Tavsiye General Mobile Discovery Mi Nokia Lumia 620-625-720 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bilindik bir marka olup bu özellikleri ve fiyatı taşısa sormazdım bile ama internette sorunlu falan diyorlar.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kapağı kararıyormuş ölü pikseli oluyormuş kendini kapatıp açıyormuş kasıyormuş

Yanıt veriyim :) 1.ben kılıfla kullanıyorum ve telefon beyaz o yüzden bi kararma vs. görmedim
3. Evet güncelleme gelmeden önce benim telefon kendini kapatıyodu wifi sıkıntısı vardı ama artık yok
2. Ölü pikselde ilk partilerde oluyodu genelde son partilerde hiç şikayet duymadım
4.Kastığını ben görmedim

İnşallah yardımcı olmuşumdur :) merak ettiğin varsa yardımcı olmaya çalısabilirim

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bende discovery 4gb kullanıcısıyım 2 ay oluyo sıkıntım yok :) Tavsiyede ederim :anlas::kac:

Yanıt veriyim :) 1.ben kılıfla kullanıyorum ve telefon beyaz o yüzden bi kararma vs. görmedim
3. Evet güncelleme gelmeden önce benim telefon kendini kapatıyodu wifi sıkıntısı vardı ama artık yok
2. Ölü pikselde ilk partilerde oluyodu genelde son partilerde hiç şikayet duymadım
4.Kastığını ben görmedim

İnşallah yardımcı olmuşumdur :) merak ettiğin varsa yardımcı olmaya çalısabilirim
Telefonun kamerasından memnun musun?Gece çekimleri nasıl?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun 4 gblık modelde hafıza kartına kurma olayı 16 gblık modelde de var mı?

Ccihat67

Ccihat67

Üye

Evet kendi çekimim :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
4 gb almak mı mantıklı sizce 16 gb almak mı neden?16 gb alırsam uygulamaları sd karta kuramayacakmışım ama 4 gb alırsam classı yüksek olması lazımmış fiyat olarak o kartlarda çok pahalı.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Hafıza kartına taşıma olayı android 4.2 ile alakalı değil miydi yaw:bilmem:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
16 gblıktada sd karta kurma varsa 16 gblık alcam :D

tory1tory

tory1tory

Üye