General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
4. parti falan bence boş herkez az çok bilir elektronik işi şanstır ben ilk çıktığında 554 tl ye aldım daha kimse duymamıştı bile çevremde halen sorunsuz kullanıyorum ne şarjı ne ölü pikseli hiçbi sıkıntısı yok powerbank ile bluetooth speaker da aldım 32 gb kartımda var tek şikayetçi olduğum nokta içinden çıkan kulaklık kırmızı siyah bide unutmadan acaba alayımmı alsam sorun çıkarırmı diyerek alırsan emin ol bozulur yani içiniz rahat olsun bence

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
4. parti falan bence boş herkez az çok bilir elektronik işi şanstır ben ilk çıktığında 554 tl ye aldım daha kimse duymamıştı bile çevremde halen sorunsuz kullanıyorum ne şarjı ne ölü pikseli hiçbi sıkıntısı yok powerbank ile bluetooth speaker da aldım 32 gb kartımda var tek şikayetçi olduğum nokta içinden çıkan kulaklık kırmızı siyah bide unutmadan acaba alayımmı alsam sorun çıkarırmı diyerek alırsan emin ol bozulur yani içiniz rahat olsun bence
aynen müdür aslında senin söylediğin gibi ama insanlar güven duymak istedikleri için böyle şeyler söylüyor. aslında ben aldığımda da parti olayından haberim yoktu çok şükür bi sorunu yok. bi güncelleme sonrası galeride iki tane camera var onu çözemedim gerisi süper

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Evet yaa 2 kamera dosyası açılıyo çözebilen varmı sorunu ?

seco_can_can

seco_can_can

Üye
bende anlamadım onu

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
geçenlerde bi çözüldü gibi oldu çektiğim fotolar tek bir cameraya gidiyordu şimdi geri böyle oldu, akıllıya kafasına göre takılıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
geçenlerde bi çözüldü gibi oldu çektiğim fotolar tek bir cameraya gidiyordu şimdi geri böyle oldu, akıllıya kafasına göre takılıyor :D
bazen aynı fotoyu iki klasörede atıyo akıllı olduğu için heralde :ehe

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Özkan Ç.

black.37

Üye
hiç kasmayan bir launcher biliyormusunuz bu kendi launcheri bazen kasıyor. bide kırpışma nedir

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
tory1tory

tory1tory

Üye
benim ortalama 400mb ram kaliyor apex kullaniyorum go
launchere gecsem ram kac olur ve takilma olurmu acaba(hava durumu saat widgeti dahil)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Yok canim daha neler ne alakasi var bende hala var kirpisma :) güncelleme ile alakali birşey o :nono:
-mış dedim dostum farkındaysan :) facede öyle söylüyorlar sorana bende problem yok ama olan;güç tasarrufu kapatın düzelir diyor. onların yalancısıyım :D

black.37

Üye
arkadaşlar launcher buldum adı next launcher süper bişey bütün launcherlere bin basar ve 48 mb ram harcıyor telefonun içinde gelen launcherdan daha iyi kasmanın k'sı yok telefonda, telefon kanatlandı uçtu zaten hafif bişeydi :D

flunight

Üye
arklar benim 5800da oynadıgım bir oyun vardı.ismini unuttum.o oynun android için olanını arıyorum.hani önce küçük bir top atıyorduk yere.sonra 5tane büyük top sırasıyla atıyorduk.2kişilik bir oyundu.levelleri vardı sahilde kumda betonda filan oynanıyordu.küçük topa en yakın topu atan oyunu kazanıyordu.o oyunun ismi neydi.galiba 4harfliydi ama hatırlayamadım

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
nemus launcher kullanın telefon uçuyor

sparrov61

Üye
Ben buzz kullanıyorum memnunum :) RAM fazla kullanıyor ama no problem :) nemus ne kadar kullanıyor buzz 80 mb

ReDMeMooo

ReDMeMooo

Üye
Ben GM discowery telefonu alalı bir hafta oldu. Sürekli wifi kopuyor. Çekim kuvveti iyi ama 5dk de bir kopuyor. Bazen wifi yi kapatip açana kadar tekrar bağlanmiyor

maktama

maktama

Üye
Ben GM discowery telefonu alalı bir hafta oldu. Sürekli wifi kopuyor. Çekim kuvveti iyi ama 5dk de bir kopuyor. Bazen wifi yi kapatip açana kadar tekrar bağlanmiyor

Bu telefonunuz ile de alakalı olabilir, modeminizle de. Bir uyumsuzluk olabiliyor bazen. Başka bir yerde kablosuza bağlandığınızda da aynı sorunu yaşıyor musunuz bakın. Telefonun yazılımını güncelleyip güncelledikten sonra fabrika ayarlarına dönüp tekrar deneyin(önce bilgilerinizi yedekleyin). Halen sorun varsa o zaman donanımsal olabileceği gelir akla.
Yani İlk önce diğer basit olasılıkları eleyin.

Üst Alt