.S.W.A.T.
Üye
nedenmi pişmanım flash lite sürümü var diye aldım faceden v.s video izley eyim diye...fakat ne hikmetse kendi tarayıcısından veya başka pir programla girsem bile sadece en erken 8 saatlik olanları izleyebiliriyorum tarayacıcı berbat sadece haber kaynağında olanlar izlenebiliyor..bağlantılar sekmesi çalışmıyor......dokunmatik sitede sadece kaydediyor...telefon sürekli tarayıcıya girdiğimde kafasına göre kayıtlı olduğum form şifrelerini istiyor... vs..vs.peki neden pişmansın ben iphone 4 ile n8 arasında kaldım bi türlü kara veremedim
ben testleri söylüyorum ya adamların hepsi n8 e kin tutmuş olabilirmi.ben gördüğüme mi inanayım yoksa sırf bu düşüncülerimi bastırma amaçlı gidip 1000 lira n8 e mi sayayım..kime sorarsan sor,benim dediğim telefona göre bu n8 yavaş..kaç tane test yapılmış bi araştırın ya..hatta desire aldığımda napalım dövüştürelim miben diebilirmiyim desirenin kamerası 5 mp deilde 12 mp die..yooo..ben diyebilirmiyim usb on the go özelliği desirede var die?ee hayır..siz nie böyle yokuşa sürüyosunuz ki bak bişe dieim bide anket yapmışlar ya n8 aldığına pişmanmısın die ee bi gidin o adama bi gün desire heyecanı yaşatın,o arzuyu yaşatın zaten telin manası arzu keyif bakalm ne diecekler o zaman..adam önceden 5800 (bu bi örnekti)kullanmışsa tabi ki diecek n8 hızlı..ben diyebilirmiyim ki bi önceki serilerle aynı..ee yooo...siz önceki telefonunuzla kıyaslıyosunuz..bu da çok saçma..bi alın elinize kullanın öyleyse.testlere inanmıyosanız tabi..ha inanıyosanız problem yok..
benim laflarımla geriliyosun ve bu çok hşuma gidiyor.seni daha çok gereceğim özgür bey...ben burda bu msı tek sana yazmadım..bi tek sen yurt dışındasın beyefendiiiiii...herkes işte senin gibi HTC Desireyi bize deneyip gönderemiyor..daha bayiler tanımıyor telefonu bence sen koyun gibi görüyosun bizleri...hı tmm biz sonradan görüyoruz teknolojiyi ama iyi görüyoruz..sen zaten htc desire kullanıp n8 ondan hızlı diyor iseee buna öyle gülünürFedata bu anketi senin ileri geri laflarin icin hazirladim ve sana dedim ki, eger gercek N8 kullanicilari pisman ise telefonu aldigi icin ben yazdigim butun yazilari silecegim ve bir daha yazmayacagim, aksi cikarsa susun artik....
Ama bakin gorun ki hala konusuyor, hala N8 kullanicilarini ahmak, piyasadan, dunyadan habersiz koyun gibi nitelendiriyorsunuz..
HTC dedigin telefon burda yani basimizda uretiliyor, senin Tr'ye gelse de gorsek dediklerini biz aliyor deniyoruz.. Neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz merak etme...
Ama artik milleti enayi olarak nitelendirecek yazilar yazmaktansa, HTC forumlarinda takilman sana daha fazla fayda getirecege benziyor. Zira N8 ya da symbian bir telefon kullanmayi dusunmeyen bir arkadasa benziyorsun HTC forumlarinda takil daha mutlu olursun..
Bu arada memnun degilim diyen 4 kisiden en az birisi kesinlikle hileli oy, Mustafa nickli arkadas N8 kullanicisi olmadigi halde aldigima pismanim diye oy vermis...
Hadi N8'in sorunlarini yazilimla cozduler diyelim, Mustafa ve benzerlerinin sorunlarini kim cozecek?
Herseye saldirilmaz ki koru korune canim... Yalan soyluyorsunuz diye yazdigimizda da agiriniza gidiyor, bizi sacma sapan yontemlerle rencide etmeye calisiyorsunuz sonra...
arkadaşlar bi kaç gün önce n8 aldım ama bi sorunum var ekran dönmüyor sensörler açık ve etkin ama ekran dönmüyor herşeyi yaptım fabrika ayarlarına bile döndüm ama yok işe yaramıyor nasıl çözecm ben bu sorunu bilen arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?