TheOldBros
Üye
sd card androidin icinde bir sürü programin datasi var ondan sordumonlara hiç gerek yok. sadece wipe data yapıp romu kurun yeterli![]()

sd card androidin icinde bir sürü programin datasi var ondan sordumonlara hiç gerek yok. sadece wipe data yapıp romu kurun yeterli![]()

kardeşim bir şey sorucam televizyonda settings bulamıyorum kumandada q menu home ve premium var home dan kurulma giriyorum ordan da anlattıgnız gibi bulamıyorumBir kaç Sayfa önce nasıl bağlanıcağını yazdım dostum
bende gm discovery var babamda aldı evde 2 tane discovery var![]()

Herkese tavsiye ediyorum renk sorunu nu bence kafaya takmayın ben en başta siyah arıyordum ama bulamayınca beyazını aldım iyi bir silikon kılıfla hiçbirşey belli olmuyor.
KESİNLİKLE DÜŞÜNMEYİN BU FİYATA BÖYLE BİR CİHAZ BULAMAZSINIZ , ben bu oyunları note 2 de çalıştıramıyordum birde fiyat farkını düşünün bu telefonu alınca onu rafa kaldırdım 
Bende siyah (16Gb)'a geçtim.rr3 de nitro yokkullandığınız kart class 10 olmalı o yüzden kasıyor olabilir. rr3 ilk açılış ilk oyun tüm animasyonların bitmesini bekle takılma donma bişey olmaz ilerde. asphalt 8'i çözünürlük orta yap.
vay be gerçekten hayatımda aldığım en iyi telefon diyebilirm , hatta 308 sayfa olmuş gerçekten şaşırdım çok ta satılıyor ben GTA Vice City, Asphalt 8 , ve Most Wanted 'ı Rahatlıkla kasmandan oynayabiliyorum özellikle most wantedı saatlerce oynayabilirim grafikleri gerçekten çok iyiHerkese tavsiye ediyorum renk sorunu nu bence kafaya takmayın ben en başta siyah arıyordum ama bulamayınca beyazını aldım iyi bir silikon kılıfla hiçbirşey belli olmuyor.
KESİNLİKLE DÜŞÜNMEYİN BU FİYATA BÖYLE BİR CİHAZ BULAMAZSINIZ , ben bu oyunları note 2 de çalıştıramıyordum birde fiyat farkını düşünün bu telefonu alınca onu rafa kaldırdım
![]()
bu romu yüklüyünce garantisi gidiyormu acaba ?Beyler telefona lewa os diye bi rom kurdum harikulade herkeze öneririm birazdan ss lerini paylaşırımYeni Rom
telefonunuz root lumu ?Romu nasil kuracaz teleGüzelmişYardimci olursanız çok minnettar olurum
evet garanti gidiyorbu romu yüklüyünce garantisi gidiyormu acaba ?
pm atiyorum@TheOldBros Hocam link verebilirmisin gerçekten güzel rom