Bilindik bir marka olup bu özellikleri ve fiyatı taşısa sormazdım bile ama internette sorunlu falan diyorlar.
benimki sağlam -ne sorunu varmış ?Kapağı kararıyormuş ölü pikseli oluyormuş kendini kapatıp açıyormuş kasıyormuşŞans işi buubenimki sağlam -ne sorunu varmış ?
Kapağı kararıyormuş ölü pikseli oluyormuş kendini kapatıp açıyormuş kasıyormuş
1.ben kılıfla kullanıyorum ve telefon beyaz o yüzden bi kararma vs. görmedim
merak ettiğin varsa yardımcı olmaya çalısabilirimBende discovery 4gb kullanıcısıyım 2 ay oluyo sıkıntım yokTavsiyede ederim
![]()
Telefonun kamerasından memnun musun?Gece çekimleri nasıl?Yanıt veriyim1.ben kılıfla kullanıyorum ve telefon beyaz o yüzden bi kararma vs. görmedim
3. Evet güncelleme gelmeden önce benim telefon kendini kapatıyodu wifi sıkıntısı vardı ama artık yok
2. Ölü pikselde ilk partilerde oluyodu genelde son partilerde hiç şikayet duymadım
4.Kastığını ben görmedim
İnşallah yardımcı olmuşumdurmerak ettiğin varsa yardımcı olmaya çalısabilirim
Telefonun kamerasından memnun musun?Gece çekimleri nasıl?
Ellerine sağlık çok güzel.Birde telefonun 4 gblık modelinde hafıza kartına kurma olayı 16 gblık modelde de var mı?
Evet kendi çekimim![]()
Ellerine sağlık çok güzel.Birde telefonun 4 gblık modelinde hafıza kartına kurma olayı 16 gblık modelde de var mı?

Var diye biliyorum ama....Ellerine sağlık çok güzel.Birde telefonun 4 gblık modelinde hafıza kartına kurma olayı 16 gblık modelde de var mı?
Yok diye gordum ben bi yazidaEllerine sağlık çok güzel.Birde telefonun 4 gblık modelinde hafıza kartına kurma olayı 16 gblık modelde de var mı?
16 gb alırsam uygulamaları sd karta kuramayacakmışım

Hafıza kartına taşıma olayı android 4.2 ile alakalı değil miydi yaw![]()

hayır öyle olsaydı diğer marka telefonlarda da olurdu![]()

Vardır kardeşim al bende 4 gb olanı var istersen 4 gb olanın üzerine 16 gb hafıza kartı al sen bilirsin yani sana kalmış16 gblıktada sd karta kurma varsa 16 gblık alcam![]()