General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
Bir kaç Sayfa önce nasıl bağlanıcağını yazdım dostum
kardeşim bir şey sorucam televizyonda settings bulamıyorum kumandada q menu home ve premium var home dan kurulma giriyorum ordan da anlattıgnız gibi bulamıyorum

black.37

Üye
arkadaşlar benim bu telefonu taşınabilir wifi yapıyorum başka telefondan bu telefonun internetine bağlanmak için ama diğer telefondan bağlanmak istediğim zaman wifi şifresi soruyor ama taşınabilir wifi yaparken şifre falan yazın demiyordu kendiliğinden şifre oluşturuyor galiba bu şifreyi nerden bulabilirim şifresizde yapamıyorum

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye

Arkadaşlar bizim General Mobile Discovery (gionee elife e3) orjinal weather widgeti nerden bulabilirim bi' türlü bulamadım elinde olan yada bulabilecek olan paylaşabilirmi...?*!

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Beyler bu telefonun atıyorum ses açma + güç tuşu ile cwm menüsüne giricez ya çince uyarı veriyo işte bu çince uyarılar felan ingilizce olmuyomu ya telefon türkçe beyni çince bu durumdan benden başka rahatsız olan yokmu ingilizce uyarı verse ne dediğini de anlıyıcaz

byburkay

Üye
vay be gerçekten hayatımda aldığım en iyi telefon diyebilirm , hatta 308 sayfa olmuş gerçekten şaşırdım çok ta satılıyor ben GTA Vice City, Asphalt 8 , ve Most Wanted 'ı Rahatlıkla kasmandan oynayabiliyorum özellikle most wantedı saatlerce oynayabilirim grafikleri gerçekten çok iyi :) Herkese tavsiye ediyorum renk sorunu nu bence kafaya takmayın ben en başta siyah arıyordum ama bulamayınca beyazını aldım iyi bir silikon kılıfla hiçbirşey belli olmuyor. :) KESİNLİKLE DÜŞÜNMEYİN BU FİYATA BÖYLE BİR CİHAZ BULAMAZSINIZ , ben bu oyunları note 2 de çalıştıramıyordum birde fiyat farkını düşünün bu telefonu alınca onu rafa kaldırdım :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
nadirce

nadirce

Üye
rr3 de nitro yok :yuru kullandığınız kart class 10 olmalı o yüzden kasıyor olabilir. rr3 ilk açılış ilk oyun tüm animasyonların bitmesini bekle takılma donma bişey olmaz ilerde. asphalt 8'i çözünürlük orta yap.
Bende siyah (16Gb)'a geçtim.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve Buğra
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Beyler telefona lewa os diye bi rom kurdum harikulade herkeze öneririm birazdan ss lerini paylaşırımYeni Rom <3

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dulger1 ve Neagf
Peocawe

Peocawe

Üye
vay be gerçekten hayatımda aldığım en iyi telefon diyebilirm , hatta 308 sayfa olmuş gerçekten şaşırdım çok ta satılıyor ben GTA Vice City, Asphalt 8 , ve Most Wanted 'ı Rahatlıkla kasmandan oynayabiliyorum özellikle most wantedı saatlerce oynayabilirim grafikleri gerçekten çok iyi :) Herkese tavsiye ediyorum renk sorunu nu bence kafaya takmayın ben en başta siyah arıyordum ama bulamayınca beyazını aldım iyi bir silikon kılıfla hiçbirşey belli olmuyor. :) KESİNLİKLE DÜŞÜNMEYİN BU FİYATA BÖYLE BİR CİHAZ BULAMAZSINIZ , ben bu oyunları note 2 de çalıştıramıyordum birde fiyat farkını düşünün bu telefonu alınca onu rafa kaldırdım :)

Note2 de çalıştıramamanız telefonun değil, sizin probleminiz. Note2 ile Discovery kıyaslanamaz bile bence. Bende Discovery kullanıyorum, memnunum ve performansıda fiyatına göre oldukça iyi ama abartmamak lazım tabii.

kelooo

Üye
Benide yaz kardesim dun aksam aldim 16gb beyaz siyahini bulamadim ama neyse tel gercek cok iyi bu fiyata bu performansi beklemiyordum acikcasi symbiandan sonra ilac gibi geldi yalniz menu de bazen takilmalar oluyor onuda anlamadim bide sistem gguncellemesi surek li aga baglanamdi diyor ne yapamam lazim acaba

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Sarj Ekranı

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
@TheOldBros Hocam link verebilirmisin gerçekten güzel rom

breksan67

breksan67

Üye
Romu nasil kuracaz teleGüzelmişYardimci olursanız çok minnettar olurum

breksan67

breksan67

Üye
Benim değilRootluDeğilBu romu kurdukmu şarjda performans ta değişiklik oluyormu acabaThe oldbros

TheOldBros

TheOldBros

Üye
tabi biraz degisiklik oluyo zaten kurarsaniz anlarsiniz

link bu acikcasi rom da bir kac ufak tefek hata var ama rom yapimcisi romla ilgileniyor hatta bi guncelleme paketi bile cikarmis hata duzeltmesi olarak
rom grafik ve performans romuymus ama hakikaten hakkini vermeli gelistiricinin
romda uygulama menusu yok iphone tarzi saga sola gecince uygulamalar var iste ben begendim ama efecktleri elanda guzel cift sim 3g felanda calisiyor

breksan67

breksan67

Üye
Sana rica etsem detaylı anlatirmusin kardeşim symbianda kendim filash atiyodum andiroid te yeniyimYanlis birşey yapmak istemiyorum

Son düzenleme:

Üst Alt