KayraBey
Üye
Yani ne demek oluyor buAynen bendede ag hatası diyo![]()
Yani ne demek oluyor buAynen bendede ag hatası diyo![]()
Bir şey olduğu yok abi sunucularda bakım vardır kapanmıştırYani ne demek oluyor bu

Dedim kitkat geliyor galibaBir şey olduğu yok abi sunucularda bakım vardır kapanmıştır![]()

Hayırlısı be abiDedim kitkat geliyor galiba![]()

arkadaşlar benimki yeni parti ürün sağdaki içerik var şarj aletinin ve usb soketinin sıkıntı çıkardıgını görmedım fakat burdaki yorumları görunce bende asus tabletimin şarj aletiyle şarj etmeye başladım ama girişte zorlanma falan olmuyor bunu söyleyeyim kulaklıgı pek begenmedım(Sennheiser cx200 kullanıyorum) onun dısında ekran koruyucu falan aynı herhalde adaptör biraz eski parti adaptörü elime almadım ama ona göre biraz daha dandirik gibi geldibirde arkadaşlar bir soru sorucam elbet bilgisi olan vardır lg smart tv nasıl bağlıyacagım telefonu(bağlamaktan kastım hdmi kabloyla baglanmış gibi ekrana yansıtmak) lutfen bilen varsa yardım edebilrmiArkadaşlar yeni parti ürünlerde paket içeriği değiştirilmiş,telefon daha sağlamlaştırılmış diyorlar yeni parti ürün alan varmı bugünlerde ? Varsa bizi bilgilendirirse çok iyi olur.
Ayrıca bkz ; Yeni parti kutu içeriği
Adamlar çalışıyor...ben de ağ sorununu görünce yanlış bir şeyler mi yaptım diye düşünüyordum yorumları görünce rahatladım. Sunucularda bir şeyler yapıyorlar herhalde hadi hayırlısı
Ben kablosuz olarak bağladım öncelikle LG smart tv nin varsa Settings düğmesine basınız kumandadan daha sonra gelen menüde internet simgesi göreceksiniz miracast intel widi seçeneğini açın ve muhtemelen kapalı konumda açık konuma getirin ve çıkın daha sonra telefonun ayarlar kısmında ekran menüsüne girin ve kablosuz ekran seçeneğini açın modelinize bağlanın tv bir kereye mahsus onay isticek artık ekran tv de

arkadaşlar benimki yeni parti ürün sağdaki içerik var şarj aletinin ve usb soketinin sıkıntı çıkardıgını görmedım fakat burdaki yorumları görunce bende asus tabletimin şarj aletiyle şarj etmeye başladım ama girişte zorlanma falan olmuyor bunu söyleyeyim kulaklıgı pek begenmedım(Sennheiser cx200 kullanıyorum) onun dısında ekran koruyucu falan aynı herhalde adaptör biraz eski parti adaptörü elime almadım ama ona göre biraz daha dandirik gibi geldibirde arkadaşlar bir soru sorucam elbet bilgisi olan vardır lg smart tv nasıl bağlıyacagım telefonu(bağlamaktan kastım hdmi kabloyla baglanmış gibi ekrana yansıtmak) lutfen bilen varsa yardım edebilrmi
Eyvallah buğra da burak hoca onun linklerini silmemismiydi bide bu romun iki versiyonumu var secret edition bide mtk bilmem ne diye sen hangisini kurdun bi soru dahaNexus v2![]()
cwm yi mobileubcle ile mi kurmaliyim discovery customizerlemiSecret edıtıon degıl mtk nexus edıtıon v2 ve custımızer ıle keurunEyvallah buğra da burak hoca onun linklerini silmemismiydi bide bu romun iki versiyonumu var secret edition bide mtk bilmem ne diye sen hangisini kurdun bi soru dahacwm yi mobileubcle ile mi kurmaliyim discovery customizerlemi
eyvallah bi bakıyım mtk nexus v2 yeSecret edıtıon degıl mtk nexus edıtıon v2 ve custımızer ıle keurun

bende gm discovery var babamda aldı evde 2 tane discovery var![]()
İndirdim dosyalarini customizer le imei yedegi de aldim wipe data cache felan yaptiktan sonra dalvik cache yapmak zorunlumu gecen arkadasin wonderina rom atarken yapmistik bide sd card taki klasorlerin hepsini silmelimiyim android felanSecret edıtıon degıl mtk nexus edıtıon v2 ve custımızer ıle keurun
onlara hiç gerek yok. sadece wipe data yapıp romu kurun yeterliİndirdim dosyalarini customizer le imei yedegi de aldim wipe data cache felan yaptiktan sonra dalvik cache yapmak zorunlumu gecen arkadasin wonderina rom atarken yapmistik bide sd card taki klasorlerin hepsini silmelimiyim android felan