General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

mty2147

mty2147

Üye
bir general mobil discovery kullanıcısı olarak süper cihaz Samsung galaxy s3 ten ve onu seviyesindeki birçok cihazdan daha iyi kendim karşilaştırdım hatta s4 e yakın performans veriyor bazı uygulamada tek kelime ile muhteşem
Beyler onerdiginiz rom varmi?
şuan için doğru dürüst stabil çalışan bir rom yok

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
calypso16

calypso16

Üye
bence gmd için ayrı bir bölüm açılmalı ne dersiniz.sadece bu konu olmamalı

• Beğen
Tepkiler: ferhat_5382
breksan67

breksan67

Üye
Olabilir bu son güncemeyi yapmalımıyım gm16 GB

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Tavsiye ederim yapmani şarj suresi uzadi

ölümüne

ölümüne

Üye
Cihazın anakart markası gionee diye geçiyor yeni farkettim demek ki general mobile blue life playi değil gionee elife e3ü baz almış yeni cihaz gelirse gioneenin cihazlarından biri olur büyük ihtimal

• Beğen
Tepkiler: Dede
breksan67

breksan67

Üye
Güncelledim

caglar b

caglar b

Üye
Mesaj uygulamasında balonların rengini nasıl degiştirebilirim? Bide 3. Parti sms uygulaması olarak ne tavsiye edersiniz

breksan67

breksan67

Üye
Kamerada halen iki dosya varFotolari 2 klasore ayiriyir bende degismedi

kerem28yuksel

Üye
beyler gta sanandreas androide cikiyor :D sizce oyun kac gb olur ve bu arada asphalt 8-gt racing 2-fifa 14 ve cogu oyun uyumlu degil dior ama ben kurdum oynafim sorunsiz neden bole ??

calypso16

calypso16

Üye
FIFA 14 çalışan bir apk lazim

calypso16

calypso16

Üye
var ama uyumlu değil yazıyor

black.37

Üye
bende six guns ı yükledim sensör saçmalamaya başladı telefonu düz tutunca oyun ters oluyor telefonu çeviriyorum tekrar oyun yine ters oluyor buna bir çözüm varmı

ölümüne

ölümüne

Üye
bende six guns ı yükledim sensör saçmalamaya başladı telefonu düz tutunca oyun ters oluyor telefonu çeviriyorum tekrar oyun yine ters oluyor buna bir çözüm varmı
Oynamadım fakat bir de sensörü kapatıp oyuna girin belki düzelir

black.37

Üye
sensörü kapattım ama düzelmedi ayarlardada sensörü kapatma gibi birşey yapmamışlar

erdi_s

erdi_s

Üye
Bende bi sorun var sanirim. Sarjim %20 iken kullanirken birdrn %15e düşüyo. Bi de bazen pili doldurup sarjdan cikarinca bi dk gecmeden %99a düşüyo. Bunun disinda sarj tuketiminde anormal bisey yok. Bu bir sıkıntı mıdır yoksa herkeste olan normal bisey midir?

Üst Alt