Kendi sorunu kendim cevaplıyorum, çalışmıyor [emoji3] rootgenius isimli uygulama ile rootlayabildim, kitkatın launcheri bence gayet güzel ama kamera uygulaması berbatkitkat sürümünde framaroot çalışıyormu?

Valla bende dün GMD 16GB Black aldım.Şarj işini samsung galaxy pocket şarjı ile hallediyorum.Kendi şarj makinesi biraz sert olduğu için şarj soketi çabuk bozuluyormuş.Kimi yerde yeni serilerde öyle bir sıkıntı çıkmıyor yazıyor.Bu telde şarj sorunu falan var diolar içimiz rahat alabilir miyiz?
Yani kendi şarj aletini kullanmasak sıkıntı olmaz mı?Valla bende dün GMD 16GB Black aldım.Şarj işini samsung galaxy pocket şarjı ile hallediyorum.Kendi şarj makinesi biraz sert olduğu için şarj soketi çabuk bozuluyormuş.Kimi yerde yeni serilerde öyle bir sıkıntı çıkmıyor yazıyor.
Arkadaş haklı kendi şarj aletinin USB kablosu yerine başka bir kablo kullanın ve nazik takıp çıkarın.Kendi şarj KABloSuNu kullanmayın. Kendi şarj aletine başka bir usb kablo takıp kullanın.
Sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok, başka kabloyla da şarj ederken zorlarsanız yine sıkıntı çıkacaktır. Kendi kablosunu kullanmamanız bu olasılığı düşürecektir, okadar.
Büyük ihtimalle çıkacak.Discovery 2 çıkacak mı acaba
Evet 2-3 hafta içinde satışta olacakÇıkmış discovery 2