General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Buğra ne sıklıkla rom değiştiriyorsun :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Her gün :)

cunun08

Üye
Bu güç tasarrufu hangisi oluyor. Ekran görüntüsünü atar misiniz

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
arkadaşlar geçen hafta sonu 16 GB mavi aldım ve herşeyiyle memnunum fakat çoğu kişi şarj şiketinin bozulduğundan bahsetmiş bendeki şarj aleti yeni jenerasyondan galiba baya küçük bizi bende de bu sorun çıkar mı başka bi ara kablo kullanayım mıarkadaşlar geçen hafta sonu 16 GB mavi aldım ve herşeyiyle memnunum fakat çoğu kişi şarj aletinin bozulduğundan bahsetmiş bendeki şarj aleti yeni jenerasyondan galiba baya küçük bizi bende de bu sorun çıkar mı başka bi ara kablo kullanayım mı

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Adam akıllı şarj oluyor cihaz. :ağlarım

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
peki kırpışma için ne yapabiliriz hw katmanını devre dışı bıraktım ama video izlerken ve müzik dinlerken yine oluyor 4.4 kitkat geldiğinde bu sorun çözülür mü ?

ölümüne

ölümüne

Üye
güncellemeden sonra kıprışma bende sıfır. her güncellemeden sonra recoveryden data wipe yapmanızı öneririm. sistemdeki kalıntılar bu tür hatalara sebep olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ferhat_5382
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
nasıl yapacağını bilmiyorum detaylı anlatır mısıniz

ölümüne

ölümüne

Üye
nasıl yapacağını bilmiyorum detaylı anlatır mısıniz
cihazı ses yükseltme tuşuna basılı tutarak açın bi menü gelecek ses kısma tuşuyla wipe data kısmına gelin ve ses yükseltmeye basın onaylayın işlem bitince reboot system yapın tamamdır

maktama

maktama

Üye
cihazı ses yükseltme tuşuna basılı tutarak açın bi menü gelecek ses kısma tuşuyla wipe data kısmına gelin ve ses yükseltmeye basın onaylayın işlem bitince reboot system yapın tamamdır

@ferhat_5382
Bu arada bilgilerinizi bilgisayara falan yedekleyin, wipe data bilgileri uçurur telefondaki.

• Beğen
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
tamam deneyeceğim bunu ama daha önce tablete wipe data yaptım ve açılmadi tablet android yazisinda kaldı bunda da olur mu böle bişi

cunun08

Üye
Arkadaşlar bana kullanışlı widgetli güzel bir hava durumu uygulaması önerir misiniz

erdi_s

erdi_s

Üye
Artik bi guncelleme gelmeli. Bende bazen kamerayi actigimda yanit vermiyor. Muzik dinlerker internette sörf yaptigimda muzik duruyo. Sarj yüzdesindeki ani atlamalar duzeltilmeli. Bazen bir programi uzun sure kullandigimda ana ekrana donerken siyah ekranda bekleme oluyo. Bu da ram kullaniminin iyi olmadigindan kaynaklaniyo diye dusunuyorum. İnsallah gelecek olan guncellemede bunlar giderilir. Hatta 4.4 gelse super olur :-D

• Beğen

BaTiqoN

Üye
cwm yükleyemeyen bi tek ben miyim ? discovery customizer ve mobileunclstan recovery yükleyemedim her şeyi doğru yaptığıma eminim

cunun08

Üye
Arkadaşlar bana asphalt 8 full indirebileceğim ve kurulumu anlatan link verir misiniz. Çok uğraştım ama olmadı.

breksan67

breksan67

Üye
Ben yardimci olayim

cunun08

Üye
[="breksan67, post: 6654711, member: 544534"]Ben yardimci olayim[/quote]

Yardımcı olursan memnun olurumArkadaşlar sorunlarım arttı galiba. Bu siteyi veya başka siteyi açınca sürekli yeniliyor gibi oluyor. Sabit durmuyor. Yazıların bir kısmı normal iken diğerleri ayrı hareket ediyor.

Son düzenleme:
calypso16

calypso16

Üye
benim telefonda son güncellemeden beri şu iki sorun oluştu
1-mesaj yazma kısmına 3-4 kere dokununca açılıyor.
2-arama yaptığım zaman çevir sesi 10sn sonra gelip arama yapıyor.

Üst Alt