basri111
Üye
Çok teşekkür ederim..bin yazısını .zip olarak değiştirin düzelir
Çok teşekkür ederim..bin yazısını .zip olarak değiştirin düzelir
Rica ederimÇok teşekkür ederim.
Darty de senin gibi Allah bilir kaç kişi elledi o teli. Sence o telden sonra hayır gelirmi?? Benimkinde takılma yok..Geçenlerde darty'de incelemiştim güzel telefon ama ana menü ekranında geçişlerde bazen takılma oluyor![]()
Geçenlerde darty'de incelemiştim güzel telefon ama ana menü ekranında geçişlerde bazen takılma oluyor![]()
Güncellemenin oyunlara etkisi yok.beyler ben bu telefonu almayı düşünüyorum en son güncelleme ile gta sanandreas gibi oyunlarda yüksek ayarda nasıl performans veriyor
donanımsal eksik olduğu söylendiği için çözüm olmayacaktır.şu otg ye bir çözüm bulunaydı iyiydi.
donanımsal eksik olduğu söylendiği için çözüm olmayacaktır.
cihaz usb den güç çıkışını desteklemiyorsa donanımsal bir özellik.otg yazılımsal bir özellik.
cihaz usb den güç çıkışını desteklemiyorsa donanımsal bir özellik.
evet kernel sonrası desteği veren cihazlar var ama discovery de mümkün gibi durmuyor, y kablosu ile deneyen birçok arkadaş oldu ama sonuç hepsinde aynı. O yüzden donanımsal olduğunu söyledimelimde Y şeklinde otg kablosu var. 5v adaptöre taktım, usb belleğe güç geliyor ama telefon görmüyor belleği. Sırf güç çıkışı olmadığından değil yani..
Ayrıca kernel i düzenleyip otg özelliği kazandırılan MTK cihazlar var.
Galeriden ekran görüntüsünü onu koy ekrana veya kendi duvar kagıtlarından biri tek ekran olarak koy sonra değiştir veya bunun için uygulama var bende de olunca bunları deniyorumarkadaşlar benim telefonun masaüstüne resim koyduğum zaman resim yakınlaşıyor gerçek boyutunda görünmüyo ama kilit veya menü ye duvar kağıdı seçtiğmide normal boyutta oluyor ve yakınlaşmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
super su yuandiroid rom bölümünde var nasıl kaldıracahın yazıyor