düştüğünde performansı yarı yarıya düşüyor bu cihazların bi güç problemi var....dikkat edin fark ediceksiniz

ertu55

ertu55

Üye
s.a arkadaşlar zaten aklımda vardı n8 bu sayfaları gezdikten sonra iyice heveslendim ama ben biraz daha beklicem herhalde bu sene sonuna doğru alırım herkese hayırlı olsun n8 i:)

hb8

Üye
dostum N8in bataryalari lithuim bataryadir eski bataryalar gibi degildir mrk etme :oke: teknoloji ilerledi dostum bu lithuim bataryanin ozelligi sarjin tek dis olmasa bile 3-4 dis olsa bile sarja taksan zarar vermiyor eski teller de bu yok.. 1 dis kalcak ancak oyle sarj etsen bataryaya zarar vermemis olursun ama N8de ole degil istedgin zaman sarj edersin + Lithuim bataryanin bir ozelligi de 5-1o sene gider batarya degisme sorunu flanda olmaz 5 senye kim ole kim kala :oke:

+

bnde hic pisman degilm allahtan almisim 1o numara telefon ;)

teşekkürler inş dediğiniz gibi 5 sene dayanır :)

erkara_64

zaten sen veya ben 5 seneye kalmaz cihazları emin ol değiştiririz:) o yüzden batarya seni ileriye rahatlıkla götürür:) zaten yeni çıkan cihazları gördükçe insanın iştahı kabarıyor:)

Anußis

Anußis

Üye
pişmanlık değilde sadece biraz terettüdde kaldım ... :( E7 yi daha cok istememe ramen birazda geç cıkacagını duyunca bende n8 aldım

ankayunus

Üye
bence muhteşem bi telefon n8 test ettim :))

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Kullanmadım ama kullansam pişman olmam diye düşünüyorum :D

emre_67_

Üye
İlk mesajımı buraya yazıyım. :D Açıkçası hiç pişman değilim ben.Yalnız son 2 gündür tel. günde 1-2 kez resetledi kendisini.Canım biraz ona sıkıldı.Forumlarda okuduğum kadarıyla sonsuz bir döngü halinde oluyormuş bazılarında.Allah'a şükür bende öyle değil. erkara_64 abide saolsun yardımda bulundu bana.Dediğini yaptım.Şuanlık herhangi bir resetleme olmadı.İnşallah olmazda. :D Eğer olursa da 1 hafta dolmadığı için değiştirilmesini isteyeceğim.Ama N8 den vazgeçmem.Birçok telefon kullandım N8 e hayran kaldığım kadar hiçbirine hayran kalmamıştım.N8 bambaşka gerçekten.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen ole dostm videosuyla kamerasi tartislmaz zten ;)

erkara_64

dostlar sağolsun kardeşim..ben başkalarının bilgisinden faydalanıyorsam ve başkalarına da bildiğim bilgileri aktarabiliosam ne mutlu bana...forumun amacı nedir ki zaten bilgi paylaşımı:)

burda şu ön plana çıkıyor bazı arkadaşlar hayatında ilk kez symbian kullanıyor yada bu işleri bilmiyor burdan 2 satır hata okuyup eywah diyorlar...kardeşimiz nerden baksan 1 ay n8 siz kalacaktı neyse ki kurtardık:) her önüne gelen programı kurma özellikle de oviden KRAL FM sakın ama sakın yoksa yine cihaz sürekli resetlenir..güle güle kullan:)

emre_67_

Üye
dostlar sağolsun kardeşim..ben başkalarının bilgisinden faydalanıyorsam ve başkalarına da bildiğim bilgileri aktarabiliosam ne mutlu bana...forumun amacı nedir ki zaten bilgi paylaşımı:)

burda şu ön plana çıkıyor bazı arkadaşlar hayatında ilk kez symbian kullanıyor yada bu işleri bilmiyor burdan 2 satır hata okuyup eywah diyorlar...kardeşimiz nerden baksan 1 ay n8 siz kalacaktı neyse ki kurtardık:) her önüne gelen programı kurma özellikle de oviden KRAL FM sakın ama sakın yoksa yine cihaz sürekli resetlenir..güle güle kullan:)

Sağolasın abi.Yükleyeceğim programı yükledim zaten.Opera mobil yetiyor bana.Diğerleriyle işim olmaz.Kral FM olayını okumuştum zaten.İndireceğim birşey varsa okumadan indirmiyorum valla.İlk defa kendi paramla aldığım bir telefon olduğu için mi yoksa hayran olduğum için mi bilmiyorum belkide ikiside geçerlidir.Yalnız her zaman dediğim gibi,N8 alan pişman olmaz.

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Alalı 3 gün oldu 4 ncü gün serviste.
Paso reset atıyo telefon.
1100 tl para ödüyosun ama... işte
Ne yalan sölim kendimi keriz gibi hissediyorum.

sharpie

Üye
ben pişmanım.
reset atma donma kilitlenme falan filan bunlar geçici.güncellemeyle geçicek deniyor.ben hepsine razıyım.
ben telefonu ağırlıklıolarak kamerası için aldım.kimseyede kamerasına laf ettirmiyodum ki o sorunu keşfedene kadar.
n8 lerde kameralarında parlama sorunu var.foto veya video çekerken ışığa belli bir derecede iken kamerada parlama yapıyor.bu sorun birtek bendemi var derken başkalarındada bu sorunun olduğunu gördüm.
çoğu kişi boşver olur öyle şeyler diyerek geçiştirdi ama dünyanın en iyi kameralı telefonu dediğimiz bir telefonda böyle bir hataya ben inanamıyorum.
damian dinning midir nedir çıkmış utanmadan elinizi kameraya siper yaparak çekin resmi diyor.doğru siper yapınca oluyor da 1 saat video çekiceksem ne olacak?el orda siper olarakmı bekliyecek.angut herifin verdiği cevaba bak.
bu sorun yazılımsalda değil donanımsal.nasıl düzelecek bu durum?güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur.benim sorunum hallolmadıktan sonra....satıyorum zaten alan varsa 800 tl tertemiz.kullanamadımki zaten doyasıya.

Üst Alt