Buğra
Admin
hayır gerekmiyor.arkadslar launcher yuklemek icin root gereklimi.
hayır gerekmiyor.arkadslar launcher yuklemek icin root gereklimi.
EKRANINDA KIRPMA PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR; Arama ekranına *#*#452789#*#* yazin orda cikan pencerede HW katmanlarini devre disi birakin secenegini isaretleyin. probleminiz çözülecektir.

Eyvallah müdürAndroid genelde paylaştim Özkaan![]()

ben şarja takıyorumpil bittiğinde ne yapıyorsunuz? yedek pil mi,yada powerbank'lardan mı kullanıyorsunuz en ucuz nerden bulurum acaba bu cihazlardan
telpamarkette batarya olması gerektabiki en kolayı buben şarja takıyorumtelpamarkette batarya olması gerek

tabiki en kolayı bu![]()

Arkadaş lar birde dahili radyo olsaydi s3 deki gibi tadina doyum olmazdi bende kullanıyorum bu telefonu ama radyo olmaması çok kötü radyo olsa yok satar arkadaşlar bu tlfona başka ROM yuklesek radyo özelliği gelirmiş bilgisi olan lütfen bilgi versin benim için çok onemli

Oynaniyor hicbir sorun yokBeyler dead trigger 2 high ayarlarda çok kasıyor mu daha yeni indirmeye başladım fırsatım olmamıştı.

kardeş nerde paylaştı ise pmden link atarmısın pek takip edemiyorum da hangi siteden acabaOynaniyor hicbir sorun yokevet beyler beklenen haber geldi burakgon pazar günü (yarın) discovery için romunu yayınlayacak facebook sayfasından duyurdu
![]()
Henüz paylasilmadi büyük ihtimalle FB dan paylaşacak bi forum var ben oradan takip ediyorum bilden girersem maxicepte konu acabilirim linki atiyorum sanakardeş nerde paylaştı ise pmden link atarmısın pek takip edemiyorum da hangi siteden acaba
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende dün siyahını aldım 16 GB olanını cihaz harikaöğrencilik için burdayım aslen Samsunluyum bu arada beyaz disco almış bulunmaktayım