olmadığını kim söylemiş hocamben bize soracam diğer telefonlara 4.4 romlar çıkıyor bizim telefona neden 4.4 romlar çıkmıyor nedeni ne bilen açıklarsa beni aydınlatırsa çok makbule geçer
buyur olsunbu ROM 4.4 kitkat sürümünü barındıran bir ROM değil sadece 4.4 sürümünde bulunan birkaç uygulama roma gömülmüş o kadar
1) kısa devre ve paslanma1.arkadaşlar ben bu forumda yeniyim bende general mobile discovery var üzerine su döküldü ve wifi bluetooth çalışmadı neden olabilir.
2.telefoncu anakart değişmesi lazım dedi ben sanmıyorum wifi ve bluetooth anakarta baglı olsun bunuda ögrenmek isterim.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
1.arkadaşlar ben bu forumda yeniyim bende general mobile discovery var üzerine su döküldü ve wifi bluetooth çalışmadı neden olabilir.
2.telefoncu anakart değişmesi lazım dedi ben sanmıyorum wifi ve bluetooth anakarta baglı olsun bunuda ögrenmek isterim.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
.bin yazısını .zip olarak değiştirin düzelirBugün rom yükleyecektim bu .bin uzantılı dosyayı indirdim ama install zip from sdcard kısmında bu dosya görünmüyor nasıl yükleyecem romu ?