Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü
Sponsorlu Bağlantılar
emrullah072313
Üye
bneıde ekle
emrullah072313
Üye
bneıde ekle beyaz
mrgoxel
Üye
arkadaşlar dediğime alınmayın ama telefon hakkında görüş ve bilgileri okumak için geldim ama konunun "Benide ekle" konusu olduğunu fark ettim.
bence konunuzu saptırmayın güzel bir konu olmalı ki gelenler bilgi sahibi olsun
TeknoÖmer
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim de şarj soketi şarj aleti yüzünden bozuldu, ve bu kampanyaya katıldım.
black.37
Üye
general mobile bide discovery tab çıkarsa süper olur tabletleride çok satar, bide real racing 3 apk ve datasını bulan varsa bana link atabilirmi
Son düzenleme:
erdi_s
Üye
Kardes beni de ekle siyah
namre12
Üye
Stereoid acmiyor 5 dk sonra durduruldu diyor neden acaba guncellemeden sonra oldu
cihan hızır
Üye
mesaj şifremi sıfırlamak istiyorum
breksan67
Üye
Bu güncelemeyi kuran arkadaşlar bilgi versin güncelemeyi yapcam
Ramatata
Üye
Bu cihaza hangi navigasyon kurabilirim igo ndrive
sumer35
Üye
Bence Navigon
Ramatata
Üye
Ne demek istedin
sumer35
Üye
Navigon diye bi Navigasyon programı var Garmin tabanlı ben onu kullanıyorum gayet güzel
Ramatata
Üye
Link varmı başkan
sumer35
Üye
Pcye geçince atayım
Ramatata
Üye
Eyvallah
calypso16
Üye
yazı şeklini değiştirmek için s2 kullanırken fontomizer diye bir program kullanıyordum gmd'de kullanan var mı ? çalışır mı acaba,yüklersem sonra orjinale dönmez diye çekiniyorum
sumer35
Üye
arkadaşlar bu rommu veya launcher mi gören bilen kullanan varmı hoşuma gitti ismini bilen var mı
calypso16
Üye
telefon için en uygun yedek pil veya şarj aleti nedir? uygun volt vbtelefon için en uygun yedek pil veya şarj aleti nedir? uygun volt vb
Yedek pil telpanın sitesinde vardı sanırım, 30küsür tl civarıydı.
Şarj ise microusb'den şarj olan tüm diğer telefonlar gibi, en uygunu 5v 1A(1000mA)'lik şarj aleti.