gitarro
Üye
n8 bu kadar begenenler samsung wave s8500 hasta olurlar sanırım
n8 bu kadar begenenler samsung wave s8500 hasta olurlar sanırım
N8 karşısında wavei savunanlara sadece gülüyorum..
--------------- Ekleme ---------------
Oldu olacak Iphone'dan da hızlı diyin.
Bu arada istatistik dogru degil, Sirf Nokia be N8'e olan tavirlari yuzunden kullanici olmayip pisman oldum diyen arkadaslar ve GECEBEKCISI gibi aslinda pisman olmayip, yanlislikla pisman oldum diyen arkadaslar da var, AMMA DA COK PISMAN OLAN VAR DIYENLER ICIN UYARIDIR!
benim laflarımla geriliyosun ve bu çok hşuma gidiyor.seni daha çok gereceğim özgür bey...ben burda bu msı tek sana yazmadım..bi tek sen yurt dışındasın beyefendiiiiii...herkes işte senin gibi HTC Desireyi bize deneyip gönderemiyor..daha bayiler tanımıyor telefonu bence sen koyun gibi görüyosun bizleri...hı tmm biz sonradan görüyoruz teknolojiyi ama iyi görüyoruz..sen zaten htc desire kullanıp n8 ondan hızlı diyor iseee buna öyle gülünür yanlış denemişsin özgürrr beyyy bi daha dene..tarafsız test et..alacak arkadaşlara diyorum gidip tekrar tekrar izleyin testleri..ve gerçeği görün ...ee alacak lanlar muhakkak burayı kntrol ederler..o zaman bu yorumada iyi bakın..sizin bi önceki nokia telefonunuzla kıyaslandığında almayı düşündüğünüz N8 hızlı olabilir..ki öyledirde..ama şu anki rakiplerine göre ram ve işlemci olarak zayıf.2 kere 2 dört işte tartışmanın anlamı yok..özgür sende bana cvp yazmayı sonlandır artık..sen zaten görmek istemiyosun kusurunu..bak ben artık bu yorumları yeni alacak olanlara diyorum sen karışma çünkü sen o hatayı bi kere zaten yaptın
.....
hoperlörün yanlış yere konumlandırılması ve bataryanın sabit olması benim görüşüm..diğer yönleriyle süper bir cihaz...
Alalı 3 - 4 gün oldu ve kesinlikle Almak isteyenlere hiç beklemesin derim !
Harika ötesi bi telefon ayrıca Hatırladığım kadarıyla Kutuda Made in Finland Yazarsa daha iyi !
Kesinlike Made in Finland olması lazım . Şu ana kadar een ufak bir sorunla karşılaşmadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?