General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

someone.

Üye
telefonumda yavaşlama fark ettim,virüs girmiş olabiliceğini düşünüyorum,nasıl anlayabilirim ve tavsiye edebileceğiniz bir program var mı

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
avg ôneririm

someone.

Üye
denicem şimdi,teşekkür ederim

aosman61

aosman61

Üye
ya benide ülke kurucaz

kobejames

kobejames

Üye
Bu müzik calarinda klasoru cal diyince diger kalsorlere geciyo onu nasi ayarliyabilirim veya 2tane çalma listesi nasi hazirlayabilirim?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
ben bize soracam diğer telefonlara 4.4 romlar çıkıyor bizim telefona neden 4.4 romlar çıkmıyor nedeni ne bilen açıklarsa beni aydınlatırsa çok makbule geçer

COJR3

COJR3

Üye
Bildirim ışığı en büyük eksik.. LG led bildirim programı arkadaşta çalıştı ama bende bug oluyor. Tuşları kilitlerken menu ışıkları açık kalıyor. :sır:

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar ben bu son güncellemeyi hala yapamadım güncellemeyi indiriyorum güncelle derken telefon kapanıyo yarıya kadar dolduğunda android simgesinde kırmızı ünlem işareti çıkıyo.format attım yine aynı hata geliyor.

anilari35

anilari35

Üye
arkadaşlar 2.parti discovery kullanıyorum ayrıyetten 3.parti discovery aldık ve şarj altei usb kablosu falan çok güzel olmuş öncekilere göre kulaklık falan değiştirmişler hepsini alacak arkadaşlar 3.parti ürün alsınlar kutusu daha küçük zaten

h3ro35

Üye
1.arkadaşlar ben bu forumda yeniyim bende general mobile discovery var üzerine su döküldü ve wifi bluetooth çalışmadı neden olabilir.
2.telefoncu anakart değişmesi lazım dedi ben sanmıyorum wifi ve bluetooth anakarta baglı olsun bunuda ögrenmek isterim.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

maktama

maktama

Üye
1.arkadaşlar ben bu forumda yeniyim bende general mobile discovery var üzerine su döküldü ve wifi bluetooth çalışmadı neden olabilir.
2.telefoncu anakart değişmesi lazım dedi ben sanmıyorum wifi ve bluetooth anakarta baglı olsun bunuda ögrenmek isterim.
1) kısa devre ve paslanma
2) neye bağlı olacaklar¿ boşlukta durmuyorlar ya, tabiki anakarta bağlı olacaklar:)

Klasik sıvı teması sonrası sorunlar...

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar son güncelleme dosyasını nereden bulabilirim

TheMadness

TheMadness

Üye

Anakarta entegre onlar.

h3ro35

Üye
ee peki kaç para masraf olabilir bunların bana maliyeti ne olurilerisi için sorun yaşanırmı bu cihazda yoksa böyle kuıllanımı saglıklı olur mu başka sorun yaşatırmı bana cihaz

basri111

basri111

Üye
Bugün rom yükleyecektim bu .bin uzantılı dosyayı indirdim ama install zip from sdcard kısmında bu dosya görünmüyor nasıl yükleyecem romu ?

ölümüne

ölümüne

Üye
Bugün rom yükleyecektim bu .bin uzantılı dosyayı indirdim ama install zip from sdcard kısmında bu dosya görünmüyor nasıl yükleyecem romu ?
.bin yazısını .zip olarak değiştirin düzelir

Üst Alt