Genpa/kvk çıkışlı değildir ne demek

Sponsorlu Bağlantılar

keys1903

keys1903

Üye
benımkıde brgstar ee nerde yaptırcaz kvk bakmazmı

cyber

cyber

Üye
arkdşlar ben vatandan aldım hiçbi garantisi yok herhalde heryere baktım

fatih982

fatih982

Üye
Cihaz parelel ithalat değil brighstar ithalatlı telefonların servis hizmetini teleservice veriyor. Teleservice, genpa ve kvk gibi Nokia'nın resmi servisidir. İçiniz rahat olsun. Cihazınızda herhangi bir problem olursa, Vodafone'nun herhangi bir shop'una gidip teslim edin. Kafanız rahat olsun.

tamam işte teleservis demek grey demek

aasime

aasime

Üye
Arkadaşlar Cihazınızın kutusuna veya telefonun pilini çıkararak altına bakın NOKIA Kom A.S. yazısı varsa kvk veya teleservice arızalı telefonunuza bakmak zorunda. Hoşunuza hangisi gidiyorsa ona gönderin. (Genpa 13 Ocak 2012 tarihi itibari ile teknik servislik sözleşmesi feshedildi.)

----------Eklendi @ 02:01:37 ---------- Yazıldı @ 01:57:51 ----------

vodafone'dan alınan telefonunuzu (Brightstar) imei no.sunu girerek sorgulayın. kvk garantisine dahil olduğunu göreceksiniz.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Cihazınızın kutusuna veya telefonun pilini çıkararak altına bakın NOKIA Kom A.S. yazısı varsa kvk veya teleservice arızalı telefonunuza bakmak zorunda. Hoşunuza hangisi gidiyorsa ona gönderin. (Genpa 13 Ocak 2012 tarihi itibari ile teknik servislik sözleşmesi feshedildi.)

----------Eklendi @ 02:01:37 ---------- Yazıldı @ 01:57:51 ----------

vodafone'dan alınan telefonunuzu (Brightstar) imei no.sunu girerek sorgulayın. kvk garantisine dahil olduğunu göreceksiniz.

brighstar çıkışlı gözüküyo ama kvkyada versek yaparmı dyosun yani

keys1903

keys1903

Üye
valla benımde sorum bu. Ama yoruwlara gore yapar denemek lazım

uran22

Üye
Arkadaşım Vodafone sattığı telefonlarını genellikle Brightstar aracılığı ile ithal ediyor.
Burdan birde kontrol et;
bende vodafondan aldım lakin kvk :D

lewent2020

lewent2020

Üye
Tlf nun altında Nokia Kom.A.Ş yazması yeterli arkadaşlar,kvk sı genpası hikaye.Artık Nokia Shopların tamamında Teknik Servis bulunuyor.kvk da Genpa da X şirketide en yakın Nokia Shoplarda ki Teknik Servise gönderiyor Tlf ları.Nokia Kom A.Ş yazmıyorsa Tlf nun altında bu Grey Market(Paralel İthalat) üründür ve onu satan firma sorumludur garanti şartlarından...

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Tlf nun altında Nokia Kom.A.Ş yazması yeterli arkadaşlar,kvk sı genpası hikaye.Artık Nokia Shopların tamamında Teknik Servis bulunuyor.kvk da Genpa da X şirketide en yakın Nokia Shoplarda ki Teknik Servise gönderiyor Tlf ları.Nokia Kom A.Ş yazmıyorsa Tlf nun altında bu Grey Market(Paralel İthalat) üründür ve onu satan firma sorumludur garanti şartlarından...

benimknde yazıo sorun yok o zmn

lewent2020

lewent2020

Üye

benimknde yazıo sorun yok o zmn
Aynen öyle,hatta aldığın yerle uğraşacağına bizzat kendin Nokia Shoplardaki Teknik Servise götürüp cihazını yaptırabilirsin.Aldığın yerde aynı işlemi yapıyor,fakat kargoydu şuydu buydu vakit kaybı ;)

Üst Alt