General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
bende s60v5 ten androide yeni gectim bu da benim gibi ilk rom flashlaman olucak acikcasi birader sabahtan beri basim harbiden bi kotu agriyor rom atmayla ilgili makaleler okumaktan uygun rom secmeye calismaktan harbi ilk oldugu icin cok zor olay bence sen biraz daha bekle daha stabil rom lar ciksin soz ben sana yardimci olurum cunku ben de acikcasi bu rom dan baska roma gecmeyi dusunuyorum kendimce nedenlerim var romu yapanla yada romla alakasi yok nedenlerin zevk meselesi dedigim gibi daha stabil romlar ciksin o zaman yuklersin rom yuklemeden once iki is daha yapman gerek root aticaksin ve clockworkmod kuracaksin

Po1ntshot

Po1ntshot

Üye
kardeşim bir şey sorucam televizyonda settings bulamıyorum kumandada q menu home ve premium var home dan kurulma giriyorum ordan da anlattıgnız gibi bulamıyorum

TV modeli nedir ayrıca lm veya la serisinden bahsediyorsak kumandadan mavi smart tuşu açılan menüden sol alttaki bardan ayarlar açılan menüden internet simgesine gelin ve miracast intel widi açık konuma getirin

halilcan5594

halilcan5594

Üye
arayüz geçişlerinde hafiften takılmalar yaşayan var mı ?
boşta kalan ram miktarlarınız ne kadar ?
hangi launcheri önerirsiniz?arayüz geçişlerinde hafiften takılmalar yaşayan var mı ?
boşta kalan ram miktarlarınız ne kadar ?
hangi launcheri önerirsiniz?

Neagf

Üye
Beyler discovery'nin rami 1 gb değil, 1.2 gbmiş. Discoveri'nin Facebook sayfasinda gördüm.

anilari35

anilari35

Üye
TV modeli nedir ayrıca lm veya la serisinden bahsediyorsak kumandadan mavi smart tuşu açılan menüden sol alttaki bardan ayarlar açılan menüden internet simgesine gelin ve miracast intel widi açık konuma getirin
lw olmuyormu ? D yapma be lw bi önceki seri de

byburkay

Üye
Note2 de çalıştıramamanız telefonun değil, sizin probleminiz. Note2 ile Discovery kıyaslanamaz bile bence. Bendesoyleyry kullanıyorum, memnunum ve performansıda fiyatına göre oldukça iyi ama abartmamak lazım tabii.
Note 2de olan kasma problemi yok en basiti arama ekranini acarlen 1dk beklemiyorum veya telwfon ilk acildiginda hafiza kartini okumasini beklemiyorum ben onuda soyleleyim en basiti de intwrnet ve tarayici hizi iki tane note 2 kullaniyordum ve su anda ikisinidw arsivime kaldirdim bence bu yelefon dahabiyi ben bu oyunlari burda rahat kullanabiliyorum note 2 de kasiyor du kullanmadiysah bilemezsin note 2 yi

Peocawe

Peocawe

Üye
Note 2de olan kasma problemi yok en basiti arama ekranini acarlen 1dk beklemiyorum veya telwfon ilk acildiginda hafiza kartini okumasini beklemiyorum ben onuda soyleleyim en basiti de intwrnet ve tarayici hizi iki tane note 2 kullaniyordum ve su anda ikisinidw arsivime kaldirdim bence bu yelefon dahabiyi ben bu oyunlari burda rahat kullanabiliyorum note 2 de kasiyor du kullanmadiysah bilemezsin note 2 yi

valla onu bunu bilmem ne olursa olsun note2 yi tercih ederim. Bütçem olsa note2 alırdım. :)

• Beğen
Tepkiler: byburkay

byburkay

Üye
valla onu bunu bilmem ne olursa olsun note2 yi tercih ederim. Bütçem olsa note2 alırdım. :)
:) hic tavsiyw etmem bak soyluyorum en iyi telefon bu :) birak samsung u discovery bence suanda en iyisi :)

Peocawe

Peocawe

Üye
:) hic tavsiyw etmem bak soyluyorum en iyi telefon bu :) birak samsung u discovery bence suanda en iyisi :)

bende TouchWiz takıntısı var. :) 4.1 den sonra ki tw arayüzü olan cihazlara bayılıyorum. s2 ye bile razıyım. :)

• Beğen
Tepkiler: byburkay
smh60

smh60

Üye
siyahını aldım gerçekten güzel

Peocawe

Peocawe

Üye
Atom romun editlenmiş hali :ehe

Neagf

Üye
ölümüne

ölümüne

Üye
Bence var. 1gb ramin 950+ mb'inin kullanilabilir olmasi imkansiz gibi. MiHome launcher yükle. Ev ekranindayken yukari doğru kaydir. Ram miktarini gorursun.
950+ mb boş ram olması için 1.2 gb da yetmez 2 gb ram olması gerekir android sistemi %30 civarından fazla ram tüketir bu yüzden o görüntü 2 gb ram olan bi cihaza aittir

smh60

smh60

Üye
Arkadaşlar s4 v2 romu kurdum camera çalısmıyor ön çalışıyor sadece bu rommu böyle tavsiye romunuz hangisii

snn_2506

Üye
Arkadaşlar bende siyahi var4gb sim ikiyi okumuyor birde mazelock yalis girildiğinde büyük problem oluyor klavyeyi asla acmiyor

smh60

smh60

Üye
Bilen yokmu kamera çalışmıyor ne yapmalıyım

Neagf

Üye
950+ mb boş ram olması için 1.2 gb da yetmez 2 gb ram olması gerekir android sistemi %30 civarından fazla ram tüketir bu yüzden o görüntü 2 gb ram olan bi cihaza aittir
Boş demedim kullanilabilir dedim.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Arkadaşlar s4 v2 romu kurdum camera çalısmıyor ön çalışıyor sadece bu rommu böyle tavsiye romunuz hangisii
MTK Nexus v2 kullanıyorum gayet iyi, pittech te sağlam rom lar var bi bak

Üst Alt