Genpa/kvk çıkışlı değildir ne demek

Sponsorlu Bağlantılar

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Genpa/kvk çıkışlı değildir ne demek
ben biraz önce kvk ve genpanın sitesinde telefonumun imei sorgulattım ikisindede konu başlğndaki gbi sonuç aldım.Bu sonuç garanti geçersizmi demek oluyo cvbnızı bekliyorum.Ayrıca telefonu vodafone ana bayisindn aldm.

DxTR90

DxTR90

Üye
telefonınu nereden aldın??

PriZm

PriZm

Üye
telefon yurt dışı kayıtlı demek oluyor

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone ana bayisinden

DxTR90

DxTR90

Üye
telefonun imei si kayıtsız. telefonun faturasıyla aldığın yere gitmeni öneririm ancak onlar yardım edebilir sana..

Dostnametr

Üye

Burdan sorgula

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
garantisi gecerli oluyo ama dimi

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
durumu kayıtlı dio tamamdır konu kilitlenebilir

legolas29

legolas29

Üye
ben biraz önce kvk ve genpanın sitesinde telefonumun imei sorgulattım ikisindede konu başlğndaki gbi sonuç aldım.Bu sonuç garanti geçersizmi demek oluyo cvbnızı bekliyorum.Ayrıca telefonu vodafone ana bayisindn aldm.

Başka bir yer garanti sağlamış olabilir.

aasime

aasime

Üye
Arkadaşım Vodafone sattığı telefonlarını genellikle Brightstar aracılığı ile ithal ediyor.
Burdan birde kontrol et;

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Vodafone sattığı telefonlarını genellikle Brightstar aracılığı ile ithal ediyor.
Burdan birde kontrol et;

brighstar cihazı değil diyo

pardon bi harf fazla yazmışım brighstar çıkışlıymış desene o zaman faka bastık

aasime

aasime

Üye

brighstar cihazı değil diyo

pardon bi harf fazla yazmışım brighstar çıkışlıymış desene o zaman faka bastık

Hayır faka maka bastığın yok Brightstar'da Kvk, genpa gibi Nokia'nın resmi ithalatçısı telefonunda bir problem olursa yetkili tüm servislerde işini hallede bilirsin.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
Hayır faka maka bastığın yok Brightstar'da Kvk, genpa gibi Nokia'nın resmi ithalatçısı telefonunda bir problem olursa yetkili tüm servislerde işini hallede bilirsin.

ama kvk ve genpa kadar kaliteli dğldr o manada sölemştm

fatih982

fatih982

Üye
cihaz grey ozaman yani paralel ithalat

aasime

aasime

Üye
cihaz grey ozaman yani paralel ithalat

Cihaz parelel ithalat değil brighstar ithalatlı telefonların servis hizmetini teleservice veriyor. Teleservice, genpa ve kvk gibi Nokia'nın resmi servisidir. İçiniz rahat olsun. Cihazınızda herhangi bir problem olursa, Vodafone'nun herhangi bir shop'una gidip teslim edin. Kafanız rahat olsun.

matchless

matchless

Üye
gray galıba

Üst Alt